hayır olsun canım ama bildiğim kadarıyla ağlamak sevinmeye işarettir rüyasında seni gördüyse ilk tabiri ben yaptıysam çıkar inşallah sen sevinicen hadi hayırlısı...
bu arada ilk tabir dediğimdne yanlış anlaşılmasın rüyayı ilk tabirleyen kişi önemliymiş yani iyi niyetli olması önemliymiş salih olan rüyalar ilk neye yorulursa öle çıkarmış diye okudum rüya kitabının önsöz bölümünde
ayyy şimdi yorumumu okudumda ukalalık diz boyu gibi gözüksede değil tabiki ama olur ya yanlış anlaşılabilirim düşüncesiyle yazmak istedimhayır olsun canım ama bildiğim kadarıyla ağlamak sevinmeye işarettir rüyasında seni gördüyse ilk tabiri ben yaptıysam çıkar inşallah sen sevinicen hadi hayırlısı...
bu arada ilk tabir dediğimdne yanlış anlaşılmasın rüyayı ilk tabirleyen kişi önemliymiş yani iyi niyetli olması önemliymiş salih olan rüyalar ilk neye yorulursa öle çıkarmış diye okudum rüya kitabının önsöz bölümünde
ayyy şimdi yorumumu okudumda ukalalık diz boyu gibi gözüksede değil tabiki ama olur ya yanlış anlaşılabilirim düşüncesiyle yazmak istedim
yani demişim ya rüyayı ilk tabirleyen kişi ve iyi niyetli olmasının öneminden bahsetmişim ya evet kendimi anlatmışımdabu yanlış anlaşılmaz umarım ya yani ilk ben okudum ve ilk ben yorumladım iyi niyetle anlamında oofff ifade güçlüğü diye buna derim neyse susamda gidip yatam en iisi
şimdiden herkeslere komacan komacan günaydınlar güzel günlerrr opuyorumnanaktan
alın bu papatyalarda sizlere olsun a.s.a.s.a.s.a.s.
yok yok çok güzel ifade etmiişsin kendini hatta az bile sölemişsin ...meselaaaaa deli dolu olduğunu azcıkk çatlaksss olsuğunu sölememişsin kaydirigubbakcemile3ayyy şimdi yorumumu okudumda ukalalık diz boyu gibi gözüksede değil tabiki ama olur ya yanlış anlaşılabilirim düşüncesiyle yazmak istedim
yani demişim ya rüyayı ilk tabirleyen kişi ve iyi niyetli olmasının öneminden bahsetmişim ya evet kendimi anlatmışımdabu yanlış anlaşılmaz umarım ya yani ilk ben okudum ve ilk ben yorumladım iyi niyetle anlamında oofff ifade güçlüğü diye buna derim neyse susamda gidip yatam en iisi
şimdiden herkeslere komacan komacan günaydınlar güzel günlerrr opuyorumnanaktan
alın bu papatyalarda sizlere olsun a.s.a.s.a.s.a.s.
yok canım yarına anca biter badana işi..büyük ihtimal hafta sonu taşınırızNaber kedersizim evi bitirdiniz mi ne zmana taşınıyon
iyiyim değil iyiyiz diyeceksin akıllım:mymeka:.Iyiyim kızlar siz nasılsınız
ayy datlum benim Allah kolaylık versinn ayy zor ya şu taşınma işiii bebem hayırlısıyla bi taşınında tadilatı falan halledersinizzherkeseee günaydınlarrrr
kızlar o kadar çok yorgunumki anlatamam cuma gününden beri ayaktayım bu ev toplama işi ne kadar zahmetlimiş meğer..kankim sen nasıl üstesinden geldinohaoldumsmile
tubiş evet canım evi görmeden aldık kayınpederim görmüştü o beğenmişti gidip görmek nasip olmadı daha doğru kayınpeder izin vermedi kiracıları rahtsız ederiz düşüncseiyle ..evin neresini beğenmedin diyorsan ev aslında çoooookkk büyük ve kullanışlı .. mutfak dolablarını beğenmedim, bide banyo dizaynıda hoşuma gitmedi vee yatak odasında 2 pencere var onun içinde ayrıyetten perdeler almam gerekecek (var zaten ama iki pencere olunca o perdeyi kullanamıycam herhalde, oofff kafam çok karışık)
ev bugün badana olacak hafta sonuna kadar taşınırız herhalde..dün ben, kaynanm ve görümcem sadece mutfak temizliğini yaptık .akşam üstüde kayınpederim, kayınçosunun transitiyle kolilediğim mutfak eşyalarını taşıyıp yerleştirdik mutfak işi bitti diyebiliriz beyaz eşyalrı kaldı bir tek boshayallersmile
geçmiş olsunn quuuuzuugunaydınnn canlarrrr bu aralarr fazlaa gıremıyeebılırımmm kaynanam amelıyatt olacakk basındaa benn kalacammm vee sımdıdee temızlık varrr optumm sızııı kendınızee ıyıı bakınn benn kaçtımmmmm byyyyyyyyyyy
renk bu kızlar
ayy renk çok datlııııııııı
oyy geçmiş olsunn quzuma yaaa bir an evvel çıksa dişlerii Allah yardımcınızolsun aplacımselam canlarımmm ege hasta 2-3 akşamdır uyku yok hem onda hem bizde dün öğlen izin aldım doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş ten dolayı hasta dedi burnu akıyoo hapşırıyoo ateşi var serum fizyolojik ve ateş düşürücü ilaçları zaten kullanıyoduk ilaç vermedi kendi doktrunu aradım az önce ilaç verdi
tosti yine söylüyorum o profilindeki resmi görünce canım gerçeketen tost istiyo
kaldır o resmi ordan ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?