Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben annemle arfkadaşımla bile bukadar rahat konuşamıyodum halada konuşamıyorum çünki anlamıyorlar allahım seninde kucağını doldursun inşallah
canım puroblem neydi senin

ben annemle arfkadaşımla bile bukadar rahat konuşamıyodum halada konuşamıyorum çünki anlamıyorlar allahım seninde kucağını doldursun inşallah
canım puroblem neydi senin

şu anda 12 tane miyom var çikolata kistimde vardı fakat soğan suyu bitirdi onu bide fsh sınırda yani 12

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................500

toplam 4100 kalan344

şu anda 12 tane miyom var çikolata kistimde vardı fakat soğan suyu bitirdi onu bide fsh sınırda yani 12

geçmiş olsun canım bendede vardı açık ameliyat geçirdim tüplerim tıkalıydı ve 20 kadar o kistlerden vardı ameliyatta patlatıldı inşallah sende kurtulursun onlardan:teselli:

kızlar ben çıkayım yatayım daha riksli dönemdeyim bilgisayarda zararlı bebişime korumam gerek demi teyzeleri :ecrin_bebek: görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım bendede vardı açık ameliyat geçirdim tüplerim tıkalıydı ve 20 kadar o kistlerden vardı ameliyatta patlatıldı inşallah sende kurtulursun onlardan:teselli:

sanada geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun bebişin kaç aylık tüp bebekmi yoksa normalmi kaldın

kızlar ben çıkayım yatayım daha riksli dönemdeyim bilgisayarda zararlı bebişime korumam gerek demi teyzeleri :ecrin_bebek: görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TAMAM CANIM DİNLEN TABİİ NEDE OLSA KIYMETLİ BEBİŞ OLACAK İYİ BAKIN KENDİNİZE :CüvCüv:

sanada geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun bebişin kaç aylık tüp bebekmi yoksa normalmi kaldın
canım naagihan arkadaşımız yeni hamile olduğunu öğrendi 6 seneden sonra doğla yoldan oldu bebişi
elbette hemen yatta yorma bebişi benimde kalkmam lazım malum yemek telaşi görüşürüz kızlar

kolay gelsin canım görüşürz sonra

herkesler gitmiş... bende bu gün çok kötüyüm yaa adet olmuşumsenağlamasenağlama yaa bu çikolata kistinden sanırım 5 günde 10 günde bir adetr oluyorum normalde ay sonu olmam gerekiyodu birde ağrılıki anlatamam bu günde işyerimdeyim allah sabır versin bu ağrılarla... senağlamasenağlama

jollıta ben burdayım canım ..sen her ay bu kadar erkenmı olursun canım yaa aĞrı kesıcı ıÇ dıyecem ama kanamayı kesıyor oda
ızn alıp Çıkamazmısın canım

arkadaşım benim bu çikolata kistim daha 1 aydır belirlendi ama kistin var dediklerinde adetmimin son günüydü sonra bir hafta geçti geçmedi gene adet oldum dediler kistten olabilir son adetim ayın 5 inde bitmişti genelde 25 gün sonra falan oluyorum çok düzenlidir adetlerim ama bugün 17 si gene oldum ...

şaşırdım kaldım... soğan suyunu bıraksammı daha 6 gün olmuştu başlayalı adetliyken içiliyormu acaba ????

bu kıst ıhmale gelmez dr gıtmelısın kıstın yenı oluŞmuŞsa korkma ne kadar erken teŞhıs okadar ıyı canım

şaşırdım kaldım... soğan suyunu bıraksammı daha 6 gün olmuştu başlayalı adetliyken içiliyormu acaba ????

AAA DOĞRU YA SEN SOĞAN KÜRÜ UYGULUYORDUN DİMİ bilmiyorumkismileBAK ONDANDA OLMUŞ OLABİLİR BELKİDE KİSTİN PATLADI ONDAN OLDU KANAMAN BENCE İÇMEYE DEVAM ET CANIM AMA YİNEDE İYİ ARAŞTIR SENİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM

canımm ellerine sağlık ya bulut yıldıza kaç okuyacaktı sen hatırlıyomusun
sayıyı geçmeyelim fazla olmaması lazım

EKONOMİK DURUMUDA AY SONUNA AYARLAMIŞTIK YAAeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile MALUM MUAYENEHANESİNE GİDİYORUM... BAKALIM HAYIRLISI...

umutla bekleyen listesi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
bulut........................18/01/2010
kedersiz...................03/02/2010
azeri yıldız................04/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
iipekk34...................11/02/2010
nevbahar..................??
jollita.......................??
umudunukaybetme....??
ftsedp.......................??
mcl...........................??
tuyaneda...................??
ersu..........................??

demek kistten olabilir dediler hmmmm....
soğan suyu mu söktü acaba. saraçoğluna bi mesaj atsana bildiğim kadarıyla yanıtlıyo bakalım ne der senin durumuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…