Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kedersiz ve arkadaşları. Nasılsınız?
günaydın tatlımm ..,yi diyelim iyi olalım yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsınn canımm

bence melike ve fatoş zaten daha yeni asıl denemelere başladı
yakındır haberlerini almamız
bende öyle düşünüyorum çok geçmeden hamile haberlerini alıcaz inşallah

günaydın tatlımm ..,yi diyelim iyi olalım yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsınn canımm

bende öyle düşünüyorum çok geçmeden hamile haberlerini alıcaz inşallah

Allah iylik versin canım.sıkılmışsın biraz okudum dabilmiyorumkismile
ben de iyiyim yine kuzenime gidecem.bi bakayım dedim ne var ne yok.

canım olsun o da bir şeydir onlardan aldığınla pazar yaparsın
kendi paranızdan da her hafta pazara gitmiş gibi atarsın bi köşeye onları biriktirirsin
hemen taşınmayın diye fikir vermişler son kararı verecek eşin ve sensin ama anladığım kadarıyla kafan karışmış senin hem kiracı çıktı diye üzülüyosun hem yeniden kiraya vermek istemiyosun inşallah sizin için en hayırlı olan kararı verirsiniz canım ....
birde bak aklıma ne geldi kayınpederine açıkça söyleyin size pazar parası yerine madem
bir miktar nakit versin tedaviye başlayın 1500 ilaç parası birikmiş zaten hastane parasını da o versin

Allah iylik versin canım.sıkılmışsın biraz okudum dabilmiyorumkismile
ben de iyiyim yine kuzenime gidecem.bi bakayım dedim ne var ne yok.
EVET CANIM BİRAZ SIKKIN TATLIM . ASLINDA GEREKSİZ YERE SIKIYORUMM AMA İŞTE GÖNLÜME SÖZ GEÇİREMİYORUM:))

BAKIYORUMDA EVDE DURMUYRSUN HERGÜN GEZMELERDESİN OHH İYİ YAPIYORSUN VALLA :hulya:

kızlar azalmış ..diğerleride okursa inşallah cuma günü duasını yapıp 3. haftada dünürüme okuruz....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EVET CANIM BİRAZ SIKKIN TATLIM . ASLINDA GEREKSİZ YERE SIKIYORUMM AMA İŞTE GÖNLÜME SÖZ GEÇİREMİYORUM:))

BAKIYORUMDA EVDE DURMUYRSUN HERGÜN GEZMELERDESİN OHH İYİ YAPIYORSUN VALLA :hulya:

canım ben aslında senin bu ruh halini anlıyorum
bana da çok oluyo bu bazen o kadar kafama takılıyoki bazı şeyler
sanki dünyanın sonu gibi çözümü yokmuş gibi oluyo

dünürüm bencede ipeğin dediği gibi yap..kayınpederinle konuş..biz evimize taşınıp..tedaviye başlamak istiyoruz deyin...biraz bizim biriktirdiğimiz var...birazda sen yardımcı olursan seviniriz de....sen konuşkan birisin..yaparsın..içine kapanık değilsin..aslada çeknenme...

kızlar yengemin 7. var..oraya gideceğim biraz sonra..hepimiz için dua yapılırken rabbim den dileyeceğim..inşallah dualarım kabul olur....

slm ben nur arkadaşlar 15 aylık evliyim bebek istiyoruz aama olmuyor.sayısız doktora gittim eşimde çokaz varikosel var bende hiç bir sorun yok.ayın 29unda çatlatma iğnesi oldum içinizde çatlatma iğnesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…