Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gardaşımmmmm tatlıyı yaptın mı kıss tuturabildin miii gelince cvp yazzz
yaptım canım çok güzel oldu arkadaşımda beğendi tarifi aldı geçen gün yine yaptım ben ve kocam 2 günde bitirdik bir tepsiyi
gunayddınnnnnnnnnnnn
güzelll hatunlarrrrr pazar gunu kadınlarrr kulubu gebze centerde bulusuyomuss hbrınızz varmıı?????
ee sen gidiyonmu buluşmaya peki?? eltindemi kayıtlı kk ya akannehir

ikimizden başka kimse yok bizimde işlerimiz var
ancak bakabiliyoruz ne yapalım
ipek ne olur hamile kalmadan önceki haline dön olurmu
kırıcı olma dost tavsiyesi boshayallersmile

hoşgeldin tubiş

hoşbulduk ipek
güle güle tubiş
bende biraz bakınayım dedim
işler duruyo daha yapacak çok işim var

kırıcı olacak ne yazmışım ben o yazıda bir zahmet söylede bilelim
veya hamile kaldıktan sonra kime ne demişim kırıcı olucak açık konuşurmusun dün neysem bugünde oyum kusura bakma ama hiç anlam veremedim böyle yazmana ayrıca o yazımı fatoşun kendisi okudu kırıcı falan bulmadı

ay teşekkür ederim çok iyisin izin verdin demek :roflol::roflol::roflol:
evet açık konuşacam kimseden çekindiğim yok..kırmızıya boyadığım cümleyi çok kırıcı ve ukalaca buldum benimle alay eder gibi izin verdin demekki ne demek yane bu
sabah bu lafına çok alındım

SEN ALINMAK İÇİN YER ARIYOMUŞSUN KUSURA BAKMA
HER TÜRLÜ ŞAKAYI YAPMAMIZIN VERDİĞİ RAHATLIKLA TAMAMEN ŞAKA
OLARAK YAZILMIŞ BİR KELİME DAHA ÖNCE BUNLARIN ÇOK DAHA AĞIRLARINI
KARŞILIKLI OLARAK BİRBİRİMİZE YAZDIK İKİMİZDE ALINMADIM BUNA MI ALINDIN ALLAH AŞKINA NEYSE KIRTDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM BUNDAN SONRA KARŞILIKLI
OLARAK ŞAKALAŞMAYIZ BİRBİRİMİZİ BÖYLE BASİT ŞEYLERLE KIRMAYIZ CANIM opuyorumnanaktan

alındım işte ne yapıyım.:dilcikar:

ne bileyim yaa o kadar çok doluyumki şuanda belkide dediğin gibi alınmak için yer arıyorumdur bilemiyorum .şuanki ruh halim çok karışık ev taşıma telaşı eşimle olan bazı sıkıntılarımız .bu aralar sigarayı içememenin gerginliği ve nikotin krizi..gerçekten tamamen kafam ,beynim karmaşık durumda .

böyle işte ipekk boshayallersmile

yok zaten bundan sonra şaka maka yapmak yok şakalarımız son zamanlarda aferdesin kaka oluyo

sıkıntılarını anlıyorum allah kolaylık versin herşey gönlünce olsun ama
madem kırıldın o anda sana yazdığım zaman söyleseydin başkasına yazılmış bir mesaja
alıntı yapıp imalarda bulunman iyi olmadı

inan o an yazsaydım daha kötü şeyler yazardım belki .acayip sinirlendim elim ayağım titiredi çıkmayı uygun gördüm
son mesajın oydu o yüzden onu alıntı yaptım benneyaptımki

hoşgeldin yıldız
nasılsın hamilelik naısl gidiyo
anlatsana biraz bu ay nelere yaptınız nelere dikkat ettiniz ?
kaç haftalık oldun?

inan o an yazsaydım daha kötü şeyler yazardım belki .acayip sinirlendim elim ayağım titiredi çıkmayı uygun gördüm
son mesajın oydu o yüzden onu alıntı yaptım benneyaptımki

sana şunu söyleyebilrimki benim yaptığım ve yazdığım bir şeyin altında
bir şey aramana gerek yok ben daha önce örneklerini gördüklerimiz gibi değilim
gerçek hayatta bile kaypak olmam ben sanal alemde hiç ihtiyacım yok böyle bi şeye
eğer ima ettiğin gibi hamile olduğum için buradan ayrılmak istersem açıkça
benim işim bitti eyvallah derim

hoşgeldin yıldız
nasılsın hamilelik naısl gidiyo
anlatsana biraz bu ay nelere yaptınız nelere dikkat ettiniz ?
kaç haftalık oldun?

iyiyim canim,sen nasilsin?simdilik iyi gidiyor canim,bazen basim donuyor,bulantilarim yok.
canim,esimin bu ay sonuclari yukseldi aktif haraketlilik 55e cikti,bence ondan oldu.insallah bigun bilgisayari acdigimda senin de guzel haberini okurum caniminan hamile oldugumdan beri sizincin dua ediyorum.RABBIM her kesi sevindirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…