atammm demee kıssssssssssssss ohhhh yandannn yandannnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.:hooray::hooray::hooray::hooray:
kızlar zelalca vardı son zamanlarda geimiyo o artık nerede bilen varmı
bu arada sayfa açık kalsın ben bi evi toparlayıp gelirim yine olarmıı
tosticik şekercik hoşgeldin
hadi şimdilik hoşçakalın hanımlar yıldızım azerim tekrar atebrik ederim canım dikkati bırakma elden ipem sende dikkat ediyosundur kesinde söleyimde içim rahatlasın dedim ilk üç ay dikkat etmek lazımmış biliyosundur
haydi dualarda buluşmak dileğiyle öpüyorum şekercikler gelirim 2 3 saate opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o başka topiğe takılıyor canımkızlar zelalca vardı son zamanlarda geimiyo o artık nerede bilen varmı
bu arada sayfa açık kalsın ben bi evi toparlayıp gelirim yine olarmıı
tosticik şekercik hoşgeldin
öylemiii hmmmmm CADIARZUcanımm 30lu yaşlar topiğinde kanımca orda görüyorum sürekli
senin kasa bayağı büyümüş o zaman sana nenemin uzun paçası lastikli donunlan lazım :roflol::roflol:Yaff kıslarr çilotlarr küçük geliyo herhall çırtlıyo habiree
neneler giydiği çilotları giy sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Yaff kıslarr çilotlarr küçük geliyo herhall çırtlıyo habiree
ayyy başım döndü kime ne cevap yazıcam şaşırdım valladelikafadulden
tosti hoşgeldin canım bundan sonra bizimlesin demekk çok sevindimm
tubişim bu şekilde sigarayı bırakacağını sanıyorsan yanışıyorsun şekerim azcık azimli ol beaa
kankii ben devamlı kötü düşünüyordum tedavi öncesi herşey normal transfer sonrası anormal oluyordum
tuğba yanlış söledim psikiyatr değilde pskikolog a gidecem
aynı şeyi yazmışızz :roflol: :roflol: :roflol:öylemiii hmmmmm CADIARZU
senin kasa bayağı büyümüş o zaman sana nenemin uzun paçası lastikli donunlan lazım :roflol::roflol:
ebett aplacımm artıkın boyutları büyütecezzzbüyük beden alman lazım melike artık iyice büyüdünüz
öylemiii hmmmmm cadıarzu
senin kasa bayağı büyümüş o zaman sana nenemin uzun paçası lastikli donunlan lazım :roflol::roflol:
neneler giydiği çilotları giy sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bizde özlemiştik valla hep anıyorduk seni ve şifayı..ondanda haber yok ne zamandırevet sevgili anacım bundan sonra burdayım internet bir yamuk yapmazsazemuszemuscok özlemiştim sizleri
bende öle düşünüyorum nurcanayyy başım döndü kime ne cevap yazıcam şaşırdım valladelikafadulden
tubişim bu şekilde sigarayı bırakacağını sanıyorsan yanışıyorsun şekerim azcık azimli ol beaa
tuğba yanlış söledim psikiyatr değilde pskikolog a gidecem
Etipufumm canım hamilelik boyunca kaç kiloldın sen quzuu
öylemiii hmmmmm CADIARZU
neneler giydiği çilotları giy sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aynı şeyi yazmışızz :roflol: :roflol: :roflol:
çünkü ikimizde ÇATLAĞIZZZZZ sempatiksalakcinni
valla öle ya kafadar arkadaşım benimmm öperim snei nurcikŞeniz
hakkaten yaaa-tatlicadiarzu- tımarhane kaçkınları gibi hatunlarız boşver beaadelikafaduldenaynı şeyi yazmışızz :roflol: :roflol: :roflol:
çünkü ikimizde ÇATLAĞIZZZZZ sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?