Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
çık çık çık durma hadi geçmiş olsun
tabiki olucak ama alma be güzelim ya benim yaptığımı sen yapma bende kız erkek ne takımlar ne tulumlar aldım arada gözüme takılınca bakıp üzülüyorum aaaaa sakla sandığa haydii
bugün 2. günümüz ama varya gece resmen sigara krizim tuttu eşiminde aynı şekilde
öyle diyecem dr zaten tedavi olacam olumsuzlukları kafamdan atacak bir çare ,bir melhem bul bana diyecem
sen dr deki tohtorbey bele vücudumun ayrı ayrı yerlerinde ayrı ayrı arğılar oluşiyr bene bi el at helebi bah içimden kötülükleri al. de,derman sende tohtor bey dekaydirigubbakcemile3tutar elinden yardımcı olur merak etme nurcikkkŞeniz

kızlar çıkıyorum ben eşim uyandıı
bugün dersi yok evde..cuma günleri evde ollacak artık
haden görüşürzzz

kızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum

Etipufumm fıstığımı öpp taam mı koklaa

güle güle canlarım.... tubişte çıkıyormuş onada kolay gelsin....

bende kaçıyorum... ipeğim dikkat et kendine....

benim son gebeliğimde öyle oldu canım hemen gelirdi lekelnme falan olmazdı 2 gün lekelenme oldu tam olarak olmayınca 3. günde test yaptım ve pozitifti 7 haftalıkken düştü gerçi ama istersen bi test yap benimde peçeteye geliyordu sadece

kizlar gecmisi okuyamdim cok uzundu kusara bakmayin kizlarduaya baslmamisiz bende 50 alayim
okumadınmı bende senin için bişeyler yazmıştım belki faydalı olabirim düşüncesiyşe..neyse sağlık olsun canım iisin dimi

bir iki saate gelirim dedim çıkış o çıkış demi
nasılda bilirim kusurumu yaakaydirigubbakcemile3ev işine daldım benim goca boğaz arayıp revani istedi onunla uğraştım komşum geldi lak lak ettik anca geldim ama kisme yohhh
neyse öperim herkesii allaha emanetsiniz
kızlaar hazır zincirler kırılmışken boş durmayak bizde bu iki hamişimizin peşinden iz sürelim haydiiii çalışın gariiii :dance:sırnaşık şey

RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum

çok sevindim canım yaaaaaaa tebrik ederim ne güzel yaaaaaaa gözün aydın ALLAH sağlıkla kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin darısı bizim başımıza
hamişler giderek artıyo hadin sürün ayanızı bi güzel topiğe bereket geldi valla yakında bebek özlemi çekenlerin değil bebeklerine kavuşanların mekenı olcak gari inşallah inşallah

kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
eti_puf______50

kalan _78

nurcanım banada yaz 30 tane olurmu datlum

kıssssss tubişim nasılsın iyiki geldin tatlım yaaaa he valla kocişlerin beline kuvvet tuttumu bırakmamak lazım ama gerçi bende iş yok neye yarar ama olsun ya tutarsa hesabı

kızlar ya bişey sorcam tefriciye okumuyor musunuz artık?
canım nasılsın tefriciye değilde ayetel kürsi okuyoruz tefriciyeyi nurcanım bilir ona sor istersen

kızlar birileri var altta ama görükmüyo kim bu gizli kullanıcı bakim :1ninca:
neyse tatlişler ben gider kocişe yemek yapçam görüşürük sonra

muayne olmadan direk tedavmi olurmuş canım dediğin gibi kist falan varsa ne olacak..baştan salma olmasın tubişim sen üstünde dur bu Dr,lar bizim ne kadar çok kahır .Çeltiklerimizİ anlamıyorlar çok basit geliyo onlara .bu defa olmadımı birdahaki tedaviyle olur nasıl olsa düşüncesindeler herhalde ..valla tubiş sen bilirisn ama sonra keşkelerinin olmasını isemiyorsan Dr unu dinleme derim önce muyane ol öyle başla

ilahii tubiş sen adamı öldürürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ipek apla nasılsın ya çok merak ediyorumm
bende çok merak ettim .inşallah iyidir şuanda

kızlar ya bişey sorcam tefriciye okumuyor musunuz artık?
yok canım ne zamandır okumuyoruz.ayetel kürsi okuyoruz .313. tane
iyiyim canım bende alım o zaman 48 taneyıde ben alım ayetel kürsinin
üzgünüm canım sana veremiyecem sayı tamamlandı çünkü Şenizyinede saol Allah razı olsun okumuş kadar oldun

Son düzenleme:
güsel hafta sonu güseller nassınız bakemm
neyse çokk kalmıyımm duvarr silecemm benim bebeiş nar sıçratmış hepp duvaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…