hemde nasıl yoruldum tubişş gel bir el atıver kız bana sempatiksalakcinni...evet benim kayınpederim birtanedir o cadaloz kaynanamdan olmasa tedaviyi masraflarını bile karşılar adamcanım benimm kıyamam yorulmuş yahayırlısı olsun şekercim hayırlısıyla bi yerleşte hepsini zamanla zevkine göre yaptırırsın allah can sağlığı versin yeterki kafanı karıştırıp bide bunu stres yapma kendine lmaz:
hoşmuş nurcanım eşyalarda yerleşince perdelerle tammalanınca güzel bi uyum olur güle güle kullanın
pederine baba diyesim geldi bir an
benim evde 190 m2 temizlik günleri canım çıkıyo desem abartmış olmam heralde
bu arada günlüğü 65 miohaoldumsmileayy boyacılığamı başlasam iimiş yani
şehiriçi minübüs şöförü ,minübüs kendisi ve kayınçonun,ortaklar yaneslm kızlar
allah razı olsun kayınpederinden kedersizim melek gibi adammış ne iş yapıyor kayınpeder
susuyorum sadece ama yok maşallah demeden susmak olmaz dimiNaber tubiş hoşgeldin ....belirti varmı demişsin evet canım ilk defa
bugün bu kadar yoğun belirti var hem uykum var hem bulantım .....
Valla komşudan gelen tabak çok iyi oluyo gerçekten pazar akşamı ne yesek diyoduk
kapı çaldı bişeyler hazırlamış sağolsun getirdi çok iyi oldu
ipem ya bakıyorum mesajların yazıldığı saate ben bugün bu saatlerde 2 ,3 defa geldim topiğe kendimden başkasıda görünmeyince çıktım nasıl oldu bu ya sorun vardı galiba bugünbi ara tadilata girdi site CADIARZUbi yaramazlık yok fazla gelen gidende yok herkes iyidir umarım...bende iyiyim çalışıyorum
sen nasılsın
ooooo sen nerelerdeydin canım ya hoşgeldin uzun bi ara verdin ama...slm kizlar ne haber
canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin dişlerini çıkarsın eski sağlığına dönsün inşalllah şükür daha ciddi bişey olmasında bunlar olağan şeylerdir heraldeselam canlarımmm ege hasta 2-3 akşamdır uyku yok hem onda hem bizde dün öğlen izin aldım doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş ten dolayı hasta dedi burnu akıyoo hapşırıyoo ateşi var serum fizyolojik ve ateş düşürücü ilaçları zaten kullanıyoduk ilaç vermedi kendi doktrunu aradım az önce ilaç verdi
canım hoşgeldin ilaçsız adet olamadığından bahsetmişsin açıkcası bilmişlik yapıp yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam umarım faydası olur..merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
amin canım benim saolhımm allah daha cok versin kayınpederine
amin canım benim saol
kıss senin profildeki tostu görünce canım çekiyo cokacimcoook
nurcanım 313 tane okunmıcakmıydı sence listede bi yanlışlık yokmu bacıcımmmmtosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....30
sude....20
bulut83..50
s.tuğba....50
kalan 163
canımsın yaaa keşke mümkün olsada gelip bişeyler yapabilsme senin için ya:çok üzgünüm:hemde nasıl yoruldum tubişş gel bir el atıver kız bana sempatiksalakcinni...evet benim kayınpederim birtanedir o cadaloz kaynanamdan olmasa tedaviyi masraflarını bile karşılar adam
prof.doçen.dekan.uzman.jinekolog.dr ÇATLAK tuğba helal sana bee ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiscanım hoşgeldin ilaçsız adet olamadığından bahsetmişsin açıkcası bilmişlik yapıp yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam umarım faydası olur..
