Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melike aplamınn Ayetel kürsiyi okudum bitti Rabbim kabul etsin inşalahhhhhhh
Rabbim gönlünde yatanı nasib etsinn inşalahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kıslarr ben çıkıyoruma anacımlarla bi konuşuyumm araba aldılarr sırf beni daha sık görebilmek içinkredi çekip aldılar bii arayım seslerini duyuyumm

bebem bendee gıttım san dımmm kıss melıkee sen gecenlerdee sonn cıkmıss gobusluu resmını koymussun yınee koysana merak ettımmmmbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

son fotom yok ki bebemm walla kocişin telinde var geöen göbüşlü değildi ki normal bi fotoydu
ama sözz en kısa zamnda koyacam bebem ama bende senin o güsel yüzünü isterim haaa

melıkemmmmmmmmmmmmmmmm durrrrrrr gıtmee bırazdann konusursunuzz hadeee gıtmeee beeeeeeeeeeeee

nan datlummm ben aramazsam onlar ararr ama senin için onlar arayana kadar duruyumm quzum anlat bakalım nassın datlum annen varmıştı bugün oh ne güsell

son fotom yok ki bebemm walla kocişin telinde var geöen göbüşlü değildi ki normal bi fotoydu
ama sözz en kısa zamnda koyacam bebem ama bende senin o güsel yüzünü isterim haaa

amannn bee benıı ne edecenn gordunn yaaa hadee hamıss olsam cekıp koyacam sade fotoyuu ne edecn sankıııkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nan datlummm ben aramazsam onlar ararr ama senin için onlar arayana kadar duruyumm quzum anlat bakalım nassın datlum annen varmıştı bugün oh ne güsell

kıssss benımm anam 3 sokak ılerımdee oturuyoo uzak deılızz yaneeeee evet durr bacımmm onlarr arayıncaa konusursunnn kocısın ısdemı bacımmmm:içelim::içelim::içelim:

kıssss benımm anam 3 sokak ılerımdee oturuyoo uzak deılızz yaneeeee evet durr bacımmm onlarr arayıncaa konusursunnn kocısın ısdemı bacımmmm:içelim::içelim::içelim:
ayy ne güsell datlumm gı ben bugün anama gidecektim gidemicem malesef cumaya kaldıı
ebett datlum kociş iştee teee 23te gelecekk
olarr datlımm koyarımmm nıee koymamayımmmmm gobusunn cıktımıı cnmmmm bıseylerr aldınmıı sıpayaaa
temam quzum
çıktıı canım sanki bugün daha şişmiş gibiydi ilk defa belliydi bu kadar
aldım canımm bi kaç parça bişey

anammmmmmmmm şişkoo gobusluu olacannnnnnnnnn kıss neee aldınn bakemmmmm

inşalahh sendee olacann datlumm benimmm
1 zıbın bir hastane çıkışı birde beşiktaşlı don:))
fanatikiz yaaakafamçokkarıştı

kısss daha hıç bısey alamamıss sınn yaaaaa ayy cnmm ınsallah o gunlerıı bendee gorurummm ALLAH ın ıznıyleee hepımızzzzz ıstıyenn butun arkadaslarımlaa bırlıkteeee

kısss daha hıç bısey alamamıss sınn yaaaaa ayy cnmm ınsallah o gunlerıı bendee gorurummm ALLAH ın ıznıyleee hepımızzzzz ıstıyenn butun arkadaslarımlaa bırlıkteeee

ebett canım almadımm Rabbim esirgesin nolur nolmaz die daha da alamam 7-8 aya kadarr beklerimm
inşalahh datlumm kurban olduğum bütün yüreği yanan kardeşlerime versin inşalahh

ivetttttttttttttttalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıss ama olee zor ınanamıyorumm kendımeee yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

datlum benim yaa inşalahh faydasını göreceksiniz quzum benimm ay gıı ne güsel olur ya bütün kıslarınn müjdesini bi anda aynı anda alsakk ana siteyi çökertirizzzz laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…