Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmm şekerlerr ben geldim bulaşık yıkıcam su ısınana kadar bakıyım size didimm
kociş zinli bugünn sağlık ocağına gittimm tatnoz aşısını olsumm cosssssssssss yaptılar bana bebeğin kalp atışını dinledik 128 çıktı kilo tansiyon ölçümm hepsini yaptılar emme benimm kayt yerim çubuk gözüküyo dilekçe verdim buraya almak için şimdilik misafir hastayımm

kilzar cok sirinsiniz

zemuszemus zemuszemus

melikecim maşallahhh sana ve bebişimize... tetanoz aşısı oldun demek.... bende olmuştum kolun ağrıyabilir panik yapma sakın benimkide ağrımıştı

zemuszemus zemuszemus

melikecim maşallahhh sana ve bebişimize... tetanoz aşısı oldun demek.... bende olmuştum kolun ağrıyabilir panik yapma sakın benimkide ağrımıştı
ebett datlum ebede dedi ağrır dedi normal dedii bu sefer panik değilim emme tansiyon ölçerkenn heyecanlandım hemen farketti heyecanlanmalardan uzak dur dedi ben ve uzak diidm bendee
hoşgeldin melike ne güzel her şey yolunda demek

hoşbuldum aplacımm çok şükür apla herşey yolundaylım önce baya bi bulamadı atışı çok hareketliydi sonradan buldu ilk defa sesini dinledimm

hadi hayırlısı demek yarıladın artık yavaş yavaş hazırlıklara başlarsın
evet aplacım yavaş yavaş başlarız belki daha eşime kalsa son gün alacakk
insallah hayirlisi ile bebeginin kucagina alacaksin canim
inşalahh canımm
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

:dilcikar:
aminn quzummmmm
kizlar ben cikiyorum
sizleri seviyorum
güle güle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…