bende 9 yıllık evliyim 25 yaşındayımnapalım ALLAH bişekilde sabırlık veriyoben bu ay çok bunalıma girdim günlerce agladım adetim başladıgı için eltim benden iki yıl sonra evlendi şimdi ikinciye hamile bu benim için çoookkk büyük yıkım oldu eşim ailenin en büyük oglu çoookkk sıkılıyorum bıktım artık ama elimden bişey gelmiyo tek bildigim delirmek üzereyim bi ara ölmeyi bile düşündüm ALLAH a şüküür eşimde problem yok ama onu gördükçe içim parçalanıyo ama bişey yapamıyorumsenağlama
oooo hanımlar hayrola ya ne oluyoruz biri ölüyo diğeri deliriyoo bumu bizim sabrımız ,inancımız az dirayet az inanç aaaanapalım kader diyelim bende 24 yasındayım eltimler evleneli 3-4 ay oldu bekliyorum nezaman hamile kalacak diye tabiki keşke diyorum keşke önce benim olsa ama onunda olsun aynı şeyleri yasamasını istemm benim eşimde ailenin büyük oglu ben nişanlıyken kaynanam örgülere başlamıştı düşünün artık Allah'ım herkese sabır versin şimdi umudum önce rabim sonrada tüpbebek inşallah bende çok kötüyüm bunalım hat saffada delirecem snıyorum bazen eşim sehir dışında çalışıyo bende kendi ailemde kalıyorum daha sıkıntılanıyorum ama işte elden gelen yok dua ediyorum derdi veren dermanınıda verir diyorum inşallah
canımcım öncelikle hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum :Saruboceqmerhaba kızlar sıze bır sorum olcak carsamba gunu asılamam tedırgınım acı felan duyuyormusunuz bırde asılama yapan arkadaslar fıyatlarını yazarmısınız sımdıden tsekkurler
nannnn olumm yine kıpır kıpırsın maşalahh bebemmmhu huuuuu gececi geldii gızlaaarr nirdesiniz yaauuuu ( benimkide densizik bu satte sorulurmu bu yaa:dilcikar:
şekercikler şimdiden günün ilk günaydınını saqldım gitti iş hatunlarımız alır muhtemelen ilk gün aydınlarını ipeeem durucuk sevooo (oda nerelerdeyse)bilmiyorumkismile
hanımlar melike nerelerde haberi olan gören duyan varmıııbilmiyorumkismile
söleyin o meliş gacisine bana verilen 45 ayetel kürsi tarafımca okunmuştur inşallah yerine ulaşır rabbim okuyanlardan biri olmazsa diğerinin duasını kabul eder inşş:Saruboceq:
size bişey diyimmiiiiii bu ay hedefi tutturdum inşallah yumurtlama günlerine denk getirip paso şeyaptımsonra sabbeeha kadar sırt üstü zıbardım sırnaşık şey
leyleği havada görmüş gibiyim ya olmayan derenin yanında paça sıvadım işte ne bilem bu ay bana bişey oliyyyy inşallah boş çıkmaz yanılmam :Saruboceq:
de ben çıktım hoşça dostça kalın..
