Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy gıı bişi dicem emme gülme preseedi şeyine mi sürüyon walla ne olduğunu bilmiyorum sen inanamıyorum diyence geldi aklımaa

ebett canım almadımm Rabbim esirgesin nolur nolmaz die daha da alamam 7-8 aya kadarr beklerimm
inşalahh datlumm kurban olduğum bütün yüreği yanan kardeşlerime versin inşalahh

cnmm haklısınnn ama benn herhaldee ogrenırr ogrenmezz hmnn alırımm bıseylerr o kadarr ozlemıı varkııı beklemeyee dayanamam herhaldeeeee
ahh gonluu guzell kardesımmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizdeee bugunleriii goruruzzzzz:gitme:

canım işte tereddüt oluyo Rabbim esirgesin bişi olsa elimde kalacak die korktum
kurban olurumm ya hemen duygusala bağlama bebemm göreceksiniz Rabbimin izniyle bakk umut oldu ipek aplam nazraca aplam nevomuzz

datlum benim yaa inşalahh faydasını göreceksiniz quzum benimm ay gıı ne güsel olur ya bütün kıslarınn müjdesini bi anda aynı anda alsakk ana siteyi çökertirizzzz laa

vallaaa çokertırızz bacımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy nenn guzell olurr bı topıktee gormusdummm herkess bebısee aldıklarını resım cekıp gosterıyoduu gobeklerının resımlerınıı gosterıyolardııı bızdee olee yaparızz deme bacımmmmmmmmmmmmmm:1hug::1hug:

la sitenbin reklemlarında hamburger gösteriyolar habire canım istedii bea hamburgeride sevmem haaa

ebett bidenemm yaparız ne kadan datlı olurr Rabbim o günleri göstersin inşalahh
:Saruboceq::Saruboceq:

canım işte tereddüt oluyo Rabbim esirgesin bişi olsa elimde kalacak die korktum
kurban olurumm ya hemen duygusala bağlama bebemm göreceksiniz Rabbimin izniyle bakk umut oldu ipek aplam nazraca aplam nevomuzz

la sitenbin reklemlarında hamburger gösteriyolar habire canım istedii bea hamburgeride sevmem haaa
cnmm kocısınıı ara gelırkenn arasınnn bakk benımdee cnm istedıı yaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoookcokacimcoookben hamıleden beterımm zatennn
ebett bidenemm yaparız ne kadan datlı olurr Rabbim o günleri göstersin inşalahh
:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah RABBİM buyuk olacak ınsallah aaaaaa nazraca ne yapıyoo aceppp kıssss bu arada sıfa gelmıyo tostı gelmıyo yelızz gelmıyooo ne oldukıı aceppppppppp bunlaraaaa cokk merakk edıyorumm yatarken bıle aklıma gelıyolarrrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım öle yapacam artıkın da adam bıktı nan :)))
yok kıs bu benim normal halim her gördüğümü isterim emme yemem gı zararlıymışş
imnşalahh canım
ebet datlumm gı gelmiyolar bende merak ediyorum nazracam doğum yaptımı acepp
şifam yerleşecektii
tostimde yerleşecek bakalım hayırlısıyla gelsinler yelizimde gelmiyoo o ne yapıyo ki acepp

yerlesmıslerdırr heraldee bacımm artıkk yaa ama nıee gelmıyolarr netlerımıı yok acepp hade onlar ondan gelmıyoo yaa yelızzzzzzzzzzzzz yaa bolee habersızz gelınmeyıncee merak edıyoo ınsann yaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ebet datlum kurmuşlardır düzenlerini ama şifamı ço -kmerak ediyorumm tayin falan halloldumu ki acep
hee walla yeliz apla gelince kızak walla merak ediyokk
nıee ole dedınn bacımmmmmmmmmmm

datlum ben burda ıoturmak istemiyorum doğduğum büyüdüğüm yere gitmek istiyorumm
burdan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

ööööğğğ balık temizledimm ondan sonra bulaşıkları çamaşır suyuyla yıkadım midem bi tuhaff

cnmm inşallahh nasıl ıstıyosann olee olurr ama olmasada merak etmee sıpaa dogunca senı alıstırır orayaa senın dogdugun butyudugun yerr nıresıı kısssssss

cnmm inşallahh nasıl ıstıyosann olee olurr ama olmasada merak etmee sıpaa dogunca senı alıstırır orayaa senın dogdugun butyudugun yerr nıresıı kısssssss

inşalahh canım da alışacağımı sanmıyorumm artık buranın adamı taşı toprağı suyu batıyor resmen çubuk canım buranın bi ilçesi

datlummmm nıee olee yapıyosunkıı aaaa kızcamm amaaaaaaaaaalmaz:lmaz:

datlımm gıı komşum saolsun temizlicem dedi temizlemedii beraber gitmiştik bugün almaya bana kaldı anlıcan temizlemekk
elerim kokuncada mecbur kaldım çamaşır suyuna az kulandım ama yinede mide uçtuu geçer birazdan inşalah geçmezse rahatlatacak bişeyler yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…