Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm sanki orda daha koyu duruyor benim duvarlarda daha açık renk ..bende koyu renkleri sevmiyorum...

dünürüm sanki orda daha koyu duruyor benim duvarlarda daha açık renk ..bende koyu renkleri sevmiyorum...
netten aratım o renk çıktı canım demekki senin daha açığıymış ama kaynanamların aynı öyle ben hiç beğenmiyorum çok koyu evi boğuyo kapalı renkler

dünürüm 50 tanede bana yaz..çünkü diğer arkadaşlar senin duaları okuyor..kalmaması için...

kızlar birazcık ütü yapayım...iyice biriktiler..çok olunca sıkılıyorum..yapasım gelmiyor...ara ara gelirim yine

kolay gelsin dünür

aslında benimde işlerim var .kanki ben çıksam sıkılmazsın dimi
ya bu sevo nerelerde selamsız sabahsız bıraktı bizi iyice
ne zamandır şaplağı görmedi tabii benden :mymeka:

ozaman cuma günü iki kişinin ismini verelim.. alan kişi 20 birine 20 birine veya daha çok alır..hafta içi ona göre okur....hemde karışıklık olmaz...dünürüm bu hafta eğer kimse yoksa benim için okunmasını istiyorum...

bende hastaneye gidicem aleti çıkarıcaklar
tosti için bana 15 tane yazın çok az biliyorum ama kedersiz için aldığım
50 taneyi daha okumadım

tamam dünür sna başlıyalım haftayada diğeri kim olsun?
bende hastaneye gidicem aleti çıkarıcaklar
tosti için bana 15 tane yazın çok az biliyorum ama kedersiz için aldığım
50 taneyi daha okumadım
olsun canım bitirrisin
ben alamıyorum kızlar benim kırmızılar hem yolda hemde hiç okuyacak fırsatım yok umarım tosti alınmaz

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20

bulut83..50
ipek.......15

kızlar evimi bir güzel yerleştirdikten sonra resimlerini gösterecem bayanssulusmile

canım benimm kıyamam yorulmuş ya hayırlısı olsun şekercim hayırlısıyla bi yerleşte hepsini zamanla zevkine göre yaptırırsın allah can sağlığı versin yeterki kafanı karıştırıp bide bunu stres yapma kendine lmaz:
hoşmuş nurcanım eşyalarda yerleşince perdelerle tammalanınca güzel bi uyum olur güle güle kullanın
hepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinle
aynen katılıyorum nurcanaalkisalkisalkis
hemde nasıl iyi oldu eşime kalsa hiç yaptırmıycakatı saolsun kayınpeder ev hediyem olsun dedi

bizim ev 190 metre kare..boyacı günlük 65 alacakmış kaç günde boyar bilemem artık
pederine baba diyesim geldi bir an
benim evde 190 m2 temizlik günleri canım çıkıyo desem abartmış olmam heralde
bu arada günlüğü 65 miohaoldumsmileayy boyacılığamı başlasam iimiş yani
tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20
tubiş......50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…