Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin sevdam şu işleri yoluna koy da gel özlüyoruz ......ulu orta şifreli yazı
yazdın nurcan merak ettiğini yazarım dedin beni unuttun meraklı turşucuyum ben
bende merak ettim ne olcek şinci

GELCEMM İNŞALLAHH YAAA laelaelaelaelae BU KADAR ÇOK ÇALIŞMAYA ALIŞKIN DEĞİLİMM ZORUMA GİDİYO :roflol:
SENDE GELİRSİN OZAMANNN ÖĞRENİRSİNN sempatiksalakcinni

SAĞOLL TOMBUL KUŞUMM :lepi: YAKIŞTII HEEE delikafadulden naniknanik
BENİM YERİMEDE UYUU TAAMMMIII kafamçokkarıştı

hoşgeldin sevdam şu işleri yoluna koy da gel özlüyoruz ......ulu orta şifreli yazı
yazdın nurcan merak ettiğini yazarım dedin beni unuttun meraklı turşucuyum ben
bende merak ettim ne olcek şinci
benide unuttu walla bende merak ediverdimm
haklısın melike bütün işinni bitirip yatmak daha mantıklı
rahat rahat yatarsın işin bitince

öle yapıyım artıkın aplam kafam rahat olur en azındannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar eniştem aradı iğnelerimi eczaneye yollamış gidip alayım
dikkatli ol datlummm
SAĞOLL TOMBUL KUŞUMM :lepi: YAKIŞTII HEEE delikafadulden naniknanik
BENİM YERİMEDE UYUU TAAMMMIII kafamçokkarıştı
ŞenizŞenizŞeniz
uyurum datlumm sen isteee yeterrropuyorumnanaktan
GELCEMM İNŞALLAHH YAAA laelaelaelaelae BU KADAR ÇOK ÇALIŞMAYA ALIŞKIN DEĞİLİMM ZORUMA GİDİYO :roflol:
SENDE GELİRSİN OZAMANNN ÖĞRENİRSİNN sempatiksalakcinni

bende gelim mii gııa kaçta gelyiimm

kıslarr ben kaçıyım da işlerimi hallediyim az bi işim varr kıslar hami ekranın sol tarafında reklamlar yayınlanıyoryaa göğüs büyütücüü nan ne güsel karının memişlerrr:)))
sapık oldum lee

inan ki ben farksız durumda degilim duygusallık bu aralar okadar çokki ama olacak birgün inanıyorum rabbim kullanı sever bazılarını sevdigi için dua etmesi hoşuna gidermiş hep huzuruma gelsin diye dua etsin dermiş hiç bi dua rededilmez aslında ama nasıl ne için kabul edildigini allah bilir hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin taze annezemuszemus opuyorumnanaktan
yaff benim regl yine gecikti zaten gecikirdi olsamda bitseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…