Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulutçum en üste kullanıcı paneline gir orda avatar resmini değiştir yere gir ordanda gözat diye bir yazı olacak oraya tıkla bilgisayarında kayıtlı resimlerin varsa birisini seç ve tıkla umarım anlatabildim

canım onun kızına çoktan bir kertme bulduk duru diye bir arkadaşımız var onun 7 hafta sonra oğlu oluyor

en iyisimi biz senle anlaşalım benim kzım olursa senin ömer efenle kertme yaparız :ecrin_bebek:benimde hep kızım olacak diyorum isminide CEYLİN koyacam

canım biz 3,5 yıldır evliyiz ama son 1,5 yıldır çocuk istiyorduk... ve inan sizdeki duygular bendede vardı hatta benim için hiç olmayacak gibi bişeydi... bak eşinde morfoloji sorunu varsa keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim... gerçekten faydası oluyor yanlız düzenli yapman gerekiyor... aktarlarda çakşır macunu var hazır... ondan alın eşine sabahları ve akşamları bir tatlı kaşığı yedirin... ve ceviz fındık kabak çekirdeği bunlarda çok iyi... haa unutmadan biriis bize söyledi eşin duş aldıktan belden aşağısına soğuk duş yapsın spermleri canlı tutuyormuş daha çok hareketlendiriyormuş...

kendin içinde polen+bal+çörekotu+tarçın karışımını ye sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı...

eğer tüplerinde sorun varsa sütlü maynanoz buharı yap buğusuna otur... oda çok iyi...

i

tamam kedersizim ..anlaştık..kızının isminin anlamını öğrene bilirmiyim ....eeeeee dünür olmak kolay değil..

canım isim koymadan önce çok iyi araştırmak gerek. maalesef ceylinin anlamı saptırılmış bu ismi diyanet işleri de önermiyo insanların mağarası yengeç yuvası anlamlarına geliyor

eti_puf çok teşekkür ederim.canım önerilerine uyacağım.
sevdalinka senin doğum ne zaman?tedavi mi normal mi?tedaviyse sürecini anlatır mısın umut olsun bize de

tamam kedersizim ..anlaştık..kızının isminin anlamını öğrene bilirmiyim ....eeeeee dünür olmak kolay değil..

Cennetin kapısı , cennete açılan kapı

eee sizin oğlunuz büyüynce ne iş yapacak peki ....dünür olmak kolay değil tabii:jeyyar:

canım isim koymadan önce çok iyi araştırmak gerek. maalesef ceylinin anlamı saptırılmış bu ismi diyanet işleri de önermiyo insanların mağarası yengeç yuvası anlamlarına geliyor

hadi yaa ben ilk defa senden duydum ben netten araştırdım ama hep cennetin bir kapısı diye çıktı karşıma

haydaaaaaaa neyse olsunda kızıma güzel islami bir isim bulurum artık:gitme:

anlamı güzel olsun dinimizde isim çok önemli kişiliğe yansıyo. ama şu son dönemdeki anlamsız saptırılmış isimler çok fazla. ecrin, aleyna da tek başına anlamları yok. ille de Kur'an da geçiyo diye koymamak lazım. anlamına bakılmalı ve bilene sorulmalı. benim kayınpederim arapça öğretmeni...

o zaman dünürcüğüm bizim ömer efeye uyğun bir isim olsun...isimleri gibi kendileride yakışsınlar...iş konusuna gelince de kendi bilir okuyup ne olmak isterse ..baba mesleğini devam ettirirse bilmem...babası şuan motor teknisyeni yaşı 29 veeee allahım uzun ömürler verir kendini ilerletir canım...kaynanada 26 yaşında dünürcüğüm ...ya siz...

kızlar benim oğlanın adını nasıl beğendinizmi...( allahım ne olursun bu hayallerimi boşa çıkarma bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşat bu mutluluğu sağlıkla) ÖMER EFE anlamlı bir isim...sizce...

MONA ROSA arkadaşım ekrandaki o resmi değiştirirmisin o ne öyle rüyama girse ödüm patlar...rica etsem... bu arada afiyet olsun..

doğru diyorsun canım ben iyi araştırmamışım demek şimdi yine baktım netten dediğin gibi yengeç anlamına geliyormuş kesinlikle kızıma böyle bir isim vermem (sanki olduda) :))
neyse sölediğin iyi oldu canım teşekkür ederim

valla bu akşam babasıyla oturup konuşacaz ismini karalaştırınca buraya yazarım artık
valla ben bilmem okusun adam olsun benim bir çulsuza verecek kızım yok bunu böylece belleyin:roflol:

valla bende 24 yalşındayım kayınpederde 27

sağol canım benimmmm allahım sizlerede nasip etsin inşallah tez zamanda...5 aylık oldum çok şükür....
eti_puf çok teşekkür ederim.canım önerilerine uyacağım.
sevdalinka senin doğum ne zaman?tedavi mi normal mi?tedaviyse sürecini anlatır mısın umut olsun bize de

canım doğum nisan ortası gibi....evliliğimizin 3.yılı olmuştu ama 1.5 yılı aşkın bebek istiyorduk olmuyordu.. tedavi için gittiğimizde eşimin sperm morfoloji sayısı 0 çıktı bende de kaliteli yumurtlama olmadıgı sölendi .normal yolla bebek sahibi olamıyacağımız sölendi ama biz 1-2 yıl beklemek istedik..bende bu sırada alternatif tıpa yöneldim.

hersabah ballı polen+tarçın yedim eşime de yedirdim .bol bol kuru yemiş yedik adaçayı yağını uyguladım.ve 8 ay sonra agustoda hamile olduğumu ögrendim inanamadım ....

Allahım istediği zaman olmayacak diye bişey yok arkadaşlar...SAkın umudununuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…