günaydın canım ..ne güzel gezmelere gitmişsin ,anennleri görmüşsün hemde kocişinle:)) birde gecede mesai yapmışsınız bütün enerjiyi tüketmişsiniz desene sempatiksalakcinnigünaydınn kızlarrrrr
güzell bi gün geçirdimm annemleri kaynanamları gördüm geldim gecee
ama şu an üşüyorum sabah sabah duşş:kedi:
çok fazla değil ama bulantım oluyo birde uykum çok oluyo canımiyidir ipekçim sagol
hamilelik nasıl gidiyor belli etmeye başladı mı
iyiyim değil iyiyiz diyeceksin akıllım:mymeka:.
sen artık tek değil çift canlısın
günaydın canım ..ne güzel gezmelere gitmişsin ,anennleri görmüşsün hemde kocişinle:)) birde gecede mesai yapmışsınız bütün enerjiyi tüketmişsiniz desene sempatiksalakcinni
sıhatler olsun
bizim ipeği burda nadir görecez artık haziran topiğine takıldı kaldı
kıyamam ya banane :) yanımda olsaydın yapardım bacım sana bi zahmet yapıverde ye kuzum üzülürüm yoksawalla benimde istiyorr tostt bencede kaldırrrrrrrr
maşallah bacım allah muhabbetinizi arttırsın:roflol:günaydınn kızlarrrrr
güzell bi gün geçirdimm annemleri kaynanamları gördüm geldim gecee
ama şu an üşüyorum sabah sabah duşş:kedi:
günaydın canım ..ne güzel gezmelere gitmişsin ,anennleri görmüşsün hemde kocişinle:)) birde gecede mesai yapmışsınız bütün enerjiyi tüketmişsiniz desene sempatiksalakcinni
sıhatler olsun
Melike günaydın canım
kıyamam ya banane :) yanımda olsaydın yapardım bacım sana bi zahmet yapıverde ye kuzum üzülürüm yoksa
maşallah bacım allah muhabbetinizi arttırsın:roflol:
kedersizim normaldir kadınların bu haftalarda iştahları kabarırmış delikafadulden
çok fazla değil ama bulantım oluyo birde uykum çok oluyo canım
inş. rahat bir hamileleik gecirirsin bacımboshayallersmile
bakabilirsin ipek ben buna bişey diyemem ..hem bu senin hakkın bakıp bilgi topluycaksın ..herkes kendini ilgilendiren topiklere bakıyor ..mesela bende 2 gündür ev dekorasyonları bölümüne bakıyorum bütün başlıkları alt üst ettim :))yanıldın canım fatura işliyodum orada değildim
sabahları gelince 2 sayfa açıyorum biri orası biri burası
iki tarafın geçmişine göz gezdiriyorum bugünde öyle oldu
kahvaltı yaparken okudum açık bırakmışım
ben dün çok giremediğimden topiğe ,kimsenin yokluğunu ,varlığını hisetmedim kaydirigubbakcemile3nasılsınız şekerlerr beni özlediniz mi yokluğum bellimiydii
bakabilirsin ipek ben buna bişey diyemem ..hem bu senin hakkın bakıp bilgi topluycaksın ..herkes kendini ilgilendiren topiklere bakıyor ..mesela bende 2 gündür ev dekorasyonları bölümüne bakıyorum bütün başlıkları alt üst ettim :))
günaydınnn çiçemmmmm:))Günaydın papatyalaarrrrrrr
Iyiyim melike sen nasılsın gerçi sana sormaya gerek yok
gezmişsin mesai yapmışsın mutlusun
ben dün çok giremediğimden topiğe ,kimsenin yokluğunu ,varlığını hisetmedim kaydirigubbakcemile3
çok alaycısınnnay teşekkür ederim çok iyisin izin verdin demek :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?