Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canim,onu da deneriz,insallah guzel sonuclar aliriz,ben kendimde havuc suyu kullanmak istiyorum,yumurtlarin catlamasina yardimci oluyormus,yarin baslarsam erken olurmu,yumurtalarim zamanindan once patlarmi acaba?

başla canım neveririse alırsada allahtan geliyor eğer açıklamalıysa kur,anıkerimin neanlama geldiğinide oku ilk sayfasındaki çok anlamlı

GÜnaydın arkadaŞlar kımseler yok sanırım... Pazar pazar ÇalıŞıyorum bende ((( bu hafta bÖyle oldu pazar gÜnÜde geldım off off ınŞallah vakıt geÇer akŞam olur...

tamam canim,onu da deneriz,insallah guzel sonuclar aliriz,ben kendimde havuc suyu kullanmak istiyorum,yumurtlarin catlamasina yardimci oluyormus,yarin baslarsam erken olurmu,yumurtalarim zamanindan once patlarmi acaba?

yıldızım bildiğim kadarıyla yumurta çatlatmak için havuç, incirle beraber kullanılıyo. çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda. yumurtalar belli büyüklüğe gelince çatlarlar . zaten tedavi sürecindesin, doktorun çatlatma iğnesi verecektir muhtemelen. kafanı karıştırmak istemem ama iyice araştırmadan sakın yapma derim. burdaki topikleri incele istersen...

başla canım neveririse alırsada allahtan geliyor eğer açıklamalıysa kur,anıkerimin neanlama geldiğinide oku ilk sayfasındaki çok anlamlı

sağol canım.ona da başlim bakalım. mealini daha önce okumuştum çok anlamlı gerçekten de. ara sıra uğra moral ver bize. çok ihtiyacımız var...

GÜnaydın arkadaŞlar kİmseler yok sanırım... Pazar pazar ÇalıŞıyorum bende ((( bu hafta bÖyle oldu pazar gÜnÜde geldİm off off İnŞallah vakİt geÇer akŞam olur...

günaydın tatlım ben burdayım. kıyamam yaaa pazar pazar çalışıyosun Şeniz
kolay gelsin.

canım seni açtığın başlıkta tebrik etmiştim hatırlarsan burdan yine edeyim ALLAH kucağına aldığı günleride göstersin İNŞALLAH
bende şuan meryem suresi okuyorum ALLAH kabul eder İNŞALLAH
canım ya seni HAMİLE KALMAK İSTEYENLERE YENİ BİR KÜR dopiğinden tanıyor olabilirmiyim ismin yabancı gelmedide CADIARZU

günaydın tatlım ben burdayım. kıyamam yaaa pazar pazar çalışıyosun Şeniz
kolay gelsin.

SAĞOL CANIM BİRAZ ZOR OLCAK AMA NAPALIM SAĞLIK OLSUN... MALUM EKMEK PARASI...:hulya::hulya: PEK YOĞUNLUK YOK BENDE TEFRİCİYEYİ HIZLANDIRDIM BU GÜN 220 OLDU...:Saruboceq::Saruboceq:

GÜnaydın arkadaŞlar kİmseler yok sanırım... Pazar pazar ÇalıŞıyorum bende ((( bu hafta bÖyle oldu pazar gÜnÜde geldİm off off İnŞallah vakİt geÇer akŞam olur...

günaydın canım
seni şimdi daha iyi anlıyorum ev hanımlığına neden özendiğini pazar günüde çalışılırmı yaaakannehir

Olabilir canım çok şeyler denedim geçen ay ç.b.t denemiştim sonu hüsran olmuştu ama o son adet görüşümmüş allah işte sonraki ay hamile kaldım
beni çok insan tanır hayatım kaydirigubbakcemile5

benim hafizam kuvetliymiş demekki ..

ç.b.t. denedim dedinya canım ne ki o????

canım benimde 6 senem bitti ..hiç korunmadık 2 aşılama 2 tüp denedik o tedavilerde sonuç vermedi ..eşimde varikosel var sayı ve harekette sorun var (

bal tarçın çörekotu kürü varya canım onu diyorum sabah akşam aç karnına yiyorsun adaçayı içmiştim ama hazır içmiştim zannetmiyorum faydasının olduğunu

bal tarçın çörekotu kürü varya canım onu diyorum sabah akşam aç karnına yiyorsun adaçayı içmiştim ama hazır içmiştim zannetmiyorum faydasının olduğunu

bak onu bilmiyodum ben duymamıştım yani. Ben şuanda soğan suyu içiyorum... O bitsin incir kürünü denicem inşallah kısmet olursa... Sonrada ç.b.t onu denerim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…