kizlar bana musade.esim isden gelmis.yemek vermem lazim.sora gorusuruz.inanin sizleri cok sevdim.yeniden gorusuruz insallah.
çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sibelciğim...kaç aylık..
O ZAMAN KIZLAR KERTME İÇİN SİBELİN KIZINA BİR ERKEK GEREK ..İLK KERTMEMİZ OLMASI İÇİN...
ŞU benim ömer efe bu ay bir süpriz yapsada sibelciğimle dünür olsak....
kızlar hayal kurması ne güzel..ne yapalım bizde böyle avutuyoruz kendimizi..inşallah gerçek olacak...
hayırlısıyla bebeişini kucağına almanı dilerim.ne zamandır istiyordunuz?şu karışımları bize de verin yahu,artık kafayı yemek üzereyiz biz de.bizim de aynı adetlerim düzenli.eşimde morfoloji kötü,hareket az.2 aşılama,1 başarısız tüp var.2.5 senedir olmuyor.
canım onun kızına çoktan bir kertme bulduk duru diye bir arkadaşımız var onun 7 hafta sonra oğlu oluyor
en iyisimi biz senle anlaşalım benim kzım olursa senin ömer efenle kertme yaparız :ecrin_bebek:benimde hep kızım olacak diyorum isminide CEYLİN koyacam
canım biz 3,5 yıldır evliyiz ama son 1,5 yıldır çocuk istiyorduk... ve inan sizdeki duygular bendede vardı hatta benim için hiç olmayacak gibi bişeydi... bak eşinde morfoloji sorunu varsa keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim... gerçekten faydası oluyor yanlız düzenli yapman gerekiyor... aktarlarda çakşır macunu var hazır... ondan alın eşine sabahları ve akşamları bir tatlı kaşığı yedirin... ve ceviz fındık kabak çekirdeği bunlarda çok iyi... haa unutmadan biriis bize söyledi eşin duş aldıktan belden aşağısına soğuk duş yapsın spermleri canlı tutuyormuş daha çok hareketlendiriyormuş...
kendin içinde polen+bal+çörekotu+tarçın karışımını ye sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı...
eğer tüplerinde sorun varsa sütlü maynanoz buharı yap buğusuna otur... oda çok iyi...
i
tamam kedersizim ..anlaştık..kızının isminin anlamını öğrene bilirmiyim ....eeeeee dünür olmak kolay değil..
canım isim koymadan önce çok iyi araştırmak gerek. maalesef ceylinin anlamı saptırılmış bu ismi diyanet işleri de önermiyo insanların mağarası yengeç yuvası anlamlarına geliyor
Cennetin kapısı , cennete açılan kapı
eee sizin oğlunuz büyüynce ne iş yapacak peki ....dünür olmak kolay değil tabii:jeyyar:
canım yok öle bi cennet kapısı iyi bilenlere arapça bilenlere sor lütfen
haydaaaaaaa neyse olsunda kızıma güzel islami bir isim bulurum artık:gitme:
anlamı güzel olsun dinimizde isim çok önemli kişiliğe yansıyo. ama şu son dönemdeki anlamsız saptırılmış isimler çok fazla. ecrin, aleyna da tek başına anlamları yok. ille de Kur'an da geçiyo diye koymamak lazım. anlamına bakılmalı ve bilene sorulmalı. benim kayınpederim arapça öğretmeni...
o zaman dünürcüğüm bizim ömer efeye uyğun bir isim olsun...isimleri gibi kendileride yakışsınlar...iş konusuna gelince de kendi bilir okuyup ne olmak isterse ..baba mesleğini devam ettirirse bilmem...babası şuan motor teknisyeni yaşı 29 veeee allahım uzun ömürler verir kendini ilerletir canım...kaynanada 26 yaşında dünürcüğüm ...ya siz...
sağol canım benimmmm allahım sizlerede nasip etsin inşallah tez zamanda...5 aylık oldum çok şükür....çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sibelciğim...kaç aylık..
O ZAMAN KIZLAR KERTME İÇİN SİBELİN KIZINA BİR ERKEK GEREK ..İLK KERTMEMİZ OLMASI İÇİN...
ŞU benim ömer efe bu ay bir süpriz yapsada sibelciğimle dünür olsak....
kızlar hayal kurması ne güzel..ne yapalım bizde böyle avutuyoruz kendimizi..inşallah gerçek olacak...
eti_puf çok teşekkür ederim.canım önerilerine uyacağım.
sevdalinka senin doğum ne zaman?tedavi mi normal mi?tedaviyse sürecini anlatır mısın umut olsun bize de
MONA ROSA arkadaşım ekrandaki o resmi değiştirirmisin o ne öyle rüyama girse ödüm patlar...rica etsem... bu arada afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?