hoşgeldinn datlumm geçmişe bakıyodumm kıssssbennn geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, bynkutluay+, leydim84
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebem bendee gıttım san dımmm kıss melıkee sen gecenlerdee sonn cıkmıss gobusluu resmını koymussun yınee koysana merak ettımmmmbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilehoşgeldinn datlumm geçmişe bakıyodumm kıssss
burdayım çikinnn şiii
kıslarr ben çıkıyoruma anacımlarla bi konuşuyumm araba aldılarr sırf beni daha sık görebilmek içinkredi çekip aldılar bii arayım seslerini duyuyumm
bebem bendee gıttım san dımmm kıss melıkee sen gecenlerdee sonn cıkmıss gobusluu resmını koymussun yınee koysana merak ettımmmmbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
melıkemmmmmmmmmmmmmmmm durrrrrrr gıtmee bırazdann konusursunuzz hadeee gıtmeee beeeeeeeeeeeee
son fotom yok ki bebemm walla kocişin telinde var geöen göbüşlü değildi ki normal bi fotoydu
ama sözz en kısa zamnda koyacam bebem ama bende senin o güsel yüzünü isterim haaa
amannn bee benıı ne edecenn gordunn yaaa hadee hamıss olsam cekıp koyacam sade fotoyuu ne edecn sankıııkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nan datlummm ben aramazsam onlar ararr ama senin için onlar arayana kadar duruyumm quzum anlat bakalım nassın datlum annen varmıştı bugün oh ne güsell
ne laa ne gösell yzün varr gözüm gönlüm açılırr be delüüü
ayy ne güsell datlumm gı ben bugün anama gidecektim gidemicem malesef cumaya kaldııkıssss benımm anam 3 sokak ılerımdee oturuyoo uzak deılızz yaneeeee evet durr bacımmm onlarr arayıncaa konusursunnn kocısın ısdemı bacımmmm:içelim::içelim::içelim:
temam quzumolarr datlımm koyarımmm nıee koymamayımmmmm gobusunn cıktımıı cnmmmm bıseylerr aldınmıı sıpayaaa
ayy ne güsell datlumm gı ben bugün anama gidecektim gidemicem malesef cumaya kaldıı
ebett datlum kociş iştee teee 23te gelecekk
temam quzum
çıktıı canım sanki bugün daha şişmiş gibiydi ilk defa belliydi bu kadar
aldım canımm bi kaç parça bişey
anammmmmmmmm şişkoo gobusluu olacannnnnnnnnn kıss neee aldınn bakemmmmm
inşalahh sendee olacann datlumm benimmm
1 zıbın bir hastane çıkışı birde beşiktaşlı don:))
fanatikiz yaaakafamçokkarıştı
fatoşummm preseedi kullanmaya başladın mı kıss
kısss daha hıç bısey alamamıss sınn yaaaaa ayy cnmm ınsallah o gunlerıı bendee gorurummm ALLAH ın ıznıyleee hepımızzzzz ıstıyenn butun arkadaslarımlaa bırlıkteeee
ivetttttttttttttttalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıss ama olee zor ınanamıyorumm kendımeee yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?