evet ekle canım 500.den fazla olucağını düşünüyorum cuma günü bağışlanıriyi ozaman canım ezberinde varsa daha kolay ozaman 5oo olarak ekliyeyimmi seni listeye
canım duaların gücüne bende çok inanırım aileini ettiği hatim sana şifa olmuş canım
ben annemle arfkadaşımla bile bukadar rahat konuşamıyodum halada konuşamıyorum çünki anlamıyorlar allahım seninde kucağını doldursun inşallah
canım puroblem neydi senin
şu anda 12 tane miyom var çikolata kistimde vardı fakat soğan suyu bitirdi onu bide fsh sınırda yani 12
geçmiş olsun canım bendede vardı açık ameliyat geçirdim tüplerim tıkalıydı ve 20 kadar o kistlerden vardı ameliyatta patlatıldı inşallah sende kurtulursun onlardan:teselli:
kızlar ben çıkayım yatayım daha riksli dönemdeyim bilgisayarda zararlı bebişime korumam gerek demi teyzeleri :ecrin_bebek: görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım naagihan arkadaşımız yeni hamile olduğunu öğrendi 6 seneden sonra doğla yoldan oldu bebişisanada geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun bebişin kaç aylık tüp bebekmi yoksa normalmi kaldın
elbette hemen yatta yorma bebişi benimde kalkmam lazım malum yemek telaşi görüşürüz kızlar
şaşırdım kaldım... soğan suyunu bıraksammı daha 6 gün olmuştu başlayalı adetliyken içiliyormu acaba ????
4444 salavat-ı tefriciyye listesi
nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................500
toplam 4100 kalan344
AAA DOĞRU YA SEN SOĞAN KÜRÜ UYGULUYORDUN DİMİ bilmiyorumkismileBAK ONDANDA OLMUŞ OLABİLİR BELKİDE KİSTİN PATLADI ONDAN OLDU KANAMAN BENCE İÇMEYE DEVAM ET CANIM AMA YİNEDE İYİ ARAŞTIR SENİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM
arkadaşım benim bu çikolata kistim daha 1 aydır belirlendi ama kistin var dediklerinde adetmimin son günüydü sonra bir hafta geçti geçmedi gene adet oldum dediler kistten olabilir son adetim ayın 5 inde bitmişti genelde 25 gün sonra falan oluyorum çok düzenlidir adetlerim ama bugün 17 si gene oldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?