evet yıldız nevo anne oldu çok şükür minnoşlar sabırsız çıktı erken geldi
iyiyim canim,sen nasilsin?simdilik iyi gidiyor canim,bazen basim donuyor,bulantilarim yok.
canim,esimin bu ay sonuclari yukseldi aktif haraketlilik 55e cikti,bence ondan oldu.insallah bigun bilgisayari acdigimda senin de guzel haberini okurum caniminan hamile oldugumdan beri sizincin dua ediyorum.RABBIM her kesi sevindirsin insallah.
cinsiyyetleri ne?of ya,su net yuzunden her seye fransiz kaldim.
biri kız biri erkek
ay,cok sevindim,ALLAH anali babali buyutsun insallah.canim.bi sey sorucam,nette hamileliyim 6+1diyor,benim bulantim falan yok,normalmi sence?senin bulantin varmi?belirtilerin varmi?benim goyuslerim sisimis,ucu fena aciyor,bazen de basim donuyor,sik sik idrara cikiyorum,bide belim agriyor bazen.
kızlar selammmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
ohhhhh ohhhhhh ohhhhhhhh maşallah iki hamşimiz sohbet ediyorlar..ne güzel hemen hemen haftalrınız aynı..bundan sonra beraber 9 ay geçirirsiniz...birbirinze sorarak...inşalah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder....
bizlerede o günleri yaşamayı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bu sıra o kadar yoğunumki..baş sağlığına gelenlerle..2 akşamdır evim dolup dolup boşalıyor..çok şükür sevenlerimiz varmış diyorum akşam eşime..sonuçta kapımızı açmaya bilrlerdi..sevmeselerdi...dün akşam sadece 30 kişiymişiz evim içinde..gece 1 geliyordu ev boşalınca....eşim gelmiş akşam allah senden razı olsun diyor bana...çok güzel ağırlıyorsun misafirleri...dedim...sendende razı olsun...tez vakitte yuvamızı şenlendirsin..bebğimizi göndersin...inallahhhhhhh...akşama yine misafirlerim var...ama inanın kızlar rabbim kolaylık veriyor...sıkılıp bunalıma girmiyorsun ..bilmiyorum ben öyle hissediyorum...
inşallahhhhhhhh bu misafirlerim bir günde hamile kalıp bebeğimi doğurunca hayırlı olsuna gelirler....akşam hep dua ediyorlardı...inşallah duaları kabul olur.....bende bebeğime kavuşurum....
sevda hoşgeldin nerelerdesin bacım ya
özlettin kendini
selam mekanın güzelleri nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo umarım öyledir..ipem nasılsın dünki belirtiler devam ediyomu
durucuk egenin munnu kapanmış getir ben onu bi ısıram açılır belki munnuşu
boğazın ağrıyomuş amman dikkat geçmiş olsun dedim geçir gider inş..
tarfil naber şeker ya senin adını okuyun ca aklıma tarçıjn geliyo ne alaka çözemedim ama:1rolleyes:
hanım sultanlar dün yazmıştım b ugün eşim evde olduğu için pek kalamıcam
hem az işerim var evde halledeyim gelirim yine okiş çok öpüldünüz kolay gelsin hepimizeeeopuyorumnanaktan
iyiyim canim,sen nasilsin?simdilik iyi gidiyor canim,bazen basim donuyor,bulantilarim yok.
canim,esimin bu ay sonuclari yukseldi aktif haraketlilik 55e cikti,bence ondan oldu.insallah bigun bilgisayari acdigimda senin de guzel haberini okurum caniminan hamile oldugumdan beri sizincin dua ediyorum.RABBIM her kesi sevindirsin insallah.
kızlar selammmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
ohhhhh ohhhhhh ohhhhhhhh maşallah iki hamşimiz sohbet ediyorlar..ne güzel hemen hemen haftalrınız aynı..bundan sonra beraber 9 ay geçirirsiniz...birbirinze sorarak...inşalah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder....
bizlerede o günleri yaşamayı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bu sıra o kadar yoğunumki..baş sağlığına gelenlerle..2 akşamdır evim dolup dolup boşalıyor..çok şükür sevenlerimiz varmış diyorum akşam eşime..sonuçta kapımızı açmaya bilrlerdi..sevmeselerdi...dün akşam sadece 30 kişiymişiz evim içinde..gece 1 geliyordu ev boşalınca....eşim gelmiş akşam allah senden razı olsun diyor bana...çok güzel ağırlıyorsun misafirleri...dedim...sendende razı olsun...tez vakitte yuvamızı şenlendirsin..bebğimizi göndersin...inallahhhhhhh...akşama yine misafirlerim var...ama inanın kızlar rabbim kolaylık veriyor...sıkılıp bunalıma girmiyorsun ..bilmiyorum ben öyle hissediyorum...
inşallahhhhhhhh bu misafirlerim bir günde hamile kalıp bebeğimi doğurunca hayırlı olsuna gelirler....akşam hep dua ediyorlardı...inşallah duaları kabul olur.....bende bebeğime kavuşurum....
selammmmm kızlarrr
slm kizlar naspiorsunuz
sayfalar basini almis gitmis okuaymadim cok uzundu eee ne var ne yok
hoşbulduk bacımm opuyorumnanaktan taze hamişimizz evett gelemiyorumm :gitme: işlerim çok yoğun hem kız da alışma aşamasında bide patronlar var,bide yeni yer aldık işyeri olarak onun koşuşturması yılbaşına kadