Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükürr quzuuu kıss yıldız hamile geçmişe bakmadın herhallllllllllllll

benn kurmadımm ohhhh kurtuldumm sofraa kaldırmadannn hhahaaaa sofraa nurcanaa kaldıı:jeyyar:

doğru ama bunu uygulamak çok zor ipeğim ben her iki tedavimde de ne kadar olumsuz olmuyacam desemde yapamadım hep kötü düşünceler yedi bitirdi beni olmuycak düşüncesi oldu hep beynimde ..bu sefer tedaviye başlamadan önce bir psikiyatr a gitmeyi düşünüyorum

evet doğru diyorsun kızı küçük vererek hata yapmış anne ..

tubiş dükana gidip aldınmı sigara

aşılamadan herhangi bi ücret almayacaklar ama tüp bebekle olmayıp aşılama ile olacağını hiç düşünmüyorum ama sonradan keşke dememek için yaptıracağım sizde sorun sadece eşin de mi bende ilkinde tutunma olmuştu ama kan değerlerim çok düşüktü sonra da bebek düştü ama ikincisinde hiç bi tutunma olmadı açıkçası bi daha denemeye de cesarat edemiyorum korkuyorum tekrar olmaz diye sürekli aklımda bu var psikolojik olarak hiç iyi değilim
mafoldumben

tememm söndürdümm hemennn yoksa üstümde söndürecenn fantazi yapacan demiiiiiiiiii
canın çekmesinn gııı aman bee ben pataesli börek istiyommmmmmmmm
yapta ye tosuncuğumuza yarasın inşallah..valla bu rüyadan sonra uzun bi süre aklıma fantezi çeşitleri gelirmi beilemem melişim dursun bi kenarda bakalım

s.tugba, bynkutluay+, Eti_Puf+, ftsedp+, halidevera,
iipekk34
+,
Kedersiz
+, rudi, selsebil+, tosti
tosti fatoş yeni isimler görüyorum oooşgeşdiniz beaaopuyorumnanaktan

çok şükürr quzuuu kıss yıldız hamile geçmişe bakmadın herhallllllllllllll

vallaahaa mıııııııııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy durr anammm gobekk atacamm ama atamıyomm cumaa mubarekkk günn ne olacakkkkk:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nan datlummm yapacamda nasıl üşeniyomm anlatamamm
ayy kıyamam bebemmmm benimmmm bende dün böle kötü kötü şeyler gördüm nan adam yanımda olsaydıı ezerdimmm işe gönderdikten sonra uyuduğumda gördümm

sofrayı küçükler kaldırır saygılı ol :mymeka:
ebett hakkat kız sen mi küçük benmi gün ay yıll söle bakımm

ebett quzuuuuuuuu
att gıııııııı zararsızz bişi olmazzzzzzzzzzzzzzzz

eğer ücretsiz olacaksa ne ala deneyin ozaman Allah büyük belli lmaz olacağı varsa olur canım
üzülme canım relax olmaya çalış...bak ne güzel ilk tedavide hamile kalabilmişisn ben onu bile başaramaım hiç bir şekilde hamile kalamadım ..sen en azından hamile kalabiliyormuşsun .inşallah tekrar hamile kalırsın canım

:roflol:

Bananeeeeeee amma benn dahah çokkkkk küçükümm gücümm yetmezz bu sferdee sen kaldırrr sonrasını benn kaldırırımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çikinn şiinolcakkkkkkkkkkkkk
slm herkese baya kalabalık topik maşallah

slm canım maşalahh bugünn ışığı gören gelmişş

ben gittimde ne oldu nurcanım ilaç verip asalak giib dolaştırıyo ortalıkta ilaçlaroda içmek istemiyorum hormonları etkiliyomuş bu arad OKUYUNNN !!
KIZLAR GEÇEN RADYODA DİNLEDİM DEPRESAN İLAÇLARI KULLANAN BAYANLARDA DÜŞÜK ORANI DAHA YÜKSEKMİŞ BİLGİNİZ OLSUN
almammı bu rüyanın üstüne ama bi tane içtim bugün akşama kadar iki tane daha hakkım var tabi yarım yarım
TAHMİN ETTİM BEBEMM KAÇIYO BAZEN GÖZDEN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLL QUZUUŞenizŞeniz
:1hug:
canım üzme kendini allah büyüktür ona sığın hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah ama sayınız bana çok düşük gibi geldi eğer para vermiceksen dene derim rabbimin mucizeleri çok eğer para vericeksen iyice bi araştır derim canım allahım sesini duysun gönlünün muradını versin:Saruboceq:

atammm demee kıssssssssssssss ohhhh yandannn yandannnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.:hooray::hooray::hooray::hooray:

:roflol:

bananeeeeeee amma benn dahah çokkkkk küçükümm gücümm yetmezz bu sferdee sen kaldırrr sonrasını benn kaldırırımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olduuu başka emrinn ..dilinde bir pabuç maşallah birde daha çocuğum diyoo küçülde cebime girr :mymeka:

kızlar zelalca vardı son zamanlarda geimiyo o artık nerede bilen varmı

bu arada sayfa açık kalsın ben bi evi toparlayıp gelirim yine olarmıı
tosticik şekercik hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…