Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

deli kız niye ortalığı birbirine kattın de bakayım geldim işte burdayıııımmmŞeniz
bulut nasılsın canımm

kuzu ben sigarayla savaşıyorum bikaç gündür.. galiba oyüzden sık sık acıkıyorum bi çay yapam aparatif bişeyler atıştırıp gelsem olarmı içim kıyıliyyy:bbo:

deli kız niye ortalığı birbirine kattın de bakayım geldim işte burdayıııımmmŞeniz
bulut nasılsın canımm

katarımm tamammııı canımm sıkılıyooo burdaaa çatladımmm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kuzu ben sigarayla savaşıyorum bikaç gündür.. galiba oyüzden sık sık acıkıyorum bi çay yapam aparatif bişeyler atıştırıp gelsem olarmı içim kıyıliyyy:bbo:

bennn bu kadarrr senıı beklıyeyımmm sendeee gıttt hakmıı bu sımdııı gıtt senn gıttttkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:

yapma guzu yaaa dur hazırlayamda gelem pc başında yiyen okişmi gıı durrrr topiğin tatlı belasııı

oppp bacımm opppp onaa kalmasınn ne ısı varr bu saate kadar sokakdaaa gelmedıysee kalmasın ona nanakkkkkk
yok kıs adam işte daha çalışıyor bebemm

hayır tubişe söylüyorum alınmış mesajlarıma cevap yazmıyosunuz demiş
bende ona yazdım sadece onun mesajını alıntı yaptığım halde karmakarışık görünüyo
dün de böyle oldu

kızlarrrrrrrrrrr ilk ipeğimize okuduk ..rabbime şükürler olsun..kabul oldu..inşallahhhhhhhhhhhhhhh okuyacağımız herkes hayırlı dileğine kavuşurrrrrrrrrrr

1. ipeğimize okuduk .......hamile...

2. maiberf büyük melike...onunda herhalde şüpheli sanırsam....

3. cuma günü belli olacak....
inşallah listemizdeki herkes hamile kalırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…