güle güle canım ferah tut içini
canım görmemişimdir mutlaka kusura bakma bebimm
inşallah sağ kulağıma takıp vidasını büktüm ipemm
ohhhhhhh öylee sevındımkıı anlatamammm yaa cnmm her cumaa 1 bardakk sütee okunup içikecek mişş okkk inşallahhh dualarımızınn sayesındee olacakkk sıpalarrrrrrrrr
hoşbuldukkk zuzummm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bynkutluay, Eti_Puf+, ftsedp+, halidevera, KK Pro Üyeiipekk34+, KK Pro ÜyeKedersiz+, s.tugba+, selsebil, tosti+
BEN YEDİM ALLAH ARTTIRSIN SOFRAYI KURAN KALDIRSINN
doğru ama bunu uygulamak çok zor ipeğim ben her iki tedavimde de ne kadar olumsuz olmuyacam desemde yapamadım hep kötü düşünceler yedi bitirdi beni olmuycak düşüncesi oldu hep beynimde ..bu sefer tedaviye başlamadan önce bir psikiyatr a gitmeyi düşünüyorumkızlar kedersiz doğru söylüyo tedaviye başlamadan önce
moralinizi düzeltin kesin kararlı olun ve (bunu bana nevo söylemişti) içinizden inanarak
bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diye
telkinlerde bulunun beyin neye şartlanırsa onu yapıyo
evet doğru diyorsun kızı küçük vererek hata yapmış anne ..haklı maklı değil madem öle çocuk, vermeseydi kocaya verdiyse çeksin elini
kız bana bak seni bunu yaparsan biz ne edelim söle bakayım hamilesin ve sanalıda olsa içiyosun söndür bakem şunu hemenn canımız çekiyyylmaz:
Şeniz
benden daha önce iki tüp tedavisi gördüm ikisinde de sonuç alamadım ..bence senin dr un gelin size aşılama yapalım demesinde pazaracı bir olduğu belli oluyo tüp bebek ile olmadıda aşılamaylamı olacak allah aşkına ne gerek var aşılamay valla umudunu kırmış gibi olmuyayım ama aşılamayla hiç vakir kaybetmeyin derim benim eşiminde sperm sayısı 3 milyonlarda ve hiç bir dr aşılama ile olur demedi direk tüpbebek tedavisine yönlendirdiler ..ben izmirde tedavi gördüm istanbuldaki merkezleri bilemiycem canım
benn kurmadımm ohhhh kurtuldumm sofraa kaldırmadannn hhahaaaa sofraa nurcanaa kaldıı:jeyyar:
yapta ye tosuncuğumuza yarasın inşallah..valla bu rüyadan sonra uzun bi süre aklıma fantezi çeşitleri gelirmi beilemem melişim dursun bi kenarda bakalımtememm söndürdümm hemennn yoksa üstümde söndürecenn fantazi yapacan demiiiiiiiiii
canın çekmesinn gııı aman bee ben pataesli börek istiyommmmmmmmm
sofrayı küçükler kaldırır saygılı ol :mymeka:benn kurmadımm ohhhh kurtuldumm sofraa kaldırmadannn hhahaaaa sofraa nurcanaa kaldıı:jeyyar:
çok şükürr quzuuu kıss yıldız hamile geçmişe bakmadın herhallllllllllllll
yapta ye tosuncuğumuza yarasın inşallah..valla bu rüyadan sonra uzun bi süre aklıma fantezi çeşitleri gelirmi beilemem melişim dursun bi kenarda bakalım
s.tugba, bynkutluay+, eti_puf+, ftsedp+, halidevera, [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]iipekk34+, [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]kedersiz+, rudi, selsebil+, tosti
tosti fatoş yeni isimler görüyorum oooşgeşdiniz beaaopuyorumnanaktan
sofrayı küçükler kaldırır saygılı ol :mymeka:
ebett hakkat kız sen mi küçük benmi gün ay yıll söle bakımmsofrayı küçükler kaldırır saygılı ol :mymeka:
vallaahaa mıııııııııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy durr anammm gobekk atacamm ama atamıyomm cumaa mubarekkk günn ne olacakkkkk:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::saruboceq::saruboceq::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eğer ücretsiz olacaksa ne ala deneyin ozaman Allah büyük belli lmaz olacağı varsa olur canımaşılamadan herhangi bi ücret almayacaklar ama tüp bebekle olmayıp aşılama ile olacağını hiç düşünmüyorum ama sonradan keşke dememek için yaptıracağım sizde sorun sadece eşin de mi bende ilkinde tutunma olmuştu ama kan değerlerim çok düşüktü sonra da bebek düştü ama ikincisinde hiç bi tutunma olmadı açıkçası bi daha denemeye de cesarat edemiyorum korkuyorum tekrar olmaz diye sürekli aklımda bu var psikolojik olarak hiç iyi değilim
mafoldumben
çikinn şiinolcakkkkkkkkkkkkk:roflol:
Bananeeeeeee amma benn dahah çokkkkk küçükümm gücümm yetmezz bu sferdee sen kaldırrr sonrasını benn kaldırırımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm herkese baya kalabalık topik maşallah
ben gittimde ne oldu nurcanım ilaç verip asalak giib dolaştırıyo ortalıkta ilaçlaroda içmek istemiyorum hormonları etkiliyomuş bu arad OKUYUNNN !!doğru ama bunu uygulamak çok zor ipeğim ben her iki tedavimde de ne kadar olumsuz olmuyacam desemde yapamadım hep kötü düşünceler yedi bitirdi beni olmuycak düşüncesi oldu hep beynimde ..bu sefer tedaviye başlamadan önce bir psikiyatr a gitmeyi düşünüyorum
evet doğru diyorsun kızı küçük vererek hata yapmış anne ..
tubiş dükana gidip aldınmı sigara
:1hug:TAHMİN ETTİM BEBEMM KAÇIYO BAZEN GÖZDEN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLL QUZUUŞenizŞeniz
canım üzme kendini allah büyüktür ona sığın hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah ama sayınız bana çok düşük gibi geldi eğer para vermiceksen dene derim rabbimin mucizeleri çok eğer para vericeksen iyice bi araştır derim canım allahım sesini duysun gönlünün muradını versin:Saruboceq:aşılamadan herhangi bi ücret almayacaklar ama tüp bebekle olmayıp aşılama ile olacağını hiç düşünmüyorum ama sonradan keşke dememek için yaptıracağım sizde sorun sadece eşin de mi bende ilkinde tutunma olmuştu ama kan değerlerim çok düşüktü sonra da bebek düştü ama ikincisinde hiç bi tutunma olmadı açıkçası bi daha denemeye de cesarat edemiyorum korkuyorum tekrar olmaz diye sürekli aklımda bu var psikolojik olarak hiç iyi değilim
mafoldumben
ebett hakkat kız sen mi küçük benmi gün ay yıll söle bakımm
cnmm sen 90 lısınn sanırımm ben 04.04.89 luyumm sen benden kucuksunnn ama sena kaldırtmayızz malumm yıgen meselesı
ebett quzuuuuuuuu
att gıııııııı zararsızz bişi olmazzzzzzzzzzzzzzzz
olduuu başka emrinn ..dilinde bir pabuç maşallah birde daha çocuğum diyoo küçülde cebime girr :mymeka::roflol:
bananeeeeeee amma benn dahah çokkkkk küçükümm gücümm yetmezz bu sferdee sen kaldırrr sonrasını benn kaldırırımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?