Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim inşallah hamilesindir... ipeğiminde dediği gibi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi çok benziyor... Rabbim inşallah bu ay meleğini göndersin sana..

selam kızlar ne habersinizz

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

SABIRLI KIZ BİR YERE GİTMEDİM UYUMUŞUM kaydirigubbakcemile3BURDAYIM ASLINDA
KUSURA BAKMA

canım yaa ben bilirim o uykuyu çok tatlı olduğu kadar bir okadarda insanı sinir ediyo... hamileyken işyerinde masa başında uyuduğum çok olmuştur... kaydirigubbakcemile3 ileriki günlerde uyku isteğin daha çok artacak şimdiden hazırlıklı ol...

selam canlarımmm ege hasta 2-3 akşamdır uyku yok hem onda hem bizde dün öğlen izin aldım doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş ten dolayı hasta dedi burnu akıyoo hapşırıyoo ateşi var serum fizyolojik ve ateş düşürücü ilaçları zaten kullanıyoduk ilaç vermedi kendi doktrunu aradım az önce ilaç verdi

çok geçmiş olsun canım egecik bir an önce dişlerini çıkarsada rahatlasa

Egemize çok geçmiş olsun... inşallah biran önce dişlerini çıkarırda rahatlar...Durucum bizdede uyku düzeni çok kötü...

selam arkadaşlar geçmişi okuyup geldim kedersiz canım ev almışlar hayırlı uğurlu olsun allahım güle güle oturmayı nasip atsin bizede güzel haberler ver inşallah....

merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin

hoşgeldin canım ne diyeyim bilemiyorum ki allah büyük bol bol dua et olur inş.

inşallah bebişin sana tutunmuştur Allah yardımcın olsun canım
canım benim yaaa çok geçmiş olsun egecik bir an önce çıkarırda rahatlar inşallah
selam arkadaşlar geçmişi okuyup geldim kedersiz canım ev almışlar hayırlı uğurlu olsun allahım güle güle oturmayı nasip atsin bizede güzel haberler ver inşallah....
saol canım Allah razı olsun darısı bütün evsizlere inşallah

Içinizde ganadotropin kullanan var mı
ben kullanamadım canım bilmiyorum
canımm bence hiç uğraşmayın direk tüp tedavisine başlayın derim..smyrna başarılı bir merkez ..ben daha önce 2 tüp tedavimi irenbede yapmıştım ikiside negatif sonuçlandı 3. denemeyi smyrnada düşünüyoruz ..hakınızda hayırlısı olsun .kafan rahat olsun sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…