Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar içim bir tuhaf oldu emzirme dedim ya...bende görürmüyüm acaba...yavrumu kucağıma alıp..gözgöze gelip onun o minicik dudaklarıyla göğsümden beslediğimi...o minicik ellerini kokladığımı....

kızlar bebeğimi yanıma alsam kollarımın arasına..uzansak kucaklasam koklasam bebeğimi...doya doya..onun mis kokusunu...uyurken izlemek ...uyandığında onun sesiyle uynmak..çok güzel olsa gerek...boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
umudunukaybetme, bulut83, duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34, Kedersiz+

slm kizlar
hoscakalin kizlar

kizlar ya buarada birsey soracaktim ya
esim keciboynuzu kuru uyguluyor ama keciboynuzu kurtlu
sizce esime kaynatmaya devam edeyim mi
yoksa devam etmeyeyim mi
bir fikir verin kizlar

caanim insallah o gunlerimizde gelecek:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

umudunukaybetme hoş geldin ...neler yapıyorsun...kızlar fazla uzun kalamyacağım babaannemi uğurlamya gideeğim..yengemin cenazesi için gelmişti..memlekete geri dönüyor...6 ay önce kocasını şimdi gelini..rabbim daha acılar göstermesin..

nerde o eski babaannem..hiç konuşmuyor..öyle suskun ..kızlar rabbim sağlık versin....huzur versin..herkeslere..

bence aldığın aktarcıya geri götür..yakında aldıysan..göster...içirme canım...yararlı olayım derken zararlı olma....

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benn deldımmmmmmmm özledınız mıı benıııııııııııııııben sızıı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bilmiyorum ya bulutcugum kafayi yiyecegim
yanlis mi yapiyorum dogru mu anlamadim
kurtlu olani vermiyorum onlari atiyorum ama yinede kararsizim

cnm ALLAH babanenın yardımcısıı olsunnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evetttttttttttttttttttt ...inanınki kızlar öyle alıştımki sizlere sanki uzun zamandır tanışmışız görüşüyor gibiyim...yüzyüze...birbirimizi görmesekte sesimizi duymasakta...acılarımız..özlemlerimiz aynı olduğu için..

hosgeldin canim
ozledik tabi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cnm keçıboynuzunu bı topıkte okumusdum yenılerı 2 ay sonra çıkacakmıssss bu kurtlu olanlarıdaa suzerek içirmekk gerekıyomusss yanıı kocıss uçerken suzdur ole içtirr sorun olmuyomussss ole okudum bennnnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…