Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

banada güle güle olsun ne yapayım kimsecikler konuşmuyorrrrrrrrrr..

buluttt sen benıı adamdan saymıyomusaunnnnn yoksaa:mymeka::mymeka:gel burayaa nereye gıdıyosun nnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım evet ayva artırırmış benim sol göğüsümde süt yok sağda az var zaten sağmıyorum akşam emziriyorum onuda ısırıyo sıpaaaaa

canım o günler gelecek sende tadacaksın herkes tadacak

canım kurtlu kaynatma aktara geri ver yada yenisini al canım

başın sağolsun bulutum

kızlar neden kimse konuşmuyor...hadin bir ses verinnnnnnnnnn

canım işlere daldım

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benn deldımmmmmmmm özledınız mıı benıııııııııııııııben sızıı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldiinnn

duruyla ipek meşgul çalışıyor..diğerleri...sizler ne işle meşgulsünüz...

a.s a.s

hoşgeldiinnn

durum sen benı ozlememıssın demekkııı kusdum sana :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

fatoş gene kaprismi yapıyon bakiim
ne diye küstün

hhahaa ben deıll bulutt sızeee kusduuuuuuuuuuuuuuu hahaaaaaa konuşmadınızz kızlaaaaaa damammıı benn sana 9 ayy kaprıss yapmamm yıgenımm alınırr fılann 9 ay sonraa yaparımmmmmmm:roflol::roflol:

kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:

kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:

amannn kuzummm bende dahaaa onemlı bısey olduu sandımmm bosverr takmaa kafayaa hayırlısıı buymuss demekkı belkıı o evdee bebeısın sana gelecekk nerden bılıyosunnnhakkındaa hayırlısı neysee o olsunn bbacımm uzmee kendınııııı:içelim::içelim:

kedersizim bozma moralini ...sizin için en iyisi en hayırlısı neyse o olur inşallah
allah gönlüne göre versin canım

canlarr ben kacar annem burdaa karıı açlıktan zafıyet geçirecekk yemek hazırlıyayımm benn kaçtımm hepınızz ALLAH a emanet olunn optummmm byyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…