Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gunayddınnnnnnnnnnnn
güzelll hatunlarrrrr pazar gunu kadınlarrr kulubu gebze centerde bulusuyomuss hbrınızz varmıı?????

Sabah kahvaltıda portakal suyu
gün içinde 2 fincanı geçmeyecek şekilde ıhlamur
ayran ve süt canım

afiyet olsun canım ben süt içememiştim

gunayddınnnnnnnnnnnn
güzelll hatunlarrrrr pazar gunu kadınlarrr kulubu gebze centerde bulusuyomuss hbrınızz varmıı?????

günaydınnn fatoşş bneim haberim yok

bennnn kaçarrrr kımsee benlee konusmuyoooo yarınn kaygananın amelıyatı varrrr bıraz temızlık yapayımm optummmm byyyyy.......

afiyet olsun canım ben süt içememiştim

günaydınnn fatoşş bneim haberim yok

bendeee sıtedenn gormedımm benım eltııı soyledıııı ben kaçarrr kendıne ıyı bakk optummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günün ilk günaydını benden olsun hayırlı bir gün diliyorum herkeseee
geç kadııııın günün ik günaydınını ben taaa geceden göndermiştim:1hug:

e onarı söylememe gerek yokki sen varken yok gıı o kadarda çatlak değililm beaa:1rolleyes:
günaydınn kızlarrrrr
güzell bi gün geçirdimm annemleri kaynanamları gördüm geldim gecee
ama şu an üşüyorum sabah sabah duşş:kedi:
kaynanasını görüpte güzel bi gündü diyen tek gelin sendindir heralde iddiaya girerimşaka tabi alah muhabbetinizi bozmasın da ne iş sabah sabah duş sempatiksalakcinnielli kere dedim bak bırakın uşak rahatça uyusun içerde ne bu ya habire dürtüp dürtüp duruyonuz bebeyi ama yaaasırnaşık şeysıhatler olsun bebim
ay kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:
ya ne kötüsün ya göz göre göre milletin içini eritiyooo aboooo inatmıdır nedir boshayallersmile

selam mekanın güzelleri nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo umarım öyledir..ipem nasılsın dünki belirtiler devam ediyomu
durucuk egenin munnu kapanmış getir ben onu bi ısıram açılır belki munnuşu
boğazın ağrıyomuş amman dikkat geçmiş olsun dedim geçir gider inş..
tarfil naber şeker ya senin adını okuyun ca aklıma tarçıjn geliyo ne alaka çözemedim ama:1rolleyes:
hanım sultanlar dün yazmıştım b ugün eşim evde olduğu için pek kalamıcam
hem az işerim var evde halledeyim gelirim yine okiş çok öpüldünüz kolay gelsin hepimizeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…