Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar çıkıyorum görüşürüz sonra..bu evin cam kapılarını sileyim diyorum ..evi kirli bırakıp gitmek olmaz

tostiii ayy wallaaaa canım tost çektiii üffff süper bir resimmiişş
ipek egenin burnu tıkalııı ağzından nefes alıyoooo dün akşam uyudu bizide uyuttu çok şükür, sen nasılsın bebişimiz nasıl
kedersizim evinemi taşınıyon hayırlısı olsun canım
melike bol su içiyosun dimi kayısı ye bacım

ay kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:

yok melike allaha şükür olmadım

huyum kurusun naniknanik
çok şükür aplaa aman olma inşalahh
kızlar çıkıyorum görüşürüz sonra..bu evin cam kapılarını sileyim diyorum ..evi kirli bırakıp gitmek olmaz
kolay gelsinn gardaşımm

ayy ben onu yerim ya canım benim Rabbim acil şifalar versinnn
içiyorum aplacım alışkanlık haline geldi kayısı çok şükür her sabah bi tane yiyorumçok zorda olsa yiyorummm

çok şükür canım iyi olmasına sevindim ....bende iyiyim canım bebişide cumartesi
günü doktorda görücez iyidir inşallah

melikecim armutta yiyebilirsin patates pirinç şeftali havuç yeme yani kabız olduğunda bunlar dahada katı yapar
kabak,armut ye canım

ay kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:
yazının sonunda kaldırcam yazacak sanıyorum ama yokkkkkkkk acımasızzzzzzzzzzz gaddar
çok şükür canım iyi olmasına sevindim ....bende iyiyim canım bebişide cumartesi
günü doktorda görücez iyidir inşallah

inşalahh aplacımm iyidir fıstıkkkk

melikecim armutta yiyebilirsin patates pirinç şeftali havuç yeme yani kabız olduğunda bunlar dahada katı yapar
kabak,armut ye canım

tamam aplacımm çok saol quuzm benimmm çok afedersinn kayısıyı yerken görseniz deli oluyorumm yutamıyorumm çiğniyorum suyla yutuyorummmm
aplamm özeline bakarmısın bi

şekerler tam uyuma havasıııı
acayip güsel yağmur yağıyorr çok hızlıı
çok öptümm sizii seviyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…