Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

at att
ebet canım ben 90lıyım 29.07.1990 saol bebemmm

hadi şimdilik hoşçakalın hanımlar yıldızım azerim tekrar atebrik ederim canım dikkati bırakma elden ipem sende dikkat ediyosundur kesinde söleyimde içim rahatlasın dedim ilk üç ay dikkat etmek lazımmış biliyosundur

haydi dualarda buluşmak dileğiyle öpüyorum şekercikler gelirim 2 3 saate opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy başım döndü kime ne cevap yazıcam şaşırdım valladelikafadulden

tosti hoşgeldin canım bundan sonra bizimlesin demekk çok sevindimm

tubişim bu şekilde sigarayı bırakacağını sanıyorsan yanışıyorsun şekerim azcık azimli ol beaa

kankii ben devamlı kötü düşünüyordum tedavi öncesi herşey normal transfer sonrası anormal oluyordum

tuğba yanlış söledim psikiyatr değilde pskikolog a gidecem

görüşürükk quzuuu kolayy gelee

şekerler bende kaçarr ipek apla sen yedin mi öğle yemeğini dikkat et bende acıktım zatii kalkım bi hamur yoğuruyum 5 çayına gelin kıs ikram ederimm 3*2*1 öptümmmmmmmmmmm

evet sevgili anacım bundan sonra burdayım internet bir yamuk yapmazsazemuszemuscok özlemiştim sizleri

öylemiii hmmmmm CADIARZU

senin kasa bayağı büyümüş o zaman sana nenemin uzun paçası lastikli donunlan lazım :roflol::roflol:
aynı şeyi yazmışızz :roflol: :roflol: :roflol:
çünkü ikimizde ÇATLAĞIZZZZZ sempatiksalakcinni

büyük beden alman lazım melike artık iyice büyüdünüz
ebett aplacımm artıkın boyutları büyütecezzz
öylemiii hmmmmm cadıarzu

senin kasa bayağı büyümüş o zaman sana nenemin uzun paçası lastikli donunlan lazım :roflol::roflol:

neneler giydiği çilotları giy sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nasılda belli aynı kafadan olduğunuzzzzzzzz hemende nene donlarını öneriyolarrrrrrrrrr çikin şiiler nolcakkkk

bende öle düşünüyorum nurcan en azndan azaltmakla başladım eski içmelerime bakılırsa bu bile azıcık bırakma sayılır ama nasıl tamamen vaz geçicem bilmiyorum galiba beynim istemiyoo
dr gidersen ilaçsız tedavi iste yada bazı ilaçlar var hamileyken bile kullanılıyo hafif olanlarından iste

Etipufumm canım hamilelik boyunca kaç kiloldın sen quzuu

canım ben 12 kilo aldımm...:sinifsinif:

öylemiii hmmmmm CADIARZU

neneler giydiği çilotları giy sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynı şeyi yazmışızz :roflol: :roflol: :roflol:
çünkü ikimizde ÇATLAĞIZZZZZ sempatiksalakcinni

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kanki bende şaşırdım başım döndü valla takip edemiyorum
olumsuz düşünme benim gıcık kankim şimdiden kendini motive etmeye başla bile
bak dualarımızı yapıyoruz doktora gidiyoruz bir bebeğimizin olmasını gerçekten istiyoruz
yani kul olarak elimizden geleni yapıyoruz bu durumda olmaması için bir sebep yok allahın izniyle olacak ...her zaman her durumda kötüyü aklına getirirsen ölmen lazım biraz rahat ol
ama yok ben kötüyü düşünürüm dersen bende sana tedaviye bile başlama derim çünkü
hayatta hiç bişeyin garantisi yok ya boşanırsan ya ölürsen ya kocan işsiz kalırsa ya kocan ölürse
ya hastalanırsanız daha sayıyımmı o zaman bunlarıda düşün hayata küs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…