Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşalahh atacaksınız tatlımm
günaydınn hoşgeldinnnn
aman melikem dikkat...et.. apartmanda soba kullanan varsa onun kokusu olabilir......

aaaa hiç aklıma gelmedi evet canım soba kuranlar olmuşş bi uyarıyımm Allah korusunn aboo

kan vermeye gittim melike bende hipotroidi vary a onun testlerini yaptırdım
doktora gidicem bundan sonra her ay ayrıca birde bunun için doktora gitmem gerekicek

dr gittiğini tahmin etmiştim aplacımm sonucu ne zaman alacaksın
hayırlı sonuç alırsın inşalahh aplacımm
inşalahh sorunsuz bi hamişlik olacakk
datlumm ne zaman izne çıkacaksın yada işi bırakacakmısın

son zamanlarda ilaçlar kontrol altına almıştı zaten melikem ama hamilelikte
ilaca daha fazla ihtiyaç duyulabiliyomuş dozunu arttırabilirler onun için gidicem
işi doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum ama doktor sakıncalı görürse ilerleyen zamanlarda çalışma derse hemen çıkarım nasılsa doğumda çıkıcam

anladım aplacım Rabbim yardımcın olsunn inşallahh
inşallahhfıstığı sorunsuz büyütceksin göbüşündee

Teşekkürler ipek...iyi olmaya çalışıyorum....taze anne adayımız nasılmış...mide bulantın filan yoktur dha herhalde....

Melikem ne uykusu kız bu saate...neyse git uyu minik meleğimizi uykusuz koymayalım....

evde yanık kokusunu alınca nevo aplam geldi aklımaa ay canım ya ne yapıyorlar ki çok özledimm yaaaaaaaaaa

ayy datlum hiç sormaa ya eşimi gönderiyorum işe bi kaç sonra ağırlık çöküyor bu uyku alışkanlık haline geldii ya istemiyorum da uyumak ama tutamıyorum kendimii
sonraa gece 1 de uyuyoruz koci,ş haliyle geç gelincee(

anladım aplacım Rabbim yardımcın olsunn inşallahh
inşallahhfıstığı sorunsuz büyütceksin göbüşündee
amin inşallah
bende iyiyim canım sabah namaz kılarken biraz midem bulandı sanırım boş mideyle eğilip kalkmaktan oldu daha erkendir kanımca bulantılar için
evde yanık kokusunu alınca nevo aplam geldi aklımaa ay canım ya ne yapıyorlar ki çok özledimm yaaaaaaaaaa

bende özledim nevoyu ...iki bebekle ilgilenmek kolay değil birde yanlızsa hiç vakti olmuyodur

hakkatenn ha wala çok zorr ay biri susuyor biri ağlıyorr Rabbim yardımcısı olsun inşalahh
aplam benimle aynı apartmanda bir hamile daha varr hamileliğinin başından beri mide bulantısı var kadının daha geçmedii
yazık yüreği ağzında geziyor kadınn kaç uyşmazlığı var kadındaa bu 6. hamileliği 1 tanesi doğumdan sonra ölmüş diğerleri hep düşmüşş şimdide kontrol altındaa bide düşün bu sıkıntıda bide kaygananası geldii bide kocası oluyo kadını delirtiyolar

herkeseee günaydınlarrrr
bi ceeee diyip çıkıcammm hala elaman bulamadımm kafama göre iş görüşmelerini yapıyom ve çok yoğunum kızlar merak etmeyin bu hafta gelemezsem..

taze hamişimizzz ipeeemmm nassınn bakalımm amann dikkat et kendinee canımm taammmııı

melikemm bulutum sizlerde iyisinizdir inş.

NURCANIMM akşam eşimin maçı var haberin ola merak ettiğin şeyi yazarım sana

hadi iyi sohbetlerr sizlerle muhabbeti özledimmm :gitme:

neden uyumaktan vazgeçtin tombul kuş
apla uyudukça hantallaşıyorum en iyisi vakitlice işlerimi falan bitirirmm sonra uyku çok basarsa öğleden sonra uyurumm
hoşgeldin datlumm çok şükürr quzum Allah kolaylık versin aplacımm
oy kıyamam gıı

hoşgeldin sevdam şu işleri yoluna koy da gel özlüyoruz ......ulu orta şifreli yazı
yazdın nurcan merak ettiğini yazarım dedin beni unuttun meraklı turşucuyum ben
bende merak ettim ne olcek şinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…