iyiyz sen nasılsın
günaydın tatlımm ..,yi diyelim iyi olalım yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsınn canımmgünaydın kedersiz ve arkadaşları. Nasılsınız?
bende öyle düşünüyorum çok geçmeden hamile haberlerini alıcaz inşallahbence melike ve fatoş zaten daha yeni asıl denemelere başladı
yakındır haberlerini almamız
günaydın tatlımm ..,yi diyelim iyi olalım yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsınn canımm
bende öyle düşünüyorum çok geçmeden hamile haberlerini alıcaz inşallah
HEMEN TAŞINMAYIN DİYOLAR AMA ,BELKİ BAŞKA KİRACI ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORLAR .BENİİM DAHA ÇOK ELİM AYAĞIM BAĞLANDI KIŞ GELDİ GÜYA BUGÜN SOBAYI KURACAKTIM AMA ŞİMDİ ÇIKIP ÇIKMAYACAĞIMIZ BELLİ OLMADIĞINDAN O DA KALDI OFFF..KANKİM SADECE PAZAR MASRAFINI KARŞILIYCAKLAR GERİSİ HİKAYE BEN BİLİYORUM boshayallersmile
EVET CANIM BİRAZ SIKKIN TATLIM . ASLINDA GEREKSİZ YERE SIKIYORUMM AMA İŞTE GÖNLÜME SÖZ GEÇİREMİYORUM:))Allah iylik versin canım.sıkılmışsın biraz okudum dabilmiyorumkismile
ben de iyiyim yine kuzenime gidecem.bi bakayım dedim ne var ne yok.
melike için ayetel kürsi listesi(313)
2. Sevda nehri.. 30
3. SUNAY ........33
4. KEDERSİZ ..30
5.SRP16........ 30
6.leydim84....35
7.bynkutluay....50 okudu
ipek..........40 okudu
tuba.........45 okudu
umudnukaybetme.20 okudu
EVET CANIM BİRAZ SIKKIN TATLIM . ASLINDA GEREKSİZ YERE SIKIYORUMM AMA İŞTE GÖNLÜME SÖZ GEÇİREMİYORUM:))
BAKIYORUMDA EVDE DURMUYRSUN HERGÜN GEZMELERDESİN OHH İYİ YAPIYORSUN VALLA :hulya:
güle güle tatlım iyi bak kendinehoşçakalın.ben çıkıyorum kedersizim.görüşmek üzere canım..
slm ben nur arkadaşlar 15 aylık evliyim bebek istiyoruz aama olmuyor.sayısız doktora gittim eşimde çokaz varikosel var bende hiç bir sorun yok.ayın 29unda çatlatma iğnesi oldum içinizde çatlatma iğnesi olan var mı?
evet duru her zaman olduğu gibi sadece ben varım
canım sıkıldıkça geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?