cevap yazıyodum o sırada cdyi çıkartayım derken bilgisayarı kapattım yanlışlıklaaa kafayı yiyom herhallllllllllllllll
yine bir atraksiyon var ve ben sonuna mı yetiştim,geçmişi okumuyorum çünkü dalarsam çıkamam ve ikinci bir duru vakası olsun istemem zaten pc feci halde yavaş neden bilmiyorum sanırsam yaşlandı iyice
:roflol::roflol:
hoşgeldin minnak.... iyiyim sen nasılsın ...güzellik konusuna hiç girmesek
teessüf ederim melike hoşgeldin melikeeekaydirigubbakcemile3 :roflol:
hoşbuldum duruşum aaaa niye ediyosun öye şeyler hem sanki yalan mı he he bi dalıyodun bidaha görene aşkolsun.ama bu ara sıkça burdasın anlaşılan ki egçmişi okumaya lüzum görmemişsin.nasıl küçük jönümüz
nedennnn girdim bilem artık çıkış yok ne o sevinçten yemeğe verdin kendini sevgili K'ların çoğaldı mı yoksaaa
kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum duruşum aaaa niye ediyosun öye şeyler hem sanki yalan mı he he bi dalıyodun bidaha görene aşkolsun.ama bu ara sıkça burdasın anlaşılan ki egçmişi okumaya lüzum görmemişsin.nasıl küçük jönümüz
eskiden beri çirkinim yeni değil naniknanik kendimi yemeğe vermedim canım aksine transfer olduğundan beri yediklerime çok dikkat ediyorum ama çok fazla iğne oluyorum karnım çok şişti ee daha öncedende kilo vardı rahatsız oluyorum hemen nefes nefese kalıyorum
ha ha ipeeek oooh bahane hazır farkında mısın bir 10 ay sonra konuşulanları tahmin edebiliyorum,ipek konuşuyor:
- hep doğumdan kaldı bu kilolar hep yoksa ben hımmmm tığ gibiydim
nedennnn girdim bilem artık çıkış yok ne o sevinçten yemeğe verdin kendini sevgili K'ların çoğaldı mı yoksaaa
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3küçük jön iyi memişlerimi ısırıp gülüyooo ne yapsın sıpa
canım ya walla gözün aydın dicektimm ne diyeceğimi şaşırdım bidenem RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KIYAMAM KISS SAAAAkızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:
aplamm geçmiş olsun Rabbim şifanı versinnnhoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım nasıl geçiyo kurs
vurduu teyzoşşş akşamm coştuumelikee bebiş vurdumuuuuuu
iyiyiz canım ne yapıyosun
hoşgeldin kedersiz sultaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?