ayyy canim ya nasil tatlidir o uyku simdi Allah kolaylik versin calisiyosun bide..insallah bu sefer olmustur ya ayin 4 unde igne oldum ertesi gun grip bas bogaz bir hastalandim hala duzelemedim dr a gittim oda dediki kizimda oldu bu igneden boyle hastalandi dedi ilacta veremedi oyle cekiyom 2 haftadir insallah olur bu ay dua et canim.. ben cikiyom alis veris merkezinde islerim var hadi sana kolay gelsin arkadasim Rabbim yar ve yardimcin olsun by by
canım benim inşallah hamilesindir... ipeğiminde dediği gibi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi çok benziyor... Rabbim inşallah bu ay meleğini göndersin sana..
selam kızlar ne habersinizz
SABIRLI KIZ BİR YERE GİTMEDİM UYUMUŞUM kaydirigubbakcemile3BURDAYIM ASLINDA
KUSURA BAKMA
selam canlarımmm ege hasta 2-3 akşamdır uyku yok hem onda hem bizde dün öğlen izin aldım doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş ten dolayı hasta dedi burnu akıyoo hapşırıyoo ateşi var serum fizyolojik ve ateş düşürücü ilaçları zaten kullanıyoduk ilaç vermedi kendi doktrunu aradım az önce ilaç verdi
çok geçmiş olsun canım egecik bir an önce dişlerini çıkarsada rahatlasa
sizler nasılsınız ipeğim nasılsın bebiş nası
etipufum oğlumuz büyüyomu uyku durumunuz nasıl
merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
inşallah bebişin sana tutunmuştur Allah yardımcın olsun canımipekcim hamilelelik nasil gidiyo canim zor oluyomu...bide bisey sorucam ben bu ay catlatma ignesi vuruldum bugun yarin kirmizi gunlerin gelmesi gerekiyo butun belirtileri var sancisi falan igne ise yaramadi galiba bir fikrin varmi canim ya wc ye girmeye korkuyom valla
canım benim yaaa çok geçmiş olsun egecik bir an önce çıkarırda rahatlar inşallahselam canlarımmm ege hasta 2-3 akşamdır uyku yok hem onda hem bizde dün öğlen izin aldım doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş ten dolayı hasta dedi burnu akıyoo hapşırıyoo ateşi var serum fizyolojik ve ateş düşürücü ilaçları zaten kullanıyoduk ilaç vermedi kendi doktrunu aradım az önce ilaç verdi
saol canım Allah razı olsun darısı bütün evsizlere inşallahselam arkadaşlar geçmişi okuyup geldim kedersiz canım ev almışlar hayırlı uğurlu olsun allahım güle güle oturmayı nasip atsin bizede güzel haberler ver inşallah....
ben kullanamadım canım bilmiyorumIçinizde ganadotropin kullanan var mı
canımm bence hiç uğraşmayın direk tüp tedavisine başlayın derim..smyrna başarılı bir merkez ..ben daha önce 2 tüp tedavimi irenbede yapmıştım ikiside negatif sonuçlandı 3. denemeyi smyrnada düşünüyoruz ..hakınızda hayırlısı olsun .kafan rahat olsun sıkma canınımerhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?