banada güle güle olsun ne yapayım kimsecikler konuşmuyorrrrrrrrrr..
ipekciğim aklında bulunsun durcuğum seninde sütü artırmak için bol bol ayva kompostası içmek gerekiyormuş...inşallah bu bilgiler bizede lazım olur..bizlerde bebeklerimizi emzirdiğimiz dönemlerde yaparız...inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar içim bir tuhaf oldu emzirme dedim ya...bende görürmüyüm acaba...yavrumu kucağıma alıp..gözgöze gelip onun o minicik dudaklarıyla göğsümden beslediğimi...o minicik ellerini kokladığımı....
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
umudunukaybetme, bulut83, duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34, Kedersiz+
slm kizlar
hoscakalin kizlar
kizlar ya buarada birsey soracaktim ya
esim keciboynuzu kuru uyguluyor ama keciboynuzu kurtlu
sizce esime kaynatmaya devam edeyim mi
yoksa devam etmeyeyim mi
bir fikir verin kizlar
umudunukaybetme hoş geldin ...neler yapıyorsun...kızlar fazla uzun kalamyacağım babaannemi uğurlamya gideeğim..yengemin cenazesi için gelmişti..memlekete geri dönüyor...6 ay önce kocasını şimdi gelini..rabbim daha acılar göstermesin..
nerde o eski babaannem..hiç konuşmuyor..öyle suskun ..kızlar rabbim sağlık versin....huzur versin..herkeslere..
kızlar neden kimse konuşmuyor...hadin bir ses verinnnnnnnnnn
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benn deldımmmmmmmm özledınız mıı benıııııııııııııııben sızıı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duruyla ipek meşgul çalışıyor..diğerleri...sizler ne işle meşgulsünüz...
banada güle güle olsun ne yapayım kimsecikler konuşmuyorrrrrrrrrr..
bulut ben geldim canım
fatoş gene kaprismi yapıyon bakiim
ne diye küstün
ben bi wc yapıp geleyim
hoşgeldiinnn
durum sen benı ozlememıssın demekkııı kusdum sana :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
saol canımmm ..benim bu rahatsızlığımm yeni değilki hep erteliyodum eşimin teyzesi hastaneye gidecekti onunla beraber gideyim dedim ..2 senedir var bu rahatsızlıkkedersizcigim gecmis olsun tatlim simdi nasil oldun
kaydirigubbakcemile3ben bi wc yapıp geleyim
oyy annem yukarda hoşgeldin yazdım yaaaakaydirigubbakcemile3
benim moralimi bozuldu çıkıyorum ben
kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:
kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?