nann kızımm seni yerim beaaya hazır çeneem düşmüşken gece gece, yazamda içimde kalmasın ipem ve meşilim yeğenlere ii bakın söz doğurduktan sonra emzük yollıcam sizee:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anam ya siz şimdi hamilesiniz he maşallah tebarekeALLAHKIZLAR AKİBETİM İYİ DEĞİL GİBİ KONUŞUR OLDUM KENDİ KENDİME -tatlicadiarzu-
YAW AKLIMA BİŞEY DAHA GELDİ ŞİMDİ :dance:NE VERİMLİYİM GECE GECE YAKEDERSİZ SULTANIMA DİYİMDE NEVO PUFİDİK DURU BUNLAR ANNECİKLER BİDE HAMİŞLER İÇİN GEÇMİŞ MESAJLARDAN MİNİ Bİ BELGESEL YAPSIN OKUDUKÇA TÜTTÜREM UMUTLARIM DAHA Bİ YEŞERSİN BEAA
]
GÜNAYDINNN KIZLAR opuyorumnanaktan
şekerlemelerimm ne güsell günaydınn demişsinizz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAmaninnnn tuğba ne güzel günaydınlar bunlar günaydııınnnnnnn günaydııınnnnnn
herkese KOCAMAN GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN
Uploaded with ImageShack.us
canımm bakalımm şimdilikk hızlı kilo alıyorum ama yavazlatacamm dediğin gibi çok kiloyla nasıl olacakk sonncanım ya sakın abartma insan bebeğim olsunda kıloyu boşverrr diyor ama öle olmuor bnm bi arkadaşımın 5 yıldır bebeği olmuordu çok tedavi gördü sonra tedaviyi bıraktı kendiliğinden oldu hamileliğinde yeme içmeyi o kadar çok abarttı ki 36 kılo aldı düşün ya 36 kılo ...yeni doğum yaptı bebek kızdı normal yapmayı bekledi ama kendi iri olunca sezaryanla yaptı bebekte 2,kilo 900 gr.doğdu..kendi almış bebek almamaış .......beyaz ekmek ye ama abartma pilav makarna felan yersen ekmek yeme bol bol salata türü ye mutlaka ceviz,badem,fındık,fıstık yemeyi de ihmal etme dr un söluodur yani sen daha iyi bilirsin..bebeğe zeka yapıcı yiyecekler ye mesela tam balık zamanı artık bol balık ye taptazesinden hemde ...fırında yap yağda da arada kızart....
canım Allah yardımcın olsun malesef canım benim bi bilgim yokmerhaba kızlar sıze bır sorum olcak carsamba gunu asılamam tedırgınım acı felan duyuyormusunuz bırde asılama yapan arkadaslar fıyatlarını yazarmısınız sımdıden tsekkurler
ANNECİMM BU ÖZLEMİM NE ZAMAN SONA ERECEK?
SENİ DAHA NE KADAR BEKLİYECEM ?
YÜREĞİMİN YANAN ŞU ALEVİ NE ZAMAN SÖNECEK?
KAÇ YIL DAHA??
BEN SENİ BEKLEDİKÇE SEN BU DÜNYAYA GELMİYECEM DİYE İNAT EDİYORSUN SANKİ.NEDİR SENİN BU İNADIN KİME ÇEKTİN BU İNADINLA
BİZİ BU KADAR BEKLETMEYE VE ÜZMEYE HAKKIN YOK AMA BEBEĞİM
DAHA BEKLETECEKMİSİN BİZİ İNATÇI BEBEĞİM ,BİLELİMKİ BEKLEMEYELİM BOŞUNA SENİ senağlamasenağlama
BİLİYORMUSUN SENİN GELMEN İÇİN YAPMADIĞIMIZ ŞEY KALMADI, ÇOK ÇABA SARF ETTİK, ÇOK PARALAR DÖKTÜK ,SENİN İÇİN ,SIRF SEN GELESİN DİYE AMA SEN ,SENİN O İNADIN YOKMU BENİ ÇOK ÜZÜYOR
BU ZAMANA KADAR GİTMEDİĞİMİZ DR ,GİTMEDİĞİMİZ HOCA ,BENİM GİTMEDİĞİM KOCA KARI KALMADI BUNLARIN HEPSİ SEN GELESİN DİYE AMA HALA GELMİYECEM DİYE İNAT EDİYORSUN SANKİ YAZIK DEĞİLMİ BİZE BU İNADIN YETMEDİMİ BUNCA YIL HADİİ BEBEĞİM DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GEL NE OLUR GELLLLL
