Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah dualarımız bütün kızlara iyi gelecek :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar yaaa kusura bakmayın kimler okudu..karıştırdım...herkes listenin karşısına bitti diye yazarsa sevinirim karışılık olmaz....

dünrüm dünden beri yok..anlamadım..kiracısının çıkmasını istiyordu..şimdide üzüldü...

kedersiz dün hastaneden sonra çarşıya gitmiş aç karnına dolaşmış
başı tutmuştu üstüne kiracının haberi de gelince morali bozuldu yatıyo hala herhalde
belki biraz daha birikim yapmak istiyodu tedavi için ondan üzüldü sanırım

dünrüm dünden beri yok..anlamadım..kiracısının çıkmasını istiyordu..şimdide üzüldü...
hayır canım yanlış anlamışsın ben kiracıların çıkmasını hemen istemiyordum çünkü biz kira parasını biriktirmeye çalışıyorduk(teedavi için) gerçi 9 aydır kira alıyoruz 1_5 milyar biriktirebildik paranın bereketi yok gerçekten ..evet kiracılar çıkıyor diye üzülüyorum aslında kendi evine taşınmayı kim istemezki ama işte bu önümüzdeki tedavimiz elimiz ayağımızı bağladı iyicene

melike için ayetel kürsi listesi(313)

2. Sevda nehri.. 30

3. SUNAY ........33

4. KEDERSİZ ..30

5.SRP16........ 30

6.leydim84....35

7.bynkutluay....50 okudu

ipek..........40 okudu

tuba.........45 okudu

umudnukaybetme.20 okudu

dünürüm hoş geldin...inşallah bu ev değişikliği sana iyi gelir..inşallahhhhhhhhhhhhh tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın...bizler inançlı insanlarız...biliyoruzki yoktan var eyleyen rabbim..öyle bol ki hazinesi...heleki mucizeleri...inşallah sende evine taşındığında bu mucizelerinden yaşayacaksın ...rabbim seni mucizeleriyle müjdelendirecek...bitanem...hiç bir zaman olumsuz düşünme (diyeneeeeeeeeeeee de bak) herşeyde vardır bir hayır....

hoşgeldin kedersiz kardeş nasılsın ....sıkma canını belkide iki ay sonra
kiracılar iyiki çıkmış diyeceksin bilemeyizki

tubacım gereksiz alınganlık yapmışsın .asıl burdakilerin sana alınması gerekirken sen alınmışsın
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..arkadaşım senin varlığın yokluğun belli değil bir geliyorsun 2 saat geçmişi okuyorsunn seni bekliyoruz sabırsızlıkla gelsede iki laf etsek diye ama sen geçmişi bitirip mesajını yazıp hemen bir bahane bulup çıkıyorsun ve bu hep böyle oluyo ..en basit örnek az öncegeçmişi okuudm fatoşa sigara bırakıyorsun herhalde inşallah başarırsın .demişsinki bişeyler atıştırıp geliyorum ama gidiş o gidiş dönmemişsin geriye neyse çok uzatmak istemiyorum ..senin mesajların evet bazılarına cevap yazmıyorum çünkü genelde sen ve sevdayla msnde konuştuğumuz için gerek duıymuyorum yazmaya olumunekankayizsmile

yeni ev yeni umutlar demek değilmi bulutum :ecrin_bebek:

en güzel örneği dualarımızı okumaya başladık ilk okuduğumuz hamile..başlangıcımız güzel oldu...inşallah hep öyle olacak....maiberf ne oldu...lekelenmesi var diyordun..adet gördümü...

canım 3. olarak ta sana okuyalım...yeni evinede taşınacaksın ..inşallah uğurlu gelir...

hoşgeldin kedersiz kardeş nasılsın ....sıkma canını belkide iki ay sonra
kiracılar iyiki çıkmış diyeceksin bilemeyizki
saolun kızlar evet bunda da vardır bir hayır akşam eşimle kaynanamlara indik .kayınpederim ve kaynanam eşime hemen çıkmayın dediler kiracı bulursanız alırsınız tekrar dediler ..ben ve eşim aslında bir daha kiraya vermek istemiyoruz evi,eşim söylemeye çekindi ailesine ama ben söyledim kayınpederime biz aslında evimize taşınmak isityoruz artık dedim ama maddi yönden biraz zorlanacağımız söyledimmm .kayın pederimm ne ihityacınız olacakki iki kişisiniz haftalık pazar masrafını ben karşılıycam ondan sonra başka ihtiyacınız olduğu zaman sölersiniz bana yardımcı olurum dedi ama..

malesef adet oldu melike,canım valla iyi olacak bu hafta bana okunsun ozaman

kedersiz bak işte ne güzel kayınvaliden kayınpederin ılımlı davranmış
yardımcı oluruz demişler niye sıkılıyosun .....rahat ol rahat artık yolun sonu sana görünüyo
artık herşey rayına oturcak bebişte gelicek görüceksin

HEMEN TAŞINMAYIN DİYOLAR AMA ,BELKİ BAŞKA KİRACI ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORLAR .BENİİM DAHA ÇOK ELİM AYAĞIM BAĞLANDI KIŞ GELDİ GÜYA BUGÜN SOBAYI KURACAKTIM AMA ŞİMDİ ÇIKIP ÇIKMAYACAĞIMIZ BELLİ OLMADIĞINDAN O DA KALDI OFFF..KANKİM SADECE PAZAR MASRAFINI KARŞILIYCAKLAR GERİSİ HİKAYE BEN BİLİYORUM boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…