hoşgeldin sevdam şu işleri yoluna koy da gel özlüyoruz ......ulu orta şifreli yazı
yazdın nurcan merak ettiğini yazarım dedin beni unuttun meraklı turşucuyum ben
bende merak ettim ne olcek şinci
apla uyudukça hantallaşıyorum en iyisi vakitlice işlerimi falan bitirirmm sonra uyku çok basarsa öğleden sonra uyurumm
hoşgeldin datlumm çok şükürr quzum Allah kolaylık versin aplacımm
oy kıyamam gıı
benide unuttu walla bende merak ediverdimmhoşgeldin sevdam şu işleri yoluna koy da gel özlüyoruz ......ulu orta şifreli yazı
yazdın nurcan merak ettiğini yazarım dedin beni unuttun meraklı turşucuyum ben
bende merak ettim ne olcek şinci
haklısın melike bütün işinni bitirip yatmak daha mantıklı
rahat rahat yatarsın işin bitince
dikkatli ol datlummmkızlar eniştem aradı iğnelerimi eczaneye yollamış gidip alayım
ŞenizŞenizŞenizSAĞOLL TOMBUL KUŞUMM :lepi: YAKIŞTII HEEE delikafadulden naniknanik
BENİM YERİMEDE UYUU TAAMMMIII kafamçokkarıştı
GELCEMM İNŞALLAHH YAAA laelaelaelaelae BU KADAR ÇOK ÇALIŞMAYA ALIŞKIN DEĞİLİMM ZORUMA GİDİYO :roflol:
SENDE GELİRSİN OZAMANNN ÖĞRENİRSİNN sempatiksalakcinni
inan ki ben farksız durumda degilim duygusallık bu aralar okadar çokki ama olacak birgün inanıyorum rabbim kullanı sever bazılarını sevdigi için dua etmesi hoşuna gidermiş hep huzuruma gelsin diye dua etsin dermiş hiç bi dua rededilmez aslında ama nasıl ne için kabul edildigini allah bilir hakkımızda hayırlısıANNECİMM BU ÖZLEMİM NE ZAMAN SONA ERECEK?
SENİ DAHA NE KADAR BEKLİYECEM ?
YÜREĞİMİN YANAN ŞU ALEVİ NE ZAMAN SÖNECEK?
KAÇ YIL DAHA??
BEN SENİ BEKLEDİKÇE SEN BU DÜNYAYA GELMİYECEM DİYE İNAT EDİYORSUN SANKİ.NEDİR SENİN BU İNADIN KİME ÇEKTİN BU İNADINLA
BİZİ BU KADAR BEKLETMEYE VE ÜZMEYE HAKKIN YOK AMA BEBEĞİM
DAHA BEKLETECEKMİSİN BİZİ İNATÇI BEBEĞİM ,BİLELİMKİ BEKLEMEYELİM BOŞUNA SENİ senağlamasenağlama
BİLİYORMUSUN SENİN GELMEN İÇİN YAPMADIĞIMIZ ŞEY KALMADI, ÇOK ÇABA SARF ETTİK, ÇOK PARALAR DÖKTÜK ,SENİN İÇİN ,SIRF SEN GELESİN DİYE AMA SEN ,SENİN O İNADIN YOKMU BENİ ÇOK ÜZÜYOR
BU ZAMANA KADAR GİTMEDİĞİMİZ DR ,GİTMEDİĞİMİZ HOCA ,BENİM GİTMEDİĞİM KOCA KARI KALMADI BUNLARIN HEPSİ SEN GELESİN DİYE AMA HALA GELMİYECEM DİYE İNAT EDİYORSUN SANKİ YAZIK DEĞİLMİ BİZE BU İNADIN YETMEDİMİ BUNCA YIL HADİİ BEBEĞİM DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GEL NE OLUR GELLLLL
SEN GELMESENDE SENİ HEP BEKLİYECEM BEBİŞİM SENİ BEKLEMEK VE HAYAL ETMEKTE GÜZEL BİDE BU HAYAL GERÇEK OLSA,HERHALDE DÜNYANIN EN MUTLU ANNESİ OLURUM
İNATÇI BEBEĞİME senağlama:Saruboceq:senağlamamafoldumben:CüvCüv:
ben seni dinledim geldim bilekaydirigubbakcemile3hadi gidin bakiimmm ama çabuk gelinnn
hoşgeldin taze annezemuszemus opuyorumnanaktan
yaff benim regl yine gecikti zaten gecikirdi olsamda bitseeee
hoşbulduk sen doğumdan beri 2.k ez olucaksın değilmi
ancak düzene girer canım merak etme
iyidir sende ne var ne yokslm kizlar ne yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?