kızlarrrrrrrrrrr ilk ipeğimize okuduk ..rabbime şükürler olsun..kabul oldu..inşallahhhhhhhhhhhhhhh okuyacağımız herkes hayırlı dileğine kavuşurrrrrrrrrrr
1. ipeğimize okuduk .......hamile...
2. maiberf büyük melike...onunda herhalde şüpheli sanırsam....
3. cuma günü belli olacak....
inşallah listemizdeki herkes hamile kalırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hayır canım yanlış anlamışsın ben kiracıların çıkmasını hemen istemiyordum çünkü biz kira parasını biriktirmeye çalışıyorduk(teedavi için) gerçi 9 aydır kira alıyoruz 1_5 milyar biriktirebildik paranın bereketi yok gerçekten ..evet kiracılar çıkıyor diye üzülüyorum aslında kendi evine taşınmayı kim istemezki ama işte bu önümüzdeki tedavimiz elimiz ayağımızı bağladı iyicenedünrüm dünden beri yok..anlamadım..kiracısının çıkmasını istiyordu..şimdide üzüldü...
dünürüm hoş geldin...inşallah bu ev değişikliği sana iyi gelir..inşallahhhhhhhhhhhhh tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın...bizler inançlı insanlarız...biliyoruzki yoktan var eyleyen rabbim..öyle bol ki hazinesi...heleki mucizeleri...inşallah sende evine taşındığında bu mucizelerinden yaşayacaksın ...rabbim seni mucizeleriyle müjdelendirecek...bitanem...hiç bir zaman olumsuz düşünme (diyeneeeeeeeeeeee de bak) herşeyde vardır bir hayır....
dünürüm hoş geldin...inşallah bu ev değişikliği sana iyi gelir..inşallahhhhhhhhhhhhh tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın...bizler inançlı insanlarız...biliyoruzki yoktan var eyleyen rabbim..öyle bol ki hazinesi...heleki mucizeleri...inşallah sende evine taşındığında bu mucizelerinden yaşayacaksın ...rabbim seni mucizeleriyle müjdelendirecek...bitanem...hiç bir zaman olumsuz düşünme (diyeneeeeeeeeeeee de bak) herşeyde vardır bir hayır....
saolun kızlar evet bunda da vardır bir hayır akşam eşimle kaynanamlara indik .kayınpederim ve kaynanam eşime hemen çıkmayın dediler kiracı bulursanız alırsınız tekrar dediler ..ben ve eşim aslında bir daha kiraya vermek istemiyoruz evi,eşim söylemeye çekindi ailesine ama ben söyledim kayınpederime biz aslında evimize taşınmak isityoruz artık dedim ama maddi yönden biraz zorlanacağımız söyledimmm .kayın pederimm ne ihityacınız olacakki iki kişisiniz haftalık pazar masrafını ben karşılıycam ondan sonra başka ihtiyacınız olduğu zaman sölersiniz bana yardımcı olurum dedi ama..hoşgeldin kedersiz kardeş nasılsın ....sıkma canını belkide iki ay sonra
kiracılar iyiki çıkmış diyeceksin bilemeyizki
malesef adet oldu melike,canım valla iyi olacak bu hafta bana okunsun ozamanen güzel örneği dualarımızı okumaya başladık ilk okuduğumuz hamile..başlangıcımız güzel oldu...inşallah hep öyle olacak....maiberf ne oldu...lekelenmesi var diyordun..adet gördümü...
canım 3. olarak ta sana okuyalım...yeni evinede taşınacaksın ..inşallah uğurlu gelir...
malesef adet oldu melike,canım valla iyi olacak bu hafta bana okunsun ozaman
iyiyz sen nasılsıngünaydın kedersiz ve arkadaşları. nasılsınız?
HEMEN TAŞINMAYIN DİYOLAR AMA ,BELKİ BAŞKA KİRACI ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORLAR .BENİİM DAHA ÇOK ELİM AYAĞIM BAĞLANDI KIŞ GELDİ GÜYA BUGÜN SOBAYI KURACAKTIM AMA ŞİMDİ ÇIKIP ÇIKMAYACAĞIMIZ BELLİ OLMADIĞINDAN O DA KALDI OFFF..KANKİM SADECE PAZAR MASRAFINI KARŞILIYCAKLAR GERİSİ HİKAYE BEN BİLİYORUM boshayallersmilekedersiz bak işte ne güzel kayınvaliden kayınpederin ılımlı davranmış
yardımcı oluruz demişler niye sıkılıyosun .....rahat ol rahat artık yolun sonu sana görünüyo
artık herşey rayına oturcak bebişte gelicek görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?