slm verdimm kaçtımmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kizlar ne yapiyorsunuz
selam millet
selam kızlar nasılsınız kurstaydım şimdi geldim
hoşgeldin kanki
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismilemelikee bebiş vurdumuuuuuu
iyiyiz canım ne yapıyosun
hoşgeldin kedersiz sultaaannnn
hoşgeldin canım nasıl geçiyo kursselam kızlar nasılsınız kurstaydım şimdi geldim
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım nasıl geçiyo kurs
aa öylemi bakıyorum hemen bendehoşbulduk canım sağol iyi gidiyo şimdilik gidip geliyorum.
derya baykalda tüp bebek doktoru var onu dinliyorum sen nasılsın
saol Duru bacıgeçmiş olsun canım
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım nasıl geçiyo kurs
saol canım ..ilaçları kaç ay kullandın sen ..sende de (afedersin) devamlı geğirme varmıydı :kedi:geçmiş olsun canım kib bendede var gastrit ilaç tedavisi uygulandı şimdi iyiyim çok şükür tamamen geçmedi ama daha iyi allah şifanı versin canım.benim kursta iiyii gidiyo ...
kanki geçmiş olsun
damla hoşgeldin
saol dünür ..ne yapalım dikkat etmek lazım, artık azaltırım baharatları yemektendünürüm geçmiş olsun....dikkat et kendine ...yememen gerekiyorsa acı yeme...sağlığın yerinde olsun....
açtım bende bakıyorum :hulya:güle güle damlayine bekleriz...
kızlar bende kanald dekine bakıyordum marankiye....
iyidir sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?