Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay canım çok zor demi çaresizlik insanın canını acıtır bilirim allah yardımcın olsun canım
benim arkadaşım vardı eşinin hiç yok denilecek kadar sipermi varmış ameliyat ol demişler olmamış senin çocuğun olmaz demişler 3yıl sonra kadın normal hamile kaldı şimdi 6aylık felan elinde
allahım sanada tüm arkadaşlarada nasip etsin inşallah
bol bol keçi boynuzu yedir eşine ister kürünü yap ister elde yesin
benim eşimin öyle sorunu yoktu ama aşılama yaptırırken elinde hergün yemişti baya faydası oldu ama tutumadı aşılamam

bak onu bilmiyodum ben duymamıştım yani. Ben şuanda soğan suyu içiyorum... O bitsin incir kürünü denicem inşallah kısmet olursa... Sonrada ç.b.t onu denerim bakalım...

canım soğanın bitince bunu yap ama inçiri elinde ye sabah akşam ç.b.t ye 1tatlı kaşığı 3günlük hazırla hergün yapılmıyor bide adaçayı al aktardan dal kendin hazırla hazırını alma :teytey:

hoşgeldin aramıza canım demek 10 yıl oldu Rabbim daha fazla bekletmez ve bu tedavinde sana bebişini verir inş. :Saruboceq: ilk defa mı tüp bebek yaptırıyosun daha önce neler denediniz canım

hoşbulduk arkadaşım evet hüsranla dolu 10 yıl ömrümden ömür gitti sanki ben 10 yıl önce başladım tedaviye ilk başlarda dr.um herşeyin yolunda olduğunu düşünürken birden 5 tane miyomum olduğunu öğrendim .yani anlıyacağın 10 yıla 3 ameliyat sayısız ilaç 3aşılama sığdırdım şimdi ilk tüp bebek tedavime başlandı istanbul acı bademe gidiyoruz miyomlarım tekrarladı ama dr.um rahimin iç yüzeyi bozulmamış inşallah Rabbim hiç birimizin ellerini boş çevirmez belkide 15-20 gün sonra bebişlerimize kavuşur bu sıkıntıları unuturuz

saol canım allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :çok üzgünüm: baazen dayanamz hale geliyorum dün yine bir kriz daha geçirdim ALLAH a isyan etmiyorum asla ama hayat bazen bana çok ağır geliyor :çok üzgünüm:
eşim maalesef yiyemiyor o kürleir çok denedim ama hep düzensiz içti 1 gün içtiyse 10 gün içmedi bende daha fazla zorluyamadım

nagihan seni takdir ettim gerçketen ,normalde hamile kalınca bazı hanımlar yani bu sitedekilerine diyorum (BAZILARI) hamile kalınca bizim gibi insanlarla muhatap bile olmak istemiyorlar amaçlarına ulaşınca sanki daha önce bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmemiş gibi sırtlarını dönüyorlar bize ..ama sen unutmamışsın yaşadıklarını ve bizi anlıyorsun

dile kolay 10 yıl RABBİM bu çektiklerinin mukafatını İNŞALLAH verecektir canım ..ALLAH emeklerini boş çevirmesin hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

canım ozama elinde yesin onu sever belki recel bal bunları yesin allah en kısa zamanda sizlerinde evlat hasretinizi bitirsin inşallah bende bazen isyan ettim sonra tövbe ediyordum ama işte herşein zamanı var diyorlarya doğru

teşekkür ederim kadersiz dilerim kaderin güler sana dualara bende katılmak istiyorum sanırım tefriciye kaç tane okumam lazım

ya unutulacak şeymi canım bunlar nasıl ağladığımı nasıl acı çektiğimi ben bilirim bide benimgibi olan sizler bilirsiniz evet canım senin dedğin gibi bizimde arkadaşlarımız vardı hamile kalınca bi gittiler birdaha yok
ben bazen yazmak istemiyorum sizleri kırarım hani bak hamile kaldı bize ahkam kesiyor derler diye yazmaktan çekinerek yazıyordum ama beni rahatlattın canım
opuyorumnanaktan

dile kolay 10 yıl RABBİM bu çektiklerinin mukafatını İNŞALLAH verecektir canım ..ALLAH emeklerini boş çevirmesin hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

amin canım hiç birbirini tanımayan insanların birbirlerine ettikleri dualar daha makbulmüş inşallah bizde alırız kucağımıza yavrumuzu

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300

NAZRACA YILDIZ ıÇıN OKUYABıLıRSıN ONUN EKSıK BıRAZ CANIM

nazra
canım sen 10yıldırmı bekliyorsun alahım tez zamanda kucağını doldursun
cuma gününleri karınca duasını kendi elinle yaz cumayla selanın arasında kapına ascanım dilek dile
allahım dualarını kabul etsin inşallah canına can katsın inşallah

canım cumaya kadar ne kadar okuyabilirsin?? Yani okuyabildiğin kadar oku canım
daha önce okumuştum tefriciye ezberimde var cumaya kadar okurum arkadaşlarımda okur bide ben ameliyata girerken dr. rahimimin alınabileceğini söylemişti o zaman annem babam ve kızkardeşim hatim bağışlamışlar ben ameliyattayken eşimde kapının önünde yasin okumuş allah razı olsun ben onların okudukları sayesinde rahimim alınmadan ameliyattan çıktığıma inianıyorum gerçekten

iyi ozaman canım ezberinde varsa daha kolay ozaman 5oo olarak ekliyeyimmi seni listeye
canım duaların gücüne bende çok inanırım aileini ettiği hatim sana şifa olmuş canım

amin canım sende bebişini hayırlısıyla al kucağına malesef 10 yıldır tedavi görüyorum karınca duasını mutlaka yapıcam sizlerle dertleşmek ne güzel insan yakınındakilerle bile konuşamıyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…