Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Naber tubiş hoşgeldin ....belirti varmı demişsin evet canım ilk defa
bugün bu kadar yoğun belirti var hem uykum var hem bulantım .....
Valla komşudan gelen tabak çok iyi oluyo gerçekten pazar akşamı ne yesek diyoduk
kapı çaldı bişeyler hazırlamış sağolsun getirdi çok iyi oldu

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_Puf, iipekk34+

ipecimm nasılsın... hamilelik nasıl gidiyor canımm

Iyiyim etipufum sen nasılsın canım yiğit nasıl neler yapıyo

ipekcim yiğit çok uykusuz ve bol gazlı bir bebek :))))) o yüzden yaramaz diyebiliriz.. gece en fazla 2 saat uyku uyuyabiliyorum... gün içerisindede çok fazla uyumuyor.. onun uyku vakti ev temizlik yemek yap derken hiçbişeye yetişemez oldum... burayıda çok ihmal ettim farkımdayım ama her fırsatını bulduğum anda soluğu burda alıyorum... mide bulantıların baş dönmelerin başladımı canım...

Allah kolaylık versin canım gazlı bebek zor oluyo
ben bugün çok uykuluyum canım gözümü açamıyorum sabahta uyanınca
bulantım oldu ilk ciddi belirtiler bugün başladı diyebilirim

hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdeydin

hosbuldum canim sagol..ay is guc boya badana sorma bide net kapatirmistik 1 ay once actirdik ev problemleri falan derken yogundum yani..siz naptiniz ne var ne yok..en son melikenin bebegini duydum baska hamis varmi haberim yok..

ipekcim hamilelelik nasil gidiyo canim zor oluyomu...bide bisey sorucam ben bu ay catlatma ignesi vuruldum bugun yarin kirmizi gunlerin gelmesi gerekiyo butun belirtileri var sancisi falan igne ise yaramadi galiba bir fikrin varmi canim ya wc ye girmeye korkuyom valla

Allah kolaylık versin canım gazlı bebek zor oluyo
ben bugün çok uykuluyum canım gözümü açamıyorum sabahta uyanınca
bulantım oldu ilk ciddi belirtiler bugün başladı diyebilirim

canım yanında tuzlu lemlebi ve kraker bulundur... inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin...

slm kizlar ne haber

hoşgeldin canımm

çok uykum var masa başında uyukluyorum telefon çalmasa
dalıp gidicem evde olsam hamilelik süper geçer uykum geldikçe uyurdum ......canım umutsuzluğa kapılma hamilleik belitrtileriyle a
adet belirtileri çok benziyo hiç belli olmaz inşallah hamielsindir

ayyy canim ya nasil tatlidir o uyku simdi Allah kolaylik versin calisiyosun bide..insallah bu sefer olmustur ya ayin 4 unde igne oldum ertesi gun grip bas bogaz bir hastalandim hala duzelemedim dr a gittim oda dediki kizimda oldu bu igneden boyle hastalandi dedi ilacta veremedi oyle cekiyom 2 haftadir insallah olur bu ay dua et canim.. ben cikiyom alis veris merkezinde islerim var hadi sana kolay gelsin arkadasim Rabbim yar ve yardimcin olsun by by

SABIRLI KIZ BİR YERE GİTMEDİM UYUMUŞUM kaydirigubbakcemile3BURDAYIM ASLINDA
KUSURA BAKMA

yok canim ne kusuru..ay ben cok yavas yaziyorum galiba..neyse canim grs sonra 2 ay once bir sampuan sparisim vardida o gelmis almaya gidiyorum alisveris merkezine hadi kib guzel anne adayi by by

amin canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…