canim,benim cikmam gerek,iyi geceler sana,tatli ruyalar canim,insallah her yeni gun bir-birimize guzel haberler veririz,her acilan sabah bize umut,saglik,huzur ve mutluluk getirir insallah.
canım eşine akşam yatmadan önce katı meyve sıkacağında havuç sık içir
sabahta yataktan kalkar kalkmaz havuç sık içir
yani akşam son yediği şey ve sabah ilk yediği şey olacak
burdaki topiklerde okudum çok faydalıymış
tam havuç zamanındayız bol bol içir, bak dene mutlaka
inşallah canım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...dualarımız seninle inan...
bi türlü nasip olmadı bana meryem suresini okumak...
şimdi tedavi aşamasındayım aslında başlasam mı diye düşünüyorum ne dersin
tamam canim,onu da deneriz,insallah guzel sonuclar aliriz,ben kendimde havuc suyu kullanmak istiyorum,yumurtlarin catlamasina yardimci oluyormus,yarin baslarsam erken olurmu,yumurtalarim zamanindan once patlarmi acaba?
başla canım neveririse alırsada allahtan geliyor eğer açıklamalıysa kur,anıkerimin neanlama geldiğinide oku ilk sayfasındaki çok anlamlı
GÜnaydın arkadaŞlar kİmseler yok sanırım... Pazar pazar ÇalıŞıyorum bende((( bu hafta bÖyle oldu pazar gÜnÜde geldİm off off İnŞallah vakİt geÇer akŞam olur...
arkadaşlar hepinize çok tşr ediyorum daha yolun başu-ındayım dualarınıza herzamankinden çok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin allahta sizlerin gönlünün muradını versin:1hug:
ben meyrem suresini okumuştum 41 gün sonra adetimin günü geçince tekrar okudum yasin okudum allah dualarımı kabul etti sonun da
günaydın tatlım ben burdayım. kıyamam yaaa pazar pazar çalışıyosun Şeniz
kolay gelsin.
GÜnaydın arkadaŞlar kİmseler yok sanırım... Pazar pazar ÇalıŞıyorum bende((( bu hafta bÖyle oldu pazar gÜnÜde geldİm off off İnŞallah vakİt geÇer akŞam olur...
amanın da kedersiz gelmişşşşş
kahvaltı diye çıktın nerelerdesin bakimmmm alsanaalsanasmile
canım seni açtığın başlıkta tebrik etmiştim hatırlarsan burdan yine edeyim ALLAH kucağına aldığı günleride göstersin İNŞALLAH
bende şuan meryem suresi okuyorum ALLAH kabul eder İNŞALLAH
canım ya seni HAMİLE KALMAK İSTEYENLERE YENİ BİR KÜR dopiğinden tanıyor olabilirmiyim ismin yabancı gelmedide CADIARZU
Olabilir canım çok şeyler denedim geçen ay ç.b.t denemiştim sonu hüsran olmuştu ama o son adet görüşümmüş allah işte sonraki ay hamile kaldım
beni çok insan tanır hayatım kaydirigubbakcemile5
Olabilir canım çok şeyler denedim geçen ay ç.b.t denemiştim sonu hüsran olmuştu ama o son adet görüşümmüş allah işte sonraki ay hamile kaldım
beni çok insan tanır hayatım kaydirigubbakcemile5
bal tarçın çörekotu kürü varya canım onu diyorum sabah akşam aç karnına yiyorsun adaçayı içmiştim ama hazır içmiştim zannetmiyorum faydasının olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?