inşalahh canım da alışacağımı sanmıyorumm artık buranın adamı taşı toprağı suyu batıyor resmen çubuk canım buranın bi ilçesi
yine ankara bebekimm anaa istanbula gelsemm yirim kafayıı kıss uzakk beaaaaahıhhhhhhhhhhhhhhh yınee ankaraa yanıı demee bendee dedımm belkıı ıstanbulaa gelırsındeee yakın oluruzz dedımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
datlımm gıı komşum saolsun temizlicem dedi temizlemedii beraber gitmiştik bugün almaya bana kaldı anlıcan temizlemekk
elerim kokuncada mecbur kaldım çamaşır suyuna az kulandım ama yinede mide uçtuu geçer birazdan inşalah geçmezse rahatlatacak bişeyler yaparımm
datlumm gıı midemm coşuyoo rahatlacak bişeyler içimm ben kaçsamm kızan mı gıı kusura bakma bacımmm benimmmmmm
unutmusturr belkıı kıssss amann bıraksaydınn yarın alıp temızlerdı belkıııı cnmm yappp rahatlatacakk bıseylerr dee barıı rahatlaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yokkk bacımm gıtt gıtt rahatlaaaa ne kusuruu bacımmm hadee ALLAH a emanet oll :a015::a015:
hamsinin kilosu 6 milyondu burdaa istanbulda ne kadan gııı
sende Allaha emanet ol bidenemm çok öptüm seniii bi nanak ver gısss
hayırlı akşamalrrr
bende 3 e aldım bugün taze tazee emme karadeniz değilmiş buu ben 6ya olanı sevmedimm küçücükdüü:)))bızımdeee dun pazar vardıı aldıkk cnm 3 mılyonduu hemdee taptazeydııııı
ohh ne datlı beaaaauzattım nanakımıı hadee opppppp durr buarada bendee senı opemmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
3-*2-1 öptümmkaçtımmm nan ne çok öptüm eccikde kocama kalsınn :)))
bakma öle dediğime canım benimde geldilermi tam geliyolar yani kızlar bilir bayan bunalım oluyorum...bide keşşş:kedi:hoşbulduk dogru söylüyosun haklısın ama insanın böyle anları oluyo işte bizde atlacaz öyle umuyorum canım rabbim herkesin yardımcısı olsun
canımm bi aksilik çıkmasında allahın izniyle gidiver dr a ne yapalım allah korusun sizleri:Saruboceq: noktamızın annesiiiiopuyorumnanaktankan vermeye gittim melike bende hipotroidi vary a onun testlerini yaptırdım
doktora gidicem bundan sonra her ay ayrıca birde bunun için doktora gitmem gerekicek
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
caniiiş geçmişler olsun bende baharatsız yiyemem ama gerekiyosa dikkat et sağlığın için bebeim
bu arada senin kasık ağrın geçtimi
canımm ne güzel hayal kurdurdun bana gııı olucak allahın izniyle sabret olucakkızlar içim bir tuhaf oldu emzirme dedim ya...bende görürmüyüm acaba...yavrumu kucağıma alıp..gözgöze gelip onun o minicik dudaklarıyla göğsümden beslediğimi...o minicik ellerini kokladığımı....
bu arada bulutcuk başınız sağolsun canım yazmış olabilirim daha önce ama bian hatırlamayınca dilemek istedim allah geride kalanlara sağlık sıhhat,sabır versin
canım evet ayva artırırmış benim sol göğüsümde süt yok sağda az var zaten sağmıyorum akşam emziriyorum onuda ısırıyo sıpaaaaa
senin sıpa ağzının tadını biliyo desene
canımmm hayırlısı olsun üzme kendini bak başın ağrıcak tansiyon filan dur bakalım belki yerine biri gelir hemen üzülme lütfen yaa:çok üzgünüm:kızlar eşim şimdi geldi bizim kiracılar aramış bu hafta sonu çıkıyorlarmış evdenn :gitme:
canımcım annenler araç almış hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar inş.kıslarr ben çıkıyoruma anacımlarla bi konuşuyumm araba aldılarr sırf beni daha sık görebilmek içinkredi çekip aldılar bii arayım seslerini duyuyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?