- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
slm kizlar gecmisi okumaya kalkinca bi turlu sizlerle konusamiyorum
napionuz kizlar
slm kizlar gecmisi okumaya kalkinca bi turlu sizlerle konusamiyorum
napionuz kizlar
a.s:1rolleyespuyorumnanaktana.s.
bende okudum canım allah kabul eder inşallahkızlar yaaa kusura bakmayın kimler okudu..karıştırdım...herkes listenin karşısına bitti diye yazarsa sevinirim karışılık olmaz....
canım benim birincisi alınganlığımın gereksiz olduğunu düşünmüşsün belki haklısın kendince ben o gün günaydınlarıma cevap gelmeyince alındığımı ifade ettim bunu genellememek lazım diye düşünüyorum bir güne mahsus bi durumdu.burdaki, arkadaşlarn bana alınması gerektiğini düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman bahanelere sığınmadım , varsa mazeretim sunup öyle çıkmışımdır..varlığım gayet belli aslında ama senin için bişey ifade etmiyormuş demekki üzüldüm:çok üzgünüm:tubacım gereksiz alınganlık yapmışsın .asıl burdakilerin sana alınması gerekirken sen alınmışsın
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..arkadaşım senin varlığın yokluğun belli değil bir geliyorsun 2 saat geçmişi okuyorsunn seni bekliyoruz sabırsızlıkla gelsede iki laf etsek diye ama sen geçmişi bitirip mesajını yazıp hemen bir bahane bulup çıkıyorsun ve bu hep böyle oluyo ..en basit örnek az öncegeçmişi okuudm fatoşa sigara bırakıyorsun herhalde inşallah başarırsın .demişsinki bişeyler atıştırıp geliyorum ama gidiş o gidiş dönmemişsin geriye neyse çok uzatmak istemiyorum ..senin mesajların evet bazılarına cevap yazmıyorum çünkü genelde sen ve sevdayla msnde konuştuğumuz için gerek duıymuyorum yazmaya olumunekankayizsmile
walla ben işlerimi yapmaya çalışıyorum bir yandan burayı f5 yapıyorum bazne unutuyorum o zaman çevrimdışı oluyorumm :roflol:
kalbimi fethettin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
walla ben işlerimi yapmaya çalışıyorum bir yandan burayı f5 yapıyorum bazne unutuyorum o zaman çevrimdışı oluyorumm :roflol:
herkese böyle oluyo geçmişle farkında olmadan o kadar çok vakit kaybediliyoki
sonra selam verip çıkmak zorunda kalıyosunuz
bende okudum canım allah kabul eder inşallah
canım benim birincisi alınganlığımın gereksiz olduğunu düşünmüşsün belki haklısın kendince ben o gün günaydınlarıma cevap gelmeyince alındığımı ifade ettim bunu genellememek lazım diye düşünüyorum bir güne mahsus bi durumdu.burdaki, arkadaşlarn bana alınması gerektiğini düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman bahanelere sığınmadım , varsa mazeretim sunup öyle çıkmışımdır..varlığım gayet belli aslında ama senin için bişey ifade etmiyormuş demekki üzüldüm:çok üzgünüm:
dün akşama gelince geriye dönmemiş gibi gözüyor olabilirim topikte başkası olmadığı için msn geçtim burda iki kişinin muhabbeti diğer arkadaşlarıokurken zorlayabilir düşüncesiyle fatoşla msn den devam ettim ve eşim mızmızlandığı halde azda olsa vaktimi ayırdım fatoşa bunu dile getirmemden anlamanı istediğim şey burdaki herkesi inan bana ciddiye aldığım önemsediğim içndir
son olarak demişsinki
asıl burdakilerin sana alınması gerekirken sen alınmışsın
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..
görüyorumki kimse itiraz etmemiş demekki hem fikirsiniz bu halde bana gitmek düşer yanlış anlaşılmışım neyse sağlık olsun diyorum umarım herkes gönlündekine bir an önce kavuşur :Saruboceq:allaha emanet olun arkadaşlar gerçekten güzel günler geçirdik hep birlikte sevinip hüzünlendik benim topikteki yerim bu kadarlıkmış hakkınızı helal edin
şunu bilmeni isterim nurcanımm çok hemde tahmin edemiyeceğin kadar çok üzgünüm kırıldım yani mafoldumbenhoşçakalın
bende herhalde oturdum ekran karşısında sizin gelmenizi beklemiyorum :umursamaz:
bende işlerimi yapıyorum arada f5 yapıyorum biri varsa konuşuyorum
sanki sinirlendin gibi anladım
sanki sinirlendin gibi anladım
yalandan sinirlendim zemuszemus
canim sen yalandan da olsa sinirlenme
unuttun mu canim sen iki canlisin:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv:
galiba sinirlendi
yalandan sinirlendim zemuszemus
canim sen yalandan da olsa sinirlenme
unuttun mu canim sen iki canlisin:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv:
duruya kapris yapıyorum lülülülülülü
dett kıss delü buralar sensiz olurmu yapmaa aplaa beaabende okudum canım allah kabul eder inşallah
canım benim birincisi alınganlığımın gereksiz olduğunu düşünmüşsün belki haklısın kendince ben o gün günaydınlarıma cevap gelmeyince alındığımı ifade ettim bunu genellememek lazım diye düşünüyorum bir güne mahsus bi durumdu.burdaki, arkadaşlarn bana alınması gerektiğini düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman bahanelere sığınmadım , varsa mazeretim sunup öyle çıkmışımdır..varlığım gayet belli aslında ama senin için bişey ifade etmiyormuş demekki üzüldüm:çok üzgünüm:
dün akşama gelince geriye dönmemiş gibi gözüyor olabilirim topikte başkası olmadığı için msn geçtim burda iki kişinin muhabbeti diğer arkadaşlarıokurken zorlayabilir düşüncesiyle fatoşla msn den devam ettim ve eşim mızmızlandığı halde azda olsa vaktimi ayırdım fatoşa bunu dile getirmemden anlamanı istediğim şey burdaki herkesi inan bana ciddiye aldığım önemsediğim içndir
son olarak demişsinki
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..
görüyorumki kimse itiraz etmemiş demekki hem fikirsiniz bu halde bana gitmek düşer yanlış anlaşılmışım neyse sağlık olsun diyorum umarım herkes gönlündekine bir an önce kavuşur :Saruboceq:allaha emanet olun arkadaşlar gerçekten güzel günler geçirdik hep birlikte sevinip hüzünlendik benim topikteki yerim bu kadarlıkmış hakkınızı helal edin
şunu bilmeni isterim nurcanımm çok hemde tahmin edemiyeceğin kadar çok üzgünüm kırıldım yani mafoldumbenhoşçakalın
bende okudum canım allah kabul eder inşallah
son olarak demişsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?