nevem canim nasilsin?nasil gidiyo tefriciye?ben de yavas -yavas ireliliyorum,yarin daha cok okumayi dusunuyorum insallah.
bu arada tedavi nasil gidiyo?
benimki simdilik yolunda,sali yumurtlama takibine gidicem.esime de ceviz,polen,... ne elime geciyorsa yediriyorum,insallah bu ay yuzumuz guler ALLAHIN izniyle.
arkadaşlar hepinize çok tşr ediyorum daha yolun başu-ındayım dualarınıza herzamankinden çok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin allahta sizlerin gönlünün muradını versin:1hug:
ben meyrem suresini okumuştum 41 gün sonra adetimin günü geçince tekrar okudum yasin okudum allah dualarımı kabul etti sonun da
sagol canim,hos bulduk.canım hoşgeldin. tefriciye iyi gidiyo benimki bitmek üzere sonra seninkine başicam inşallah sana daha çok okumayı istiyorum bakalım...
dualarimiz seninle kardesim,insallah her sey yolunda gider,bebeyini kucagina alirsin hayirlisiyla.arkadaşlar hepinize çok tşr ediyorum daha yolun başu-ındayım dualarınıza herzamankinden çok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin allahta sizlerin gönlünün muradını versin:1hug:
ben meyrem suresini okumuştum 41 gün sonra adetimin günü geçince tekrar okudum yasin okudum allah dualarımı kabul etti sonun da
bende canim,bi haftadi sinir sakinlestirici igne,hab kullaniyorum.insallah eziyetimiz bosa gitmeyecekbenim sabah akşam iğne süzgeç gibi oldum yaw
inşallah değer boşa gitmez :çok üzgünüm:
sagol canim,hos bulduk.
ALLAH razi olsun senden,insallah her seyi bilen duyan RABBIM dualarimizi geri cevirmeyecek,hakkimizda hayirlisi olsun.
tedavim yuzunden guslum olmuyodu,tuplere giden yol spazmadan siklastigi icin 7gun boyunca dr orayi genisletmek icin iceriye salmadigi demir kalmadi.her seferinde kanamam,akintim,bulantim oluyodu.bu gun cok sukur bitti.insallah yarindan her sey duzene girer.
annen hala sizde mi yoksa gitti mi yıldız
tefriciyeye o da yardım edebilir
yok canim malesef gitti bu gun.artik her gun dr-a gitmem gerekmedigine gore o gitti.
sagol canim,hos bulduk.
ALLAH razi olsun senden,insallah her seyi bilen duyan RABBIM dualarimizi geri cevirmeyecek,hakkimizda hayirlisi olsun.
tedavim yuzunden guslum olmuyodu,tuplere giden yol spazmadan siklastigi icin 7gun boyunca dr orayi genisletmek icin iceriye salmadigi demir kalmadi.her seferinde kanamam,akintim,bulantim oluyodu.bu gun cok sukur bitti.insallah yarindan her sey duzene girer.[/QUOTE
çok acılar çektin canım ya inşallah yüzün, hepimizin yüzü gülecek
tatlım bişey aklıma takıldı, guslüm olmuyo dedin ya...senin adet döneminde olmayan kanamalar özür sayılıyo yani normal ibadetlerine devam edebilirsin. mesela namaz kılacaksan her vakit namaz abdesti almak koşuluyla namazını kılabiliyosun. biliyorum insanın içine sinmiyo ama hocaya söyledim öyle dedi. ben laparoskopi olduktan sonra namaz kılmak için kanamanın kesilmesini beklemedim. çünkü 3 hocaya sordum üçü de adet değil kılabilirsin dedi...
bu cektiklerimiz hayirli evladimizin olmasi icin ,insallah RABBIM o guzel gunleri bize de yasaticak,ben buna inaniyorum.
gusl meselesini de tam olarak bilmiyodum,dogrusu boyle dua etmek icime sinmiyor,insallah yarindan itibaren namazlarima,dualarima dort elle sarilicam.
doğumuna da gelir inşallah. senle bebişe bakar.. boshayallersmile
canım kusura bakma çok soru sordum..bide salı günü nasıl yumurta takibi yapıyo bugün senin kaçıncı günün :uhm: sizin orda erken mi başlıyolar ya sen ayın kaçında adet olucan öyle sorim
yok canim malesef gitti bu gun.artik her gun dr-a gitmem gerekmedigine gore o gitti.
ne kusuru canim,cok memnun olurum sormana.benim yumurtlamam gec oluyor.ben ayin 4 u adet oldum,bu gun 13. gunum,sali 16. gunum olucak,yumurtalarimin olcusu 18-20 falan olur her halde,esimde sperm yukselirse belki de catlatma ignesi yapicak bilmiyorum,ama bu ay dr her sey normal diyor,tam olmasi olcudeymis yumurtalarim..insallah guzel haberler veririm.
tamam canım şimdi anladım. çünkü tedaviye başladığını biliyorum şimdiye kadar takip başlamalıydı diye düşündüm...anacım benim yumurtalar olsa salıya kadar çatlar patlardı kızzz :roflol: herkesin bünyesi değişik tabi. inşallah hayırlısıyla Rabbim tedavinden istediğin sonucu almayı nasip etsin canım arkadaşım...bak bi de sakin ol tamam mı artk stres yoookkkk. bebek için rahat olacaksın lütfeeennn..
ayetel kürsi, felak, nas ve ihlası çok oku canım bak sıkıntı filan kalmaz Allahın izniyle
takip basladi,2gun once 11 olmustu,dr normal diyor,cunnki benim reglim uzun ondan bide bunyem biraz zayif.bugun dr esinde sperm zayifligi varsa benim yumurtalari da etkiliyomus dedi.belki de ondan bilmiyorum.insallah ALLAH kismet ederse guzel sonuclar aliriz .stress de yapmamaya calisicam,kendime soz verdim,her seyi olucagina buraktim,bu zamana kadar stress yaparak ne elde ede bildim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?