çık çık çık durma hadi geçmiş olsunkızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
tabiki olucak ama alma be güzelim ya benim yaptığımı sen yapma bende kız erkek ne takımlar ne tulumlar aldım arada gözüme takılınca bakıp üzülüyorum aaaaa sakla sandığa haydiicanlarr dunn kaynanam gorumcemlee sozde ıp alamayaaa gıttık aanam bı bakamm gıttılerr bbebekk magzasınaa ay gırerkennn içimm oleee yanıyokıı anlatamamm sonraa bı baddanıyee takımıı gorduumm dayanamadımmm aldımm kalsınn kosede olunca kullanırım dıee sızcee kotumu yapmısımm ama aldımm olee mutluu oldum kıı dunyalarr benım olduu sankıı sabahaa kadarr yanımdaydıı açıp açıpp baktımmm ayy çokk guzeldıı yaaaaa benn artıkk cokk ınanıyorumm er yada geçç olacak inşallahhhhhhhh
sen dr deki tohtorbey bele vücudumun ayrı ayrı yerlerinde ayrı ayrı arğılar oluşiyr bene bi el at helebi bah içimden kötülükleri al. de,derman sende tohtor bey dekaydirigubbakcemile3tutar elinden yardımcı olur merak etme nurcikkkŞenizbugün 2. günümüz ama varya gece resmen sigara krizim tuttu eşiminde aynı şekilde
öyle diyecem dr zaten tedavi olacam olumsuzlukları kafamdan atacak bir çare ,bir melhem bul bana diyecem
kızlar çıkıyorum ben eşim uyandıı
bugün dersi yok evde..cuma günleri evde ollacak artık
haden görüşürzzz
kızlar ben kötü oldum biraz çıkıcam başım döndü ekrana bakamıyorum
Etipufumm fıstığımı öpp taam mı koklaa
çık çık çık durma hadi geçmiş olsun
tabiki olucak ama alma be güzelim ya benim yaptığımı sen yapma bende kız erkek ne takımlar ne tulumlar aldım arada gözüme takılınca bakıp üzülüyorum aaaaa sakla sandığa haydi
cnmm almasamm daha kotuu olacaktımm benıı orayaa soktularr yaaa nee dıyeyımm onlaraa yaa bılıyolarr bıdeeee durumumuzuuuuu gıdın bensızz alınn aldımm yaa sankıı onunlaaa mutluu oldummmmmmmmmmm RABBİM bizede hayırlıı evlatt nasıpp etttttt aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aslına bende size bugün mutlu haber vermek istiyodum 12 ekim adet günümdü dün 1-2 damla kahverengi geldi ama bugün sABAH koyu kırmızı gelmeye başladı aslında 3gün geçti ama şimdi gelende peçeteye geliyor pedde bişey yok acaba bişey var olabilirmi
okumadınmı bende senin için bişeyler yazmıştım belki faydalı olabirim düşüncesiyşe..neyse sağlık olsun canım iisin dimikizlar gecmisi okuyamdim cok uzundu kusara bakmayin kizlarduaya baslmamisiz bende 50 alayim
amiiiiiiiiiiinnnnçık çık çık durma hadi geçmiş olsun
tabiki olucak ama alma be güzelim ya benim yaptığımı sen yapma bende kız erkek ne takımlar ne tulumlar aldım arada gözüme takılınca bakıp üzülüyorum aaaaa sakla sandığa haydi
cnmm almasamm daha kotuu olacaktımm benıı orayaa soktularr yaaa nee dıyeyımm onlaraa yaa bılıyolarr bıdeeee durumumuzuuuuu gıdın bensızz alınn aldımm yaa sankıı onunlaaa mutluu oldummmmmmmmmmm RABBİM bizede hayırlıı evlatt nasıpp etttttt aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum
kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
eti_puf______50
kalan _78
kıssssss tubişim nasılsın iyiki geldin tatlım yaaaa he valla kocişlerin beline kuvvet tuttumu bırakmamak lazım ama gerçi bende iş yok neye yarar ama olsun ya tutarsa hesabıbir iki saate gelirim dedim çıkış o çıkış demi
nasılda bilirim kusurumu yaakaydirigubbakcemile3ev işine daldım benim goca boğaz arayıp revani istedi onunla uğraştım komşum geldi lak lak ettik anca geldim ama kisme yohhh
neyse öperim herkesii allaha emanetsiniz
kızlaar hazır zincirler kırılmışken boş durmayak bizde bu iki hamişimizin peşinden iz sürelim haydiiii çalışın gariiii :dance:sırnaşık şey
canım nasılsın tefriciye değilde ayetel kürsi okuyoruz tefriciyeyi nurcanım bilir ona sor istersenkızlar ya bişey sorcam tefriciye okumuyor musunuz artık?
muayne olmadan direk tedavmi olurmuş canım dediğin gibi kist falan varsa ne olacak..baştan salma olmasın tubişim sen üstünde dur bu Dr,lar bizim ne kadar çok kahır .Çeltiklerimizİ anlamıyorlar çok basit geliyo onlara .bu defa olmadımı birdahaki tedaviyle olur nasıl olsa düşüncesindeler herhalde ..valla tubiş sen bilirisn ama sonra keşkelerinin olmasını isemiyorsan Dr unu dinleme derim önce muyane ol öyle başlaben şu diğer tarafada bakıp kaçayım ev kalkmış göçüyo durumunda ya kızlar bu arada ben dondurulmuşla devam edenlerin orayada abone oldum bakıyorum arada ordaki biçok kişiye adetin ilk gününden rahim kalınlığı e2 bilmemne tahlilleir yapılıyo kontrolsüz transfer yapılmıyo benim dr sadece adetliyken ara söleyeceğimiz ilaçları kullan deidğimiz günde transfere gel dedi kafam karıştı hadi iepm bu durumda nasıl motive olabşirim nasıl inanabilirim prosedür farkı olabilir ama bencede muayene etmeden nasıl transfer olurki ya kist iltihap varsa ya rahim kalınlığı normal değilse aman ya neyse başınızı şişirmiyim bu güzel günde haydi hoşça,dostça kalalım opuyorumnanaktan
ilahii tubiş sen adamı öldürürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen dr deki tohtorbey bele vücudumun ayrı ayrı yerlerinde ayrı ayrı arğılar oluşiyr bene bi el at helebi bah içimden kötülükleri al. de,derman sende tohtor bey dekaydirigubbakcemile3tutar elinden yardımcı olur merak etme nurcikkkŞeniz
bende çok merak ettim .inşallah iyidir şuandaipek apla nasılsın ya çok merak ediyorumm
yok canım ne zamandır okumuyoruz.ayetel kürsi okuyoruz .313. tanekızlar ya bişey sorcam tefriciye okumuyor musunuz artık?
üzgünüm canım sana veremiyecem sayı tamamlandı çünkü Şenizyinede saol Allah razı olsun okumuş kadar olduniyiyim canım bende alım o zaman 48 taneyıde ben alım ayetel kürsinin
tamam canım okuyalım.hatta haftaiçi senin için başlıyabilirz nasıl olsa benimkiler bitti benim için alamayanlar sana okurhaftaya da eger okunacak kımse yoksa bende istiyorum benım içinde okuyalım kedersizim
tamam canım okuyalım.hatta haftaiçi senin için başlıyabilirz nasıl olsa benimkiler bitti benim için alamayanlar sana okur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?