SEN GELMESENDE SENİ HEP BEKLİYECEM BEBİŞİM SENİ BEKLEMEK VE HAYAL ETMEKTE GÜZEL BİDE BU HAYAL GERÇEK OLSA,HERHALDE DÜNYANIN EN MUTLU ANNESİ OLURUM
İNATÇI BEBEĞİME senağlama:Saruboceq:senağlamamafoldumben:CüvCüv:
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta… Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
:kedi:hoşbulduk dogru söylüyosun haklısın ama insanın böyle anları oluyo işte bizde atlacaz öyle umuyorum canım rabbim herkesin yardımcısı olsunoooo hanımlar hayrola ya ne oluyoruz biri ölüyo diğeri deliriyoo bumu bizim sabrımız ,inancımız az dirayet az inanç aaaalmaz:bu inanç ve sabır sınavı böle geçilmez diyim size çatlak tubinin deli sözü olsun ama not edin biyere..bişey diyimmi az evel kur'an okurken içimden bi ses dediki tubi sen eskiden ayda yılda bi kur'an alırdın eline bildiğin halde okumazdın bak şimdi hergün okur yalvarır oldun demekki okuman için vesile şartmış...ve durup düşündüm inanın şuanki halimden bile mutluluk payı çıkardıma.s rabbim ona yalvaramızı istyor feryadımızı duymak istiyor kızlar bizlere bi fırsat verildi sabırla duayla değerlendirelim ipek arkadaşımız son örneğimiz 6 yıl içi yandı tutuştu az yalvarmadı eminim, ve daha 2 gün oldu sevindirdi,ödüllendirdi yüce mevlam çok şükür :Saruboceq:
lütfen hanım sultanlar çıkın şu bunalım zincirinden bi silkelenin
burdaki herkeste aynı dert var... ve bu problem huzurda bırakmıyor insanda aklın şaşıyor,psikoloji daldıkça dibe dalıyor:çok üzgünüm: ama sabır inanç la üstesinden gelmeye çalışıyoruz işte allah büyük elbet bigün bizde YAPRAK DÖKÜMÜNÜN LEYLASI GİBİ GÖBEKLERİMİZİ OKŞAYARAK,TUTARAK DOLANICAZZZZ:Saruboceq:boshayallersmile(az biraz sinir olurumda o hatunun o hareketine sanki çekip alcaz elinden beaa):dilcikar:
neyse düşüverdi çenem gece gece öperim sizleri kocaman allaha emanetsiniz aaaa geç oldu amaaa oooşgeldiniz beaaopuyorumnanaktan
canımcım öncelikle hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum :Saruboceqanki duygu bambaşka bilinçaltında "bebeğim az sonra benimle olucak" düşüncesinden emin ol pek bişey hissetmiceksin inşallah..kii normal ultrason muayenesi gibi bişey desem abartmış olmam heralde aynen öle lütfen kendini kasma sakin ve relax ol allah yardımcın olsun hayırlı haberler ver bize inşş:Saruboceq:
ücret konusu ise yaptırdığın yere göre değişiyor üniversitelerde min.500,600 tl
özellerde bu max.2000 hatta 2500 tl yi bulabiliyoo tabi bu fiyatlar benim araştırmalarımdan kalma umarım herşey dilediğin gibi olur..
bu arada seni hatırladımmmm bi ara burdaydın hatta ismini aklımda tutamayınca alfabenin yarısı senin isminde demiştim:roflol:nerdesin bakem sen hıı??
