netten aratım o renk çıktı canım demekki senin daha açığıymış ama kaynanamların aynı öyle ben hiç beğenmiyorum çok koyu evi boğuyo kapalı renklerdünürüm sanki orda daha koyu duruyor benim duvarlarda daha açık renk ..bende koyu renkleri sevmiyorum...
kanki sana okumuyomuyduk bu hafta ben daha sana aldığımı bitirmedim
bi yanlışlık yoktur inşallah
ikimizin beraber okunsun diyorum sen ne dersin ..tostininkinn duası ne zaman canım...ikinizin berabermi olacak...
yok canım yanlış bişey yok benimkiler alındı zaten ..haftada iki kişiye okunsa daha çabuk sıra gelir diğer arkadaşlarada ..
kimseden ses çıkmadı dünür bilmiyorumki :sm_confused:diğer senin için okuyanlar bitirdiyse onlarda alabilirler...
tamam dünür sna başlıyalım haftayada diğeri kim olsun?ozaman cuma günü iki kişinin ismini verelim.. alan kişi 20 birine 20 birine veya daha çok alır..hafta içi ona göre okur....hemde karışıklık olmaz...dünürüm bu hafta eğer kimse yoksa benim için okunmasını istiyorum...
olsun canım bitirrisinbende hastaneye gidicem aleti çıkarıcaklar
tosti için bana 15 tane yazın çok az biliyorum ama kedersiz için aldığım
50 taneyi daha okumadım
canım benimm kıyamam yorulmuş yaherkeseee günaydınlarrrr
kızlar o kadar çok yorgunumki anlatamam cuma gününden beri ayaktayım bu ev toplama işi ne kadar zahmetlimiş meğer..kankim sen nasıl üstesinden geldinohaoldumsmile
tubiş evet canım evi görmeden aldık kayınpederim görmüştü o beğenmişti gidip görmek nasip olmadı daha doğru kayınpeder izin vermedi kiracıları rahtsız ederiz düşüncseiyle ..evin neresini beğenmedin diyorsan ev aslında çoooookkk büyük ve kullanışlı .. mutfak dolablarını beğenmedim, bide banyo dizaynıda hoşuma gitmedi vee yatak odasında 2 pencere var onun içinde ayrıyetten perdeler almam gerekecek (var zaten ama iki pencere olunca o perdeyi kullanamıycam herhalde, oofff kafam çok karışık)
ev bugün badana olacak hafta sonuna kadar taşınırız herhalde..dün ben, kaynanm ve görümcem sadece mutfak temizliğini yaptık .akşam üstüde kayınpederim, kayınçosunun transitiyle kolilediğim mutfak eşyalarını taşıyıp yerleştirdik mutfak işi bitti diyebiliriz beyaz eşyalrı kaldı bir tek boshayallersmile
hoşmuş nurcanım eşyalarda yerleşince perdelerle tammalanınca güzel bi uyum olur güle güle kullanıniyi sevindim çok şükür nasıl azda olsa belirtilerin varmı ?tubiş merak etme herhangi bir zararı yokmuş canım zaten kendi doktorumun haberi var
onun yazdığı kağıtla gittim
geçmiş olsun canımmgunaydınnn canlarrrr bu aralarr fazlaa gıremıyeebılırımmm kaynanam amelıyatt olacakk basındaa benn kalacammm vee sımdıdee temızlık varrr optumm sızııı kendınızee ıyıı bakınn benn kaçtımmmmm byyyyyyyyyyy
nihayet yani :)tosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3
nasıl sevdinmi bari ipem inşallah kafa dengi anlaşabileceğin hatunlardır
komşularım iyi insanlara benizyo kanki zaten onlar birbirleriyle çok samimi beni aralarına almaya çalışıyolar hamile olduğumu öğrendiklerinden beri hergün bir tabak geliyo
sorumun cevabı bi alttaymış oysaooh hergün bi tabak desene yemek zahmetinden azda olsa yırttın
[QUsorumun cevabı bi alttaymış oysaooh hergün bi tabak desene yemek zahmetinden azda olsa yırttın OTE=Kedersiz;15755485]
renk bu kızlar
aynen katılıyorum nurcanaalkisalkisalkishepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinle
pederine baba diyesim geldi bir anhemde nasıl iyi oldu eşime kalsa hiç yaptırmıycakatı saolsun kayınpeder ev hediyem olsun dedi
bizim ev 190 metre kare..boyacı günlük 65 alacakmış kaç günde boyar bilemem artık
tubiş......50tosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....30
sude....20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?