hiç evişi yapmıyorum canım hareketlerimde hep yavaş yavaş hatta yavaş hareket olaynı abartmışım galiba geçen gün iğneye giderken komşu hastamısın niye öyle yürüyosun
dedi :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay ilahiiii
kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve eşim ve ben büyük bi özlem içindeyiz ikimizde çok istiyoruz ama olmuyo öbür ay tüp bebek deniyecez bebekleri öyle seviyorumki kendimden çok eşime üzülüyorum çünkü onişanladıgımızda başlamıştı çocuk istiyorum demeye ama hiç bir zaman neden demedi olsun sen iyi ol yeter rabbimin takdiri dedi destegini çok gördüm ama ne olursa olsun üzülüyo insan ppsikolojik olarak çok yıprandım hele bide çevremdekilere belli etmeme çabasında olunca daha zor oluyo Allah'ım herkese nasip etsin dua edelim yer gök duayla rabbim kimseye aratmasın inşallah....
iyiyim etipufum sen nasılsın yiğit nasıl neler yapıyosunuz sen anlat bakalım
inşallah 9 ay boyuncada hep böyle iyi gider hamişliğin....
yiğite birkaç gün önce aşı yapıldı 2 bacağınada ... Ateşlendi baya... uykusuzluk var gece uyumuyoruz gündüzde yoğun geçiyor... havalar da baya bir soğudu... çok şükür günler böylegelip geçiyor işte...
merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve eşim ve ben büyük bi özlem içindeyiz ikimizde çok istiyoruz ama olmuyo öbür ay tüp bebek deniyecez bebekleri öyle seviyorumki kendimden çok eşime üzülüyorum çünkü onişanladıgımızda başlamıştı çocuk istiyorum demeye ama hiç bir zaman neden demedi olsun sen iyi ol yeter rabbimin takdiri dedi destegini çok gördüm ama ne olursa olsun üzülüyo insan ppsikolojik olarak çok yıprandım hele bide çevremdekilere belli etmeme çabasında olunca daha zor oluyo Allah'ım herkese nasip etsin dua edelim yer gök duayla rabbim kimseye aratmasın inşallah....
ne yapıyım özellikle ilk günler insan yürümeye korkuyo
doktorda bir kere hastalarımın hepsi yürümeye bile korkuyo demişti kaydirigubbakcemile3
merhabalar....
ipoşumm taze annecik nasıllarmış bakalım.... Rabbim tamamına erdirsin canımm....
Durucum sen nasılsın... egemiz nasıl...
inşallah 9 ay boyuncada hep böyle iyi gider hamişliğin....
yiğite birkaç gün önce aşı yapıldı 2 bacağınada ... Ateşlendi baya... uykusuzluk var gece uyumuyoruz gündüzde yoğun geçiyor... havalar da baya bir soğudu... çok şükür günler böylegelip geçiyor işte...
bende 9 yıllık evliyim 25 yaşındayımnapalım ALLAH bişekilde sabırlık veriyoben bu ay çok bunalıma girdim günlerce agladım adetim başladıgı için eltim benden iki yıl sonra evlendi şimdi ikinciye hamile bu benim için çoookkk büyük yıkım oldu eşim ailenin en büyük oglu çoookkk sıkılıyorum bıktım artık ama elimden bişey gelmiyo tek bildigim delirmek üzereyim bi ara ölmeyi bile düşündüm ALLAH a şüküür eşimde problem yok ama onu gördükçe içim parçalanıyo ama bişey yapamıyorumsenağlama
bende 9 yıllık evliyim 25 yaşındayımnapalım ALLAH bişekilde sabırlık veriyoben bu ay çok bunalıma girdim günlerce agladım adetim başladıgı için eltim benden iki yıl sonra evlendi şimdi ikinciye hamile bu benim için çoookkk büyük yıkım oldu eşim ailenin en büyük oglu çoookkk sıkılıyorum bıktım artık ama elimden bişey gelmiyo tek bildigim delirmek üzereyim bi ara ölmeyi bile düşündüm ALLAH a şüküür eşimde problem yok ama onu gördükçe içim parçalanıyo ama bişey yapamıyorumsenağlama
apla bendr öyleydimm ve ilk sonuç almaya gitmiştimya gelişimi görecektiniz adım atmaya korkuyordummhiç evişi yapmıyorum canım hareketlerimde hep yavaş yavaş hatta yavaş hareket olaynı abartmışım galiba geçen gün iğneye giderken komşu hastamısın niye öyle yürüyosun
dedi :roflol:
ne yapıyım özellikle ilk günler insan yürümeye korkuyo
doktorda bir kere hastalarımın hepsi yürümeye bile korkuyo demişti kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin Rabbim özlemini en kıza zamanda bitiri inşalahhmerhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve eşim ve ben büyük bi özlem içindeyiz ikimizde çok istiyoruz ama olmuyo öbür ay tüp bebek deniyecez bebekleri öyle seviyorumki kendimden çok eşime üzülüyorum çünkü onişanladıgımızda başlamıştı çocuk istiyorum demeye ama hiç bir zaman neden demedi olsun sen iyi ol yeter rabbimin takdiri dedi destegini çok gördüm ama ne olursa olsun üzülüyo insan ppsikolojik olarak çok yıprandım hele bide çevremdekilere belli etmeme çabasında olunca daha zor oluyo Allah'ım herkese nasip etsin dua edelim yer gök duayla rabbim kimseye aratmasın inşallah....
oyy kıyamam fıstığımaa geçmiş olsun datlımminşallah 9 ay boyuncada hep böyle iyi gider hamişliğin....
aminnnnnnniyi akşamlar durucum ipekcim bende geçmişe baktım geldim .
kızlar haftasonu kayseride yeğenimin düğünündeydik herkes bakıp daha çocuk yokmu diyo soruyo bana soramayan arkaman söylüyo daha yokmu çocuğu diye duyuyorum bunları bende artık onlara evet hamileyim bbeğim olcak demek istiyorum onlarıda geçtim zaten takmamaya çalışıyorum kafama en çok istediğim bu haberi eşime vermek onun o anki mutluluğunu görmeyi çok istiyorum allahım inşallah duy sesimizi yarabbim evimizden çocuk sesini eksik etme kucağımızı boş bırakma yarabbim aaammmmiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun melikeninde çok sancılı geçmişti ama filmden çok kısa bir süre
hamile olduğunu öğrendik inşallah seninde öyle olur :ecrin_bebek:
tamam aplacımm hemen düzene sokuyorum yeme içme miktarımı çok saolun şekelrer sizi sseviyommm
merhaba kızlar sıze bır sorum olcak carsamba gunu asılamam tedırgınım acı felan duyuyormusunuz bırde asılama yapan arkadaslar fıyatlarını yazarmısınız sımdıden tsekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?