Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşalahh canım da alışacağımı sanmıyorumm artık buranın adamı taşı toprağı suyu batıyor resmen çubuk canım buranın bi ilçesi

hıhhhhhhhhhhhhhhh yınee ankaraa yanıı demee bendee dedımm belkıı ıstanbulaa gelırsındeee yakın oluruzz dedımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hıhhhhhhhhhhhhhhh yınee ankaraa yanıı demee bendee dedımm belkıı ıstanbulaa gelırsındeee yakın oluruzz dedımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yine ankara bebekimm anaa istanbula gelsemm yirim kafayıı kıss uzakk beaaaaa
ben ayda görüyorum annemleri bazen 1.5 ayda dayanamıyorumm bugün gidecez die seviniyodumm canım kocamın işi varmışşklava:klava:klava:

datlumm gıı midemm coşuyoo rahatlacak bişeyler içimm ben kaçsamm kızan mı gıı kusura bakma bacımmm benimmmmmm

unutmusturr belkıı kıssss amann bıraksaydınn yarın alıp temızlerdı belkıııı cnmm yappp rahatlatacakk bıseylerr dee barıı rahatlaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

unutmusturr belkıı kıssss amann bıraksaydınn yarın alıp temızlerdı belkıııı cnmm yappp rahatlatacakk bıseylerr dee barıı rahatlaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ebet canım olabilerr neyse ben kendi işimi kendim yaptım yaneee
temem bebemm bişeyler içiyim anneme bi soruyum ne iyi gelir ki

tubişimm koccaman öptüm datlumm sen yukarı çıkınca ben uzaklarda olacam burda kalıp seni korkutmak isterdim emme sonra altına açırıyonn neme gerek temizletin neymm:))
öptüm fındığımm

bızımdeee dun pazar vardıı aldıkk cnm 3 mılyonduu hemdee taptazeydııııı
bende 3 e aldım bugün taze tazee emme karadeniz değilmiş buu ben 6ya olanı sevmedimm küçücükdüü:)))
uzattım nanakımıı hadee opppppp durr buarada bendee senı opemmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ohh ne datlı beaaaa
bende öpüyomm hazırr mısın gıss öptümmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, s.tugba+
tugbaaaaaaaa elmaa dersemmm çıkkk armutt dersemmm çıkmaaaaaaaaaaaaa (elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

dıkat dıkattttt topıktennn geçmişee kaçannn tugbaa aranıyorrr gorenlerınn burayaa yazmalarıı önemlee ricaa olunurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, bulut83, s.tugba+
haha bulutta geldııı çatlaa emii tugbaaaaaaaaaaaaaaaaa bulutt hosgeldın bacımmmm

benim mesajlarım neden okunmuyoooo küsüvercem valla bilesiniz
ipeeem
durucuk
goca melikeee (minnak)
nurcikkk
sevoo
alınganlık yapmayayım diyorum ama yalan söyleyemiyorum alındım işteeeeee

neyse allaha emanet olun herşey yolunda ,güzel gitsinde okunmasın mesajlar mühim değil

:kedi:hoşbulduk dogru söylüyosun haklısın ama insanın böyle anları oluyo işte bizde atlacaz öyle umuyorum canım rabbim herkesin yardımcısı olsun
bakma öle dediğime canım benimde geldilermi tam geliyolar yani kızlar bilir bayan bunalım oluyorum...bide keşşştabiki atlatıcaz geçicek allahın izniyle sabır sağlık versin yeterki herşeyden önce
kan vermeye gittim melike bende hipotroidi vary a onun testlerini yaptırdım
doktora gidicem bundan sonra her ay ayrıca birde bunun için doktora gitmem gerekicek
canımm bi aksilik çıkmasında allahın izniyle gidiver dr a ne yapalım allah korusun sizleri:Saruboceq: noktamızın annesiiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…