bildiğim kadarıyla yumurtlama problemi olan bayanlarda adet düzensizliği olur ama senin gittiğin merkez sana çok sayıda yumurtladığını söylemiş bence önce bunu bi araştır..yumurtlama sorunu yoksa neden normal adet olamadığını yani...çünkü uzmanlar derki her ay düzenli olarak adet gören bayan mutlaka yumurtlayan ve anne olma şansı olan bayandır derler..yumurta çatlatmak için iğne, ilaçlar var mutlaka gittiğin dr bunu takip edecektir...
gittiğin tüp bebek merkezinde tedaviye başlayıp başlamadığını yazmamışsın ??
eşinin sayısıda kaliteside oldukça düşükmüş bunun için kürler uyguladınmı keçi boynuzu,havuç vs.gibi..sperm üzerinde etkili olduğu söyleniyo...bayan içinde soğan ve incir kürünün çok etkili olduğunu duydum istersen bi araştır her ikisinide kafana yatarsa bilen birine danışıp denersin belki..
son olarak adet söktürücü olarak bildiğim hatta denediğim bişeyi paylaşmak istedim..
kekiği 3,5 dk kaynatıp içine iki damla limon sıkarak içebilirsin
canım biz ne desek boş olur bence..çünkü iki tarafta problem olunca bence iyi bir hekim bulup sağlam bi tedaviye başla derim
allah tez elden sanada burdaki tüm arkadaşlarımla birlikte banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
prof.doçen.dekan.uzman.jinekolog.dr ÇATLAK tuğba helal sana bee ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alsanaalsanasmilebilhassa koydum biliyordum canınızın çekeceğinilaelaelaelaelae
yanlışıkmı var tubişim:uhm: olabilir valla hesabım çok kötüdür benimnurcanım 313 tane okunmıcakmıydı sence listede bi yanlışlık yokmu bacıcımmmm
canımsın yaaa keşke mümkün olsada gelip bişeyler yapabilsme senin için ya:çok üzgünüm:
o zaman şöyle yapalım sen kaynanayı bana yolla ben onu burda oyalayayım sen pederden parayı al ben kaynanayı yollayayım onlar hasret giderirken sende izmire geçersin nasıl
amma hayalperest oldum yaa
yavaş gel kız utandım valla ya:kedi: ne bilem öle aklıma geleni yazdım yazık bana ya ünvanlara bak nasıl kalkılır bunun altındanohaoldumsmileprof.doçen.dekan.uzman.jinekolog.dr ÇATLAK tuğba helal sana bee ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
özür tosticik ya sigarasızlık beynimin içinde deli ediyor beniii hoş görün ekranın pisliğemi yoksa benim bunaklığımamı neye sayarsanız artıktubiş 313 tane okunuyor dogru 150 tanesi alınmış geriye 163 kalıyor bacım :)
yavaş gel kız utandım valla ya:kedi: ne bilem öle aklıma geleni yazdım yazık bana ya ünvanlara bak nasıl kalkılır bunun altındanohaoldumsmile
özür tosticik ya sigarasızlık beynimin içinde deli ediyor beniii hoş görün ekranın pisliğemi yoksa benim bunaklığımamı neye sayarsanız artık
bu arada nurcik ben sigara bırakma bandı ve sakızı aldım onun sayesinde bugün hiç içmedim ama aklıma geldikce ciğerim sızlıyo yaaa
hayır olsun canım ama bildiğim kadarıyla ağlamak sevinmeye işarettir rüyasında seni gördüyse ilk tabiri ben yaptıysam çıkar inşallah sen sevinicen hadi hayırlısı...kızlar bu sbabah bir arkadasım aradı benı aynı gün evelendik onla bır kızı var rüyasında görmüş benı
' benım kızım ölmüştü dedi cok aglıyorum sana diyorum ki dedi şimdi seni daha iyi anlıyorum'
paylaşmak istedim sizlede ne anlama geliyor acaba rabbim uzun ömürler versim kızına
inşallah bakalım desene benim daha 79 günüm vartubiş sık dişini arkadasım benım eşim 10 yıldır içiyordu rabbime şükürler olsun 80 gündür bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?