Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inş. canım hadi hayırlısı bakalım
demek ogluna kız bakamaya gidiyorsunuz hayırlısı olsun inş. begenecegi bir çıtır cıkar karşısına kaydirigubbakcemile3

ayyy şimdi yorumumu okudumda ukalalık diz boyu gibi gözüksede değil tabiki ama olur ya yanlış anlaşılabilirim düşüncesiyle yazmak istedim
yani demişim ya rüyayı ilk tabirleyen kişi ve iyi niyetli olmasının öneminden bahsetmişim ya evet kendimi anlatmışımda bu yanlış anlaşılmaz umarım ya yani ilk ben okudum ve ilk ben yorumladım iyi niyetle anlamında oofff ifade güçlüğü diye buna derim neyse susamda gidip yatam en iisi
şimdiden herkeslere komacan komacan günaydınlar güzel günlerrr opuyorumnanaktan
alın bu papatyalarda sizlere olsun a.s.a.s.a.s.a.s.

tubişcim az cok tanıdık birbirimizi burda kimsecikler yanlış anlamaz sen içini ferah tut şekerim:1hug:

2. günüaydında benden olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok yok çok güzel ifade etmiişsin kendini hatta az bile sölemişsin ...meselaaaaa deli dolu olduğunu azcıkk çatlaksss olsuğunu sölememişsin kaydirigubbakcemile3

canım benim doğru söylüyorsun rüyayı ilk yorumlayan kişi çok önemliymiş bende öyle duydum

Son düzenleme:
bu ev telaşından uyku düzenim bozuldu gece uyuyamıyorum sabahında köründe uyanıyorum sempatiksalakcinni

tosti yine söylüyorum o profilindeki resmi görünce canım gerçeketen tost istiyo
kaldır o resmi ordan ohaoldumsmile

ayy datlum benim Allah kolaylık versinn ayy zor ya şu taşınma işiii bebem hayırlısıyla bi taşınında tadilatı falan halledersinizz
geçmiş olsunn quuuuzuu

renk bu kızlar
ayy renk çok datlııııııııı

oyy geçmiş olsunn quzuma yaaa bir an evvel çıksa dişlerii Allah yardımcınızolsun aplacım
[

günaydınn kızlarrrrr
güzell bi gün geçirdimm annemleri kaynanamları gördüm geldim gecee
ama şu an üşüyorum sabah sabah duşş:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…