Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cevap yazıyodum o sırada cdyi çıkartayım derken bilgisayarı kapattım yanlışlıklaaa kafayı yiyom herhallllllllllllllll

yine bir atraksiyon var ve ben sonuna mı yetiştim,geçmişi okumuyorum çünkü dalarsam çıkamam ve ikinci bir duru vakası olsun istemem zaten pc feci halde yavaş neden bilmiyorum sanırsam yaşlandı iyice

yine bir atraksiyon var ve ben sonuna mı yetiştim,geçmişi okumuyorum çünkü dalarsam çıkamam ve ikinci bir duru vakası olsun istemem zaten pc feci halde yavaş neden bilmiyorum sanırsam yaşlandı iyice

teessüf ederim melike hoşgeldin melikeee kaydirigubbakcemile3 :roflol:

:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin minnak.... iyiyim sen nasılsın ...güzellik konusuna hiç girmesek

nedennnn girdim bilem artık çıkış yok ne o sevinçten yemeğe verdin kendini sevgili K'ların çoğaldı mı yoksaaa
kaydirigubbakcemile3

ha ha ipeeek oooh bahane hazır farkında mısın bir 10 ay sonra konuşulanları tahmin edebiliyorum,ipek konuşuyor:
- hep doğumdan kaldı bu kilolar hep yoksa ben hımmmm tığ gibiydim

ha ha ipeeek oooh bahane hazır farkında mısın bir 10 ay sonra konuşulanları tahmin edebiliyorum,ipek konuşuyor:
- hep doğumdan kaldı bu kilolar hep yoksa ben hımmmm tığ gibiydim

kızım delimisin sen sempatiksalakcinni ne bahanesi
yazdıklarımı okumuyosun galiba zaten kiloluyum karnım şişti iyice rahatsız oldum diyorum kötükedihüso sinirlendirme bak beni tam çıkarken doğumdan sonra da
zaten kiloluydum şimdi obez oldum dicem :roflol: allah allah ya
hem zaten kilolular hamişken çok fazla kilo almıyo zemuszemus

ipekim alınma hemen şaka diyorum hem tombiş hatunlar çok neşeli olurmuş sende öyle ol reca ediyorum bu arada yetieşmedim kaçırdım mutfaktaydım,gözlerim kapanıyor bende kaçıyım zaten kimse kalmadı.durucum minnak jönü sende benim yerime ısır nanakından.ipekim hoççakal dicem ama hoşçakalmışsın çoktan hadi banada güle güleee

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben size nasıl küserim sizler benim dostlarımsınız..iyi sizleri tanımışımmmmmmmmmmmmmm

bennn geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, bynkutluay+, leydim84

kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:
canım ya walla gözün aydın dicektimm ne diyeceğimi şaşırdım bidenem RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KIYAMAM KISS SAAAA
aplamm geçmiş olsun Rabbim şifanı versinnn
melikee bebiş vurdumuuuuuu

iyiyiz canım ne yapıyosun

hoşgeldin kedersiz sultaaannnn
vurduu teyzoşşş akşamm coştuu
dün o kadar oynaşmadıı akşam olunca coşuyo bizimki akşamcı herhall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…