inşalahh atacaksınız tatlımmgünaydın kızlar ...evetttttttttt evetttttttttttttt atalım artık üzerimizdeki siyah bulutları.....gülelim kahkahalar atalımmmmmmmmmmmmmmm...hayat yaşam çok güzellllllllllllllllllllllll
nee güzel sözler bunlar ahhhhhhhhhhhhh birde yapabilsek...inşallah bebeğimizin gelmesiyle bunları atacağız.............
aman melikem dikkat...et.. apartmanda soba kullanan varsa onun kokusu olabilir......
kan vermeye gittim melike bende hipotroidi vary a onun testlerini yaptırdım
doktora gidicem bundan sonra her ay ayrıca birde bunun için doktora gitmem gerekicek
dr gittiğini tahmin etmiştim aplacımm sonucu ne zaman alacaksın
hayırlı sonuç alırsın inşalahh aplacımm
inşalahh sorunsuz bi hamişlik olacakk
datlumm ne zaman izne çıkacaksın yada işi bırakacakmısın
son zamanlarda ilaçlar kontrol altına almıştı zaten melikem ama hamilelikte
ilaca daha fazla ihtiyaç duyulabiliyomuş dozunu arttırabilirler onun için gidicem
işi doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum ama doktor sakıncalı görürse ilerleyen zamanlarda çalışma derse hemen çıkarım nasılsa doğumda çıkıcam
Teşekkürler ipek...iyi olmaya çalışıyorum....taze anne adayımız nasılmış...mide bulantın filan yoktur dha herhalde....
Melikem ne uykusu kız bu saate...neyse git uyu minik meleğimizi uykusuz koymayalım....
iyi uykular tombul kuş bende yatsam uyurum biliyomusun
amin inşallahanladım aplacım Rabbim yardımcın olsunn inşallahh
inşallahhfıstığı sorunsuz büyütceksin göbüşündee
bende iyiyim canım sabah namaz kılarken biraz midem bulandı sanırım boş mideyle eğilip kalkmaktan oldu daha erkendir kanımca bulantılar içinTeşekkürler ipek...iyi olmaya çalışıyorum....taze anne adayımız nasılmış...mide bulantın filan yoktur dha herhalde....
Melikem ne uykusu kız bu saate...neyse git uyu minik meleğimizi uykusuz koymayalım....
evde yanık kokusunu alınca nevo aplam geldi aklımaa ay canım ya ne yapıyorlar ki çok özledimm yaaaaaaaaaa
amin inşallah
bende iyiyim canım sabah namaz kılarken biraz midem bulandı sanırım boş mideyle eğilip kalkmaktan oldu daha erkendir kanımca bulantılar için
bende özledim nevoyu ...iki bebekle ilgilenmek kolay değil birde yanlızsa hiç vakti olmuyodur
aa walla çok sevdim tombul kuşu yaa eşimde tosunum dio banaa((
ay kıyamam aplamm yaaa
bundan sonra tombul kuş derim sana o zaman zemuszemus
apla uyudukça hantallaşıyorum en iyisi vakitlice işlerimi falan bitirirmm sonra uyku çok basarsa öğleden sonra uyurummneden uyumaktan vazgeçtin tombul kuş
hoşgeldin datlumm çok şükürr quzum Allah kolaylık versin aplacımmherkeseee günaydınlarrrr
bi ceeee diyip çıkıcammm hala elaman bulamadımm kafama göre iş görüşmelerini yapıyom ve çok yoğunum kızlar merak etmeyin bu hafta gelemezsem..
taze hamişimizzz ipeeemmm nassınn bakalımm amann dikkat et kendinee canımm taammmııı
melikemm bulutum sizlerde iyisinizdir inş.
NURCANIMM akşam eşimin maçı var haberin ola merak ettiğin şeyi yazarım sana
hadi iyi sohbetlerr sizlerle muhabbeti özledimmm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?