canım ben 12 kilo aldımm...:sinifsinif:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bugün 2. günümüz ama varya gece resmen sigara krizim tuttu eşiminde aynı şekildebende öle düşünüyorum nurcanen azndan azaltmakla başladım eski içmelerime bakılırsa bu bile azıcık bırakma sayılır ama nasıl tamamen vaz geçicem bilmiyorum galiba beynim istemiyoo
dr gidersen ilaçsız tedavi iste yada bazı ilaçlar var hamileyken bile kullanılıyo hafif olanlarından iste
valla öle ya kafadar arkadaşım benimmm öperim snei nurcikşeniz
hakkaten yaaa-tatlicadiarzu- tımarhane kaçkınları gibi hatunlarız boşver beaadelikafadulden
Allah gecinden versin gııı deme öyleee eyvahedigeldismilekanki bende şaşırdım başım döndü valla takip edemiyorum
olumsuz düşünme benim gıcık kankim şimdiden kendini motive etmeye başla bile
bak dualarımızı yapıyoruz doktora gidiyoruz bir bebeğimizin olmasını gerçekten istiyoruz
yani kul olarak elimizden geleni yapıyoruz bu durumda olmaması için bir sebep yok allahın izniyle olacak ...her zaman her durumda kötüyü aklına getirirsen ölmen lazım biraz rahat ol
ama yok ben kötüyü düşünürüm dersen bende sana tedaviye bile başlama derim çünkü
hayatta hiç bişeyin garantisi yok ya boşanırsan ya ölürsen ya kocan işsiz kalırsa ya kocan ölürse
ya hastalanırsanız daha sayıyımmı o zaman bunlarıda düşün hayata küs
canlarr dunn kaynanam gorumcemlee sozde ıp alamayaaa gıttık aanam bı bakamm gıttılerr bbebekk magzasınaa ay gırerkennn içimm oleee yanıyokıı anlatamamm sonraa bı baddanıyee takımıı gorduumm dayanamadımmm aldımm kalsınn kosede olunca kullanırım dıee sızcee kotumu yapmısımm ama aldımm olee mutluu oldum kıı dunyalarr benım olduu sankıı sabahaa kadarr yanımdaydıı açıp açıpp baktımmm ayy çokk guzeldıı yaaaaa benn artıkk cokk ınanıyorumm er yada geçç olacak inşallahhhhhhhh
yedim melike çorba iki dilim ekmek yoğurtlu semizotu yedim
iki saat sonrada ayranım ve meyvem var
bizde özlemiştik valla hep anıyorduk seni ve şifayı..ondanda haber yok ne zamandır
kızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
MAŞALLAH APLACIMM 12 KİLO ÇOK GÜSEL BEN ŞİMDİDEN 6 KİLO ALDIMMMsırnaşık şeysırnaşık şey
canlarr dunn kaynanam gorumcemlee sozde ıp alamayaaa gıttık aanam bı bakamm gıttılerr bbebekk magzasınaa ay gırerkennn içimm oleee yanıyokıı anlatamamm sonraa bı baddanıyee takımıı gorduumm dayanamadımmm aldımm kalsınn kosede olunca kullanırım dıee sızcee kotumu yapmısımm ama aldımm olee mutluu oldum kıı dunyalarr benım olduu sankıı sabahaa kadarr yanımdaydıı açıp açıpp baktımmm ayy çokk guzeldıı yaaaaa benn artıkk cokk ınanıyorumm er yada geçç olacak inşallahhhhhhhh
aman aplacım dikkat et bi hava al allaha emanet olunnkızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
ben şu diğer tarafada bakıp kaçayım ev kalkmış göçüyo durumunda ya kızlar bu arada ben dondurulmuşla devam edenlerin orayada abone oldum bakıyorum arada ordaki biçok kişiye adetin ilk gününden rahim kalınlığı e2 bilmemne tahlilleir yapılıyo kontrolsüz transfer yapılmıyo benim dr sadece adetliyken ara söleyeceğimiz ilaçları kullan deidğimiz günde transfere gel dedi kafam karıştı hadi iepm bu durumda nasıl motive olabşirim nasıl inanabilirim prosedür farkı olabilir ama bencede muayene etmeden nasıl transfer olurki ya kist iltihap varsa ya rahim kalınlığı normal değilse aman ya neyse başınızı şişirmiyim bu güzel günde haydi hoşça,dostça kalalım opuyorumnanaktan
olacak canım sen yeterki bırakma kendini güçlü ol eşinin sana ihtiyacı var beraber aşacaksınız bunları ..sonra tedaviye başlıycaksınız bebişiniz o tedavi ile birlikte gelecek annesini babasını daha fazla üzmeyecek inşallah
son aylarda çok hızlı kilo alıyorsun o yüzden dikkat et melikecim...
Inşallahhh yakın zamanda olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?