deli kız niye ortalığı birbirine kattın de bakayım geldim işte burdayıııımmmŞeniz
bulut nasılsın canımm
kuzu ben sigarayla savaşıyorum bikaç gündür.. galiba oyüzden sık sık acıkıyorum bi çay yapam aparatif bişeyler atıştırıp gelsem olarmı içim kıyıliyyy:bbo:
yapma guzu yaaa dur hazırlayamda gelem pc başında yiyen okişmi gıı durrrr topiğin tatlı belasııı
yok kıs adam işte daha çalışıyor bebemmoppp bacımm opppp onaa kalmasınn ne ısı varr bu saate kadar sokakdaaa gelmedıysee kalmasın ona nanakkkkkk
benim mesajlarım neden okunmuyoooo küsüvercem valla bilesiniz
ipeeem
durucuk
goca melikeee (minnak)
nurcikkk
sevoo
alınganlık yapmayayım diyorum ama yalan söyleyemiyorum alındım işteeeeee
neyse allaha emanet olun herşey yolunda ,güzel gitsinde okunmasın mesajlar mühim değil
bakma öle dediğime canım benimde geldilermi tam geliyolar yani kızlar bilir bayan bunalım oluyorum...bide keşşştabiki atlatıcaz geçicek allahın izniyle sabır sağlık versin yeterki herşeyden önce
canımm bi aksilik çıkmasında allahın izniyle gidiver dr a ne yapalım allah korusun sizleri:Saruboceq: noktamızın annesiiiiopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
caniiiş geçmişler olsun bende baharatsız yiyemem ama gerekiyosa dikkat et sağlığın için bebeim
bu arada senin kasık ağrın geçtimi
canımm ne güzel hayal kurdurdun bana gııı olucak allahın izniyle sabret olucak
bu arada bulutcuk başınız sağolsun canım yazmış olabilirim daha önce ama bian hatırlamayınca dilemek istedim allah geride kalanlara sağlık sıhhat,sabır versin
saol bidnemm Allah razı olsun inşalahh quzummcanım evet ayva artırırmış benim sol göğüsümde süt yok sağda az var zaten sağmıyorum akşam emziriyorum onuda ısırıyo sıpaaaaa
senin sıpa ağzının tadını biliyo desene
canımmm hayırlısı olsun üzme kendini bak başın ağrıcak tansiyon filan dur bakalım belki yerine biri gelir hemen üzülme lütfen yaa:çok üzgünüm:
canımcım annenler araç almış hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar inş.
kıs bebem sigarayımı bırakacan ayy inşalahh bidenemm ne tatlı olur gıı hiç yakışmıyo sigara kadınlarrakuzu ben sigarayla savaşıyorum bikaç gündür.. galiba oyüzden sık sık acıkıyorum bi çay yapam aparatif bişeyler atıştırıp gelsem olarmı içim kıyıliyyy:bbo:
benim mesajlarım neden okunmuyoooo küsüvercem valla bilesiniz
ipeeem
durucuk
goca melikeee (minnak)
nurcikkk
sevoo
alınganlık yapmayayım diyorum ama yalan söyleyemiyorum alındım işteeeeee
neyse allaha emanet olun herşey yolunda ,güzel gitsinde okunmasın mesajlar mühim değil
bakma öle dediğime canım benimde geldilermi tam geliyolar yani kızlar bilir bayan bunalım oluyorum...bide keşşştabiki atlatıcaz geçicek allahın izniyle sabır sağlık versin yeterki herşeyden önce
canımm bi aksilik çıkmasında allahın izniyle gidiver dr a ne yapalım allah korusun sizleri:Saruboceq: noktamızın annesiiiiopuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar hastaneydim bugün, anca geldimm midemde şişlik vardı afersiniz devamlı geğirme halindeydim birde gaz sancısı vardı hep.. gastrit var dedi dr ilaçlar verdi birde yemeklerinde baharat kullanma dedi e ben baharatsız yemek düşünemiyorum bile bilmiyorumkismile
caniiiş geçmişler olsun bende baharatsız yiyemem ama gerekiyosa dikkat et sağlığın için bebeim
bu arada senin kasık ağrın geçtimi
canımm ne güzel hayal kurdurdun bana gııı olucak allahın izniyle sabret olucak
bu arada bulutcuk başınız sağolsun canım yazmış olabilirim daha önce ama bian hatırlamayınca dilemek istedim allah geride kalanlara sağlık sıhhat,sabır versin
canım evet ayva artırırmış benim sol göğüsümde süt yok sağda az var zaten sağmıyorum akşam emziriyorum onuda ısırıyo sıpaaaaa
senin sıpa ağzının tadını biliyo desene
canımmm hayırlısı olsun üzme kendini bak başın ağrıcak tansiyon filan dur bakalım belki yerine biri gelir hemen üzülme lütfen yaa:çok üzgünüm:
canımcım annenler araç almış hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar inş.
ben dün senin mesajları alıntı yapıp altına bi şeyler yazdım canım
biraz karışık olmuştu arkasından özür mesajı yazdım
hayır tubişe söylüyorum alınmış mesajlarıma cevap yazmıyosunuz demiş
bende ona yazdım sadece onun mesajını alıntı yaptığım halde karmakarışık görünüyo
dün de böyle oldu
melike için ayetel kürsi listesi(313)
2. Sevda nehri.. 30
3. SUNAY ........33
4. KEDERSİZ ..50
5.SRP16........ 30
6.leydim84....35
7.bynkutluay....50
ipek..........40
tuba.........45
kankimm sana ve tubaya paylaştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?