kıss senden tırsmaya başladımm heaaaa ben seni seviyom taam mıı
bende seni seviyom cicim benim
ben kaçıyorum yemek yapmazsan herif benim tostumu yiyebilir
bende seni seviyom cicim benim
ben kaçıyorum yemek yapmazsan herif benim tostumu yiyebilir
kaç datlumm kocişin tostunu yerse sana kalmaz kolay gelsinnnn
geçmiş olsun canım ...benimde boğazım acıyo kuruyobenimde boğazım acıyo egeden bana geçti fisfisfis
geçmiş olsun canım ...benimde boğazım acıyo kuruyo
Sabah kahvaltıda portakal suyu
gün içinde 2 fincanı geçmeyecek şekilde ıhlamur
ayran ve süt canım
gunayddınnnnnnnnnnnn
güzelll hatunlarrrrr pazar gunu kadınlarrr kulubu gebze centerde bulusuyomuss hbrınızz varmıı?????
afiyet olsun canım ben süt içememiştim
günaydınnn fatoşş bneim haberim yok
bennnn kaçarrrr kımsee benlee konusmuyoooo yarınn kaygananın amelıyatı varrrr bıraz temızlık yapayımm optummmm byyyyy.......
bendeee sıtedenn gormedımm benım eltııı soyledıııı ben kaçarrr kendıne ıyı bakk optummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu alındı fatoşşşşş cevap verdim yaaa
saollll cnmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktantamam canım kolay gelsin kayınvalidene geçmiş olsun
Fatoş hoşgeldin
durucum sağol canım
Fatoş hoşgeldin
durucum sağol canım
ikimizden başka kimse yok bizimde işlerimiz var
ancak bakabiliyoruz ne yapalım
saollll cnmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
vedee gule gulee fatoşş olsunn optumm ıpemmmmmopuyorumnanaktan
geç kadııııın günün ik günaydınını ben taaa geceden göndermiştimgünün ilk günaydını benden olsun hayırlı bir gün diliyorum herkeseee
yok yok çok güzel ifade etmiişsin kendini hatta az bile sölemişsin ...meselaaaaa deli dolu olduğunu azcıkk çatlaksss olsuğunu sölememişsin kaydirigubbakcemile3
canım benim doğru söylüyorsun rüyayı ilk yorumlayan kişi çok önemliymiş bende öyle duydum
kaynanasını görüpte güzel bi gündü diyen tek gelin sendindir heralde iddiaya girerimgünaydınn kızlarrrrr
güzell bi gün geçirdimm annemleri kaynanamları gördüm geldim gecee
ama şu an üşüyorum sabah sabah duşş:kedi:
ya ne kötüsün ya göz göre göre milletin içini eritiyooo aboooo inatmıdır nedir boshayallersmileay kıyamam ya kızlar vallahi olmadı şimdi sizin canınız çektikçe ben üzülüyorum ama kaldırmıycam:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?