Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20

bulut83..50
s.tuğba....50

kalan 163

hemde nasıl yoruldum tubişş gel bir el atıver kız bana sempatiksalakcinni...evet benim kayınpederim birtanedir o cadaloz kaynanamdan olmasa tedaviyi masraflarını bile karşılar adam

slm kızlar
allah razı olsun kayınpederinden kedersizim melek gibi adammış ne iş yapıyor kayınpeder

susuyorum sadece ama yok maşallah demeden susmak olmaz dimi
bu arada bu çocuk nasibiyle,bol rızıklarla gelicek inşallah :Saruboceq:bak gör nasipli olcak demedi deme
iyiki susuyorum dedim heee:roflol:
bi yaramazlık yok fazla gelen gidende yok herkes iyidir umarım...bende iyiyim çalışıyorum
sen nasılsın
ipem ya bakıyorum mesajların yazıldığı saate ben bugün bu saatlerde 2 ,3 defa geldim topiğe kendimden başkasıda görünmeyince çıktım nasıl oldu bu ya sorun vardı galiba bugünbi ara tadilata girdi site CADIARZU
slm kizlar ne haber
ooooo sen nerelerdeydin canım ya hoşgeldin uzun bi ara verdin ama...
canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin dişlerini çıkarsın eski sağlığına dönsün inşalllah şükür daha ciddi bişey olmasında bunlar olağan şeylerdir heralde
(bende kaç tane büyüttüysem bayağı tecrübeli konuştum ayol )
canım hoşgeldin ilaçsız adet olamadığından bahsetmişsin açıkcası bilmişlik yapıp yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam umarım faydası olur..
bildiğim kadarıyla yumurtlama problemi olan bayanlarda adet düzensizliği olur ama senin gittiğin merkez sana çok sayıda yumurtladığını söylemiş bence önce bunu bi araştır..yumurtlama sorunu yoksa neden normal adet olamadığını yani...çünkü uzmanlar derki her ay düzenli olarak adet gören bayan mutlaka yumurtlayan ve anne olma şansı olan bayandır derler..yumurta çatlatmak için iğne, ilaçlar var mutlaka gittiğin dr bunu takip edecektir...
gittiğin tüp bebek merkezinde tedaviye başlayıp başlamadığını yazmamışsın ??
eşinin sayısıda kaliteside oldukça düşükmüş bunun için kürler uyguladınmı keçi boynuzu,havuç vs.gibi..sperm üzerinde etkili olduğu söyleniyo...bayan içinde soğan ve incir kürünün çok etkili olduğunu duydum istersen bi araştır her ikisinide kafana yatarsa bilen birine danışıp denersin belki..
son olarak adet söktürücü olarak bildiğim hatta denediğim bişeyi paylaşmak istedim..
kekiği 3,5 dk kaynatıp içine iki damla limon sıkarak içebilirsin
canım biz ne desek boş olur bence..çünkü iki tarafta problem olunca bence iyi bir hekim bulup sağlam bi tedaviye başla derim
allah tez elden sanada burdaki tüm arkadaşlarımla birlikte banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20
bulut83..50
s.tuğba....50

kalan 163
nurcanım 313 tane okunmıcakmıydı sence listede bi yanlışlık yokmu bacıcımmmm
hemde nasıl yoruldum tubişş gel bir el atıver kız bana sempatiksalakcinni...evet benim kayınpederim birtanedir o cadaloz kaynanamdan olmasa tedaviyi masraflarını bile karşılar adam
canımsın yaaa keşke mümkün olsada gelip bişeyler yapabilsme senin için ya:çok üzgünüm:
o zaman şöyle yapalım sen kaynanayı bana yolla ben onu burda oyalayayım sen pederden parayı al ben kaynanayı yollayayım onlar hasret giderirken sende izmire geçersin nasıl
amma hayalperest oldum yaa

prof.doçen.dekan.uzman.jinekolog.dr ÇATLAK tuğba helal sana bee ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nurcik benim pc ekranında leke varmış kalan sayıyı 163 yerine 263 görmüşüm çok özür bacıcımm çoookk :kedi:

bilhassa koydum biliyordum canınızın çekeceğinilaelaelaelaelae
alsanaalsanasmile

yanlışıkmı var tubişim:uhm: olabilir valla hesabım çok kötüdür benim
hee valla iyi fikir göndereyim onu ben sana .sen onun üstesindende gelirsin hemm kaydirigubbakcemile

kızlar bu sbabah bir arkadasım aradı benı aynı gün evelendik onla bır kızı var rüyasında görmüş benı
' benım kızım ölmüştü dedi cok aglıyorum sana diyorum ki dedi şimdi seni daha iyi anlıyorum'
paylaşmak istedim sizlede ne anlama geliyor acaba rabbim uzun ömürler versim kızına

prof.doçen.dekan.uzman.jinekolog.dr ÇATLAK tuğba helal sana bee ne güzel yazmışsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yavaş gel kız utandım valla ya:kedi: ne bilem öle aklıma geleni yazdım yazık bana ya ünvanlara bak nasıl kalkılır bunun altındanohaoldumsmile
tubiş 313 tane okunuyor dogru 150 tanesi alınmış geriye 163 kalıyor bacım :)
özür tosticik ya sigarasızlık beynimin içinde deli ediyor beniii hoş görün ekranın pisliğemi yoksa benim bunaklığımamı neye sayarsanız artık
bu arada nurcik ben sigara bırakma bandı ve sakızı aldım onun sayesinde bugün hiç içmedim ama aklıma geldikce ciğerim sızlıyo yaaa

tubiş sık dişini arkadasım benım eşim 10 yıldır içiyordu rabbime şükürler olsun 80 gündür bıraktı

hayır olsun canım ama bildiğim kadarıyla ağlamak sevinmeye işarettir rüyasında seni gördüyse ilk tabiri ben yaptıysam çıkar inşallah sen sevinicen hadi hayırlısı...
bu arada ilk tabir dediğimdne yanlış anlaşılmasın rüyayı ilk tabirleyen kişi önemliymiş yani iyi niyetli olması önemliymiş salih olan rüyalar ilk neye yorulursa öle çıkarmış diye okudum rüya kitabının önsöz bölümünde

tubiş sık dişini arkadasım benım eşim 10 yıldır içiyordu rabbime şükürler olsun 80 gündür bıraktı
inşallah bakalım desene benim daha 79 günüm var offf inanmak istiyorum bırakabileceğime
tosticik müsadenle bende çıkayım eşim 8 de gelcek dışarı çıkcaz kuşumuza hanım bakmaya 1 haftada 2 tane eş aldık kuşa ama anlaşamıyo bizim oğlan kimseyle götürelimde kendi beğensin çok öpt allaha emanetsşn
bu arada hanımlar yarın eşim evde gelemeyebilirim yada uğrar çıkarım okiş bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…