Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar yaaa kusura bakmayın kimler okudu..karıştırdım...herkes listenin karşısına bitti diye yazarsa sevinirim karışılık olmaz....
bende okudum canım allah kabul eder inşallah
canım benim birincisi alınganlığımın gereksiz olduğunu düşünmüşsün belki haklısın kendince ben o gün günaydınlarıma cevap gelmeyince alındığımı ifade ettim bunu genellememek lazım diye düşünüyorum bir güne mahsus bi durumdu.burdaki, arkadaşlarn bana alınması gerektiğini düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman bahanelere sığınmadım , varsa mazeretim sunup öyle çıkmışımdır..varlığım gayet belli aslında ama senin için bişey ifade etmiyormuş demekki üzüldüm:çok üzgünüm:
dün akşama gelince geriye dönmemiş gibi gözüyor olabilirim topikte başkası olmadığı için msn geçtim burda iki kişinin muhabbeti diğer arkadaşlarıokurken zorlayabilir düşüncesiyle fatoşla msn den devam ettim ve eşim mızmızlandığı halde azda olsa vaktimi ayırdım fatoşa bunu dile getirmemden anlamanı istediğim şey burdaki herkesi inan bana ciddiye aldığım önemsediğim içndir
son olarak demişsinki
asıl burdakilerin sana alınması gerekirken sen alınmışsın
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..
görüyorumki kimse itiraz etmemiş demekki hem fikirsiniz bu halde bana gitmek düşer yanlış anlaşılmışım neyse sağlık olsun diyorum umarım herkes gönlündekine bir an önce kavuşur :Saruboceq:allaha emanet olun arkadaşlar gerçekten güzel günler geçirdik hep birlikte sevinip hüzünlendik benim topikteki yerim bu kadarlıkmış hakkınızı helal edin
şunu bilmeni isterim nurcanımm çok hemde tahmin edemiyeceğin kadar çok üzgünüm kırıldım yani mafoldumbenhoşçakalın

walla ben işlerimi yapmaya çalışıyorum bir yandan burayı f5 yapıyorum bazne unutuyorum o zaman çevrimdışı oluyorumm :roflol:

bende herhalde oturdum ekran karşısında sizin gelmenizi beklemiyorum :umursamaz:
bende işlerimi yapıyorum arada f5 yapıyorum biri varsa konuşuyorum

walla ben işlerimi yapmaya çalışıyorum bir yandan burayı f5 yapıyorum bazne unutuyorum o zaman çevrimdışı oluyorumm :roflol:

ya evet ya
esim sey diyor
sen ne anliyorsun bir iki bu siteye girmekten
canim bende islerim cok zaman buldukca girmeye calisiyorum ama bu da yetmiyor

aaa oldumu şimdi bu tubişim sensiz olmazki buralar .....hiç kimse senin gitmenden yana değil canım bırakma bizi opuyorumnanaktan

dett kıss delü buralar sensiz olurmu yapmaa aplaa beaa

Tuğbaaaaaa olmadı ama gitme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…