Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ÇOCUKÇADA BEN DE VARIM

Ben böyle yazdım sanma
Ben böyle düşündüm
Başından beri
Sözcükler koşuyordu
Düşünmelerimin ardından
Çocuklar, çocuklar gibi
Bayram yerlerinde

Çocuklar oynuyordu
Düşlerimin içindeki
Bayram yerlerinde

Ben onlara
Hiçbir zaman
Kapalı perdeleri göstermedim
Kapalı kapıları göstermedim

Hiçbirini salıncağa bindirmedim
Sallamadım
Atlı karıncalarda döndürmedim
Onlar gelişi gidiş sandırırlar
Vuruşan otoları seviyorlardı onlar
Çünkü hem gidiyorlardı
Gidiyorken güldürüyorlardı
Kafa kafaya vurduruyorlardı
Gülüyorlardı
Bizi kandırdıkları gibi kandırırlar
Onlar
Yarın oynayacakları oyunu
Oyunun başını sonunu
Bizlerden iyi biliyorlardı

ÖZDEMıR ASAF

O IŞIK

Ben yoksam, biliyorum, ben sende yokuz..
Sen yoksan, biliyorum, sen bende yokuz..
Ve de gözlerimizde bir o ışık.. ki..
O yoksa, biliyorum, biz bizde yokuz.

ÖZDEMıR ASAF

Kedersız ben hala okuyorum tefrıcıyeyı baktım adetlıykende okunurmuŞ falan yazıyodu allah kabul etsın ınŞallah...

evet adetliykende okunuyor canım kaç tane okudun ..nasılsın şimdi sancın varmı .

300 oldu toplam.. Sancım ara ara fecı vuruyo resmen kambur yÜrÜyom dık duramıyorum varya karnımdan bıŞey gerılıyo sankı...

Böyle karnımda kalp atışı gibi bişey var pıt pıt atıyo DİK DURUNCA bilmiyorumkismile

benimde 420 oldu :)=)
canım eve gidince adaçayı demletip iç sancıyı kesiyor

BaĞırsaklarda yapıŞıklık oluyomuŞ bu Çıkolata kıstınden dolayı sanırım o yÜzden fecı gaz sancım var...

bende adet olunca adet sancısıyla beraber gaz sancısıda olur dayanılmaz ağrı oluyor çok iyi bilirim ağrıları ...onca dr a gittim hiç bir sorun yok dediler kist falan hiç görülmedi

sanada geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun bebişin kaç aylık tüp bebekmi yoksa normalmi kaldın

yok canım normal yolla kaldım ben bile hala şaşkınım inanamıyorum tüpbebek değil hiç denemedim belki ilerde denerim diye düşünüyordum bize süpriz yaptı tedaviyi bırakmıştım 1sene oluyor son aşılamadan sonra dr odasına girmedim kendiliğinden geldi meleğim babasına doğum günü hediyesi geldi
daha bugün 6+1 olduk teyzesi

Son düzenleme:
TAMAM CANIM DİNLEN TABİİ NEDE OLSA KIYMETLİ BEBİŞ OLACAK İYİ BAKIN KENDİNİZE :CüvCüv:

evet teyzesi çok şımarık olacak o zaten görmemişizya herkes öyle diyecek desinler vala kimselere öptürmiyecem onu inşallah o günleri görürüsem :roflol::roflol::roflol::roflol::teytey:

TAMAM CANIM DİNLEN TABİİ NEDE OLSA KIYMETLİ BEBİŞ OLACAK İYİ BAKIN KENDİNİZE :CüvCüv:

benimde 420 oldu :)=)
canım eve gidince adaçayı demletip iç sancıyı kesiyor

arkadaşım adaçayını adetle beraber 10 gün içiyorsunuz demi biliyorsundur ama ben hatırlatayım dedim allah korusun düşük olabilir bişey olursayasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…