günaydın canımmm Ege'ciğin nasıl olduGünaydın papatyalaarrrrrrr
yok melike allaha şükür olmadımgünaydınnn çiçemmmmm:))
hoşgeldinnnn
çok şükür aplaa iyiyimmm
emme velakinn üşüyorumm
aplaa sende kabızlık var mı
naniknaniknaniknanik
çok alaycısınnn
kızlar çıkıyorum görüşürüz sonra..bu evin cam kapılarını sileyim diyorum ..evi kirli bırakıp gitmek olmaz
tostiii ayy wallaaaa canım tost çektiii üffff süper bir resimmiişş
ipek egenin burnu tıkalııı ağzından nefes alıyoooo dün akşam uyudu bizide uyuttu çok şükür, sen nasılsın bebişimiz nasıl
kedersizim evinemi taşınıyon hayırlısı olsun canım
melike bol su içiyosun dimi kayısı ye bacım
çok şükür aplaa aman olma inşalahhyok melike allaha şükür olmadım
huyum kurusun naniknanik
kolay gelsinn gardaşımmkızlar çıkıyorum görüşürüz sonra..bu evin cam kapılarını sileyim diyorum ..evi kirli bırakıp gitmek olmaz
ipek egenin burnu tıkalııı ağzından nefes alıyoooo dün akşam uyudu bizide uyuttu çok şükür, sen nasılsın bebişimiz nasıl
ay kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:
çok şükür aplaa aman olma inşalahh
kolay gelsinn gardaşımm
ayy ben onu yerim ya canım benim Rabbim acil şifalar versinnn
içiyorum aplacım alışkanlık haline geldi kayısı çok şükür her sabah bi tane yiyorumçok zorda olsa yiyorummm
yazının sonunda kaldırcam yazacak sanıyorum ama yokkkkkkkk acımasızzzzzzzzzzz gaddaray kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:
çok şükür canım iyi olmasına sevindim ....bende iyiyim canım bebişide cumartesi
günü doktorda görücez iyidir inşallah
melikecim armutta yiyebilirsin patates pirinç şeftali havuç yeme yani kabız olduğunda bunlar dahada katı yapar
kabak,armut ye canım
yemek yapmam lazım hiç canım istemiyor
çok şükür canım iyi olmasına sevindim ....bende iyiyim canım bebişide cumartesi
günü doktorda görücez iyidir inşallah
yemekmi aşkolsun tostun varyaaaa naniknanik :roflol:
koçişim için yapıcam ben tostumu yiyorumm:roflol:
yazının sonunda kaldırcam yazacak sanıyorum ama yokkkkkkkk acımasızzzzzzzzzzz gaddar
meloşum ben böyle değildim gardaşım hayat insanı acımasız yapıyor ne edersin:jeyyar:
yemekmi aşkolsun tostun varyaaaa naniknanik :roflol:
koçişim için yapıcam ben tostumu yiyorumm:roflol:
:roflol:kocişinde tost yesin hem ne demiler tostumu yedim bekliyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yazının sonunda kaldırcam yazacak sanıyorum ama yokkkkkkkk acımasızzzzzzzzzzz gaddar
meloşum ben böyle değildim gardaşım hayat insanı acımasız yapıyor ne edersin:jeyyar:
bu söze katılıyorummmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kıss senden tırsmaya başladımm heaaaa ben seni seviyom taam mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?