neyse canım hadi hayırlısı hakkında :Saruboceq:
oooo hanımlar hayrola ya ne oluyoruz biri ölüyo diğeri deliriyoo bumu bizim sabrımız ,inancımız az dirayet az inanç aaaalmaz:bu inanç ve sabır sınavı böle geçilmez diyim size çatlak tubinin deli sözü olsun ama not edin biyere..bişey diyimmi az evel kur'an okurken içimden bi ses dediki tubi sen eskiden ayda yılda bi kur'an alırdın eline bildiğin halde okumazdın bak şimdi hergün okur yalvarır oldun demekki okuman için vesile şartmış...ve durup düşündüm inanın şuanki halimden bile mutluluk payı çıkardıma.s rabbim ona yalvaramızı istyor feryadımızı duymak istiyor kızlar bizlere bi fırsat verildi sabırla duayla değerlendirelim ipek arkadaşımız son örneğimiz 6 yıl içi yandı tutuştu az yalvarmadı eminim, ve daha 2 gün oldu sevindirdi,ödüllendirdi yüce mevlam çok şükür :Saruboceq:
lütfen hanım sultanlar çıkın şu bunalım zincirinden bi silkelenin
burdaki herkeste aynı dert var... ve bu problem huzurda bırakmıyor insanda aklın şaşıyor,psikoloji daldıkça dibe dalıyor:çok üzgünüm: ama sabır inanç la üstesinden gelmeye çalışıyoruz işte allah büyük elbet bigün bizde YAPRAK DÖKÜMÜNÜN LEYLASI GİBİ GÖBEKLERİMİZİ OKŞAYARAK,TUTARAK DOLANICAZZZZ:Saruboceq:boshayallersmile(az biraz sinir olurumda o hatunun o hareketine sanki çekip alcaz elinden beaa):dilcikar:
neyse düşüverdi çenem gece gece öperim sizleri kocaman allaha emanetsiniz aaaa geç oldu amaaa oooşgeldiniz beaaopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canımcım öncelikle hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum :Saruboceqanki duygu bambaşka bilinçaltında "bebeğim az sonra benimle olucak" düşüncesinden emin ol pek bişey hissetmiceksin inşallah..kii normal ultrason muayenesi gibi bişey desem abartmış olmam heralde aynen öle lütfen kendini kasma sakin ve relax ol allah yardımcın olsun hayırlı haberler ver bize inşş:Saruboceq:
ücret konusu ise yaptırdığın yere göre değişiyor üniversitelerde min.500,600 tl
özellerde bu max.2000 hatta 2500 tl yi bulabiliyoo tabi bu fiyatlar benim araştırmalarımdan kalma umarım herşey dilediğin gibi olur..
bu arada seni hatırladımmmm bi ara burdaydın hatta ismini aklımda tutamayınca alfabenin yarısı senin isminde demiştim:roflol:nerdesin bakem sen hıı??
neyse canım hadi hayırlısı hakkında :Saruboceq:
inşallah bu ay bizi sevindirirsin canım sen adet olana kadar bırakma çalışmaları devam ethu huuuuu gececi geldii gızlaaarr nirdesiniz yaauuuu ( benimkide densizik bu satte sorulurmu bu yaa:dilcikar:
şekercikler şimdiden günün ilk günaydınını saqldım gitti iş hatunlarımız alır muhtemelen ilk gün aydınlarını ipeeem durucuk sevooo (oda nerelerdeyse)bilmiyorumkismile
hanımlar melike nerelerde haberi olan gören duyan varmıııbilmiyorumkismile
söleyin o meliş gacisine bana verilen 45 ayetel kürsi tarafımca okunmuştur inşallah yerine ulaşır rabbim okuyanlardan biri olmazsa diğerinin duasını kabul eder inşş:Saruboceq:
size bişey diyimmiiiiii bu ay hedefi tutturdum inşallah yumurtlama günlerine denk getirip paso şeyaptımsonra sabbeeha kadar sırt üstü zıbardım sırnaşık şey
leyleği havada görmüş gibiyim ya olmayan derenin yanında paça sıvadım işte ne bilem bu ay bana bişey oliyyyy inşallah boş çıkmaz yanılmam :Saruboceq:
de ben çıktım hoşça dostça kalın..
ya hazır çeneem düşmüşken gece gece, yazamda içimde kalmasın ipem ve meşilim yeğenlere ii bakın söz doğurduktan sonra emzük yollıcam sizee:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anam ya siz şimdi hamilesiniz he maşallah tebarekeALLAHKIZLAR AKİBETİM İYİ DEĞİL GİBİ KONUŞUR OLDUM KENDİ KENDİME -tatlicadiarzu-
valla ben anlamam isterim emzüğü unutma sakın
YAW AKLIMA BİŞEY DAHA GELDİ ŞİMDİ :dance:NE VERİMLİYİM GECE GECE YAKEDERSİZ SULTANIMA DİYİMDE NEVO PUFİDİK DURU BUNLAR ANNECİKLER BİDE HAMİŞLER İÇİN GEÇMİŞ MESAJLARDAN MİNİ Bİ BELGESEL YAPSIN OKUDUKÇA TÜTTÜREM UMUTLARIM DAHA Bİ YEŞERSİN BEAA
ooh oh maşallah ne güzel günaydınlar gelmiş öyle herkese benden de günaydıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?