Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin kanki

melikee bebiş vurdumuuuuuu

iyiyiz canım ne yapıyosun

hoşgeldin kedersiz sultaaannnn
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız kurstaydım şimdi geldim
hoşgeldin canım nasıl geçiyo kurs

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım kib bendede var gastrit ilaç tedavisi uygulandı şimdi iyiyim çok şükür tamamen geçmedi ama daha iyi allah şifanı versin canım.benim kursta iiyii gidiyo ...

geçmiş olsun canım kib bendede var gastrit ilaç tedavisi uygulandı şimdi iyiyim çok şükür tamamen geçmedi ama daha iyi allah şifanı versin canım.benim kursta iiyii gidiyo ...
saol canım ..ilaçları kaç ay kullandın sen ..sende de (afedersin) devamlı geğirme varmıydı :kedi:
kursta neler öğrendin bakalım

dünürüm geçmiş olsun....dikkat et kendine ...yememen gerekiyorsa acı yeme...sağlığın yerinde olsun....

dünürüm geçmiş olsun....dikkat et kendine ...yememen gerekiyorsa acı yeme...sağlığın yerinde olsun....
saol dünür ..ne yapalım dikkat etmek lazım, artık azaltırım baharatları yemekten
güle güle damla yine bekleriz...

kızlar bende kanald dekine bakıyordum marankiye....
açtım bende bakıyorum :hulya:

kanal da bende de açık ama kendimi verip dinleyemedim iş yaparken buraya bakıyorum bşirde
tv ye kendimi verirsem herşey birbirine girecek

ipekciğim aklında bulunsun durcuğum seninde sütü artırmak için bol bol ayva kompostası içmek gerekiyormuş...inşallah bu bilgiler bizede lazım olur..bizlerde bebeklerimizi emzirdiğimiz dönemlerde yaparız...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…