Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün 2. günümüz ama varya gece resmen sigara krizim tuttu eşiminde aynı şekilde
öyle diyecem dr zaten tedavi olacam olumsuzlukları kafamdan atacak bir çare ,bir melhem bul bana diyecem

canlarr dunn kaynanam gorumcemlee sozde ıp alamayaaa gıttık aanam bı bakamm gıttılerr bbebekk magzasınaa ay gırerkennn içimm oleee yanıyokıı anlatamamm sonraa bı baddanıyee takımıı gorduumm dayanamadımmm aldımm kalsınn kosede olunca kullanırım dıee sızcee kotumu yapmısımm ama aldımm olee mutluu oldum kıı dunyalarr benım olduu sankıı sabahaa kadarr yanımdaydıı açıp açıpp baktımmm ayy çokk guzeldıı yaaaaa benn artıkk cokk ınanıyorumm er yada geçç olacak inşallahhhhhhhh

Allah gecinden versin gııı deme öyleee eyvahedigeldismile

olacakk bidenemm hayırlısıyla kullanmak nasib olacakk ne güsel hep böle oll iannn kalptenn

kızlar çıkıyorum ben eşim uyandıı
bugün dersi yok evde..cuma günleri evde ollacak artık
haden görüşürzzz

bizde özlemiştik valla hep anıyorduk seni ve şifayı..ondanda haber yok ne zamandır

yaa bıdee yelızz varr onudaa cokk merak edıyoruzzzzzzzzzzzz yaa bıdee o da yarın gelıyomusss dıyomuskııı hamıleyım ohh ne guzell olurr kıslar yaa gecen gun aklımaa geldııı bu sene kımın bebegıı olmuyosaa yarıdann coguu hamılee kaldıııı ınsalllah bu senenınn bereketındennn bızdee faydalanırızzzzzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben şu diğer tarafada bakıp kaçayım ev kalkmış göçüyo durumunda ya kızlar bu arada ben dondurulmuşla devam edenlerin orayada abone oldum bakıyorum arada ordaki biçok kişiye adetin ilk gününden rahim kalınlığı e2 bilmemne tahlilleir yapılıyo kontrolsüz transfer yapılmıyo benim dr sadece adetliyken ara söleyeceğimiz ilaçları kullan deidğimiz günde transfere gel dedi kafam karıştı hadi iepm bu durumda nasıl motive olabşirim nasıl inanabilirim prosedür farkı olabilir ama bencede muayene etmeden nasıl transfer olurki ya kist iltihap varsa ya rahim kalınlığı normal değilse aman ya neyse başınızı şişirmiyim bu güzel günde haydi hoşça,dostça kalalım opuyorumnanaktan

MAŞALLAH APLACIMM 12 KİLO ÇOK GÜSEL BEN ŞİMDİDEN 6 KİLO ALDIMMMsırnaşık şeysırnaşık şey

son aylarda çok hızlı kilo alıyorsun o yüzden dikkat et melikecim...

inşallahhh yakın zamanda olacak...

kızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
aman aplacım dikkat et bi hava al allaha emanet olunn

haklkınızda hayırlısı olsunn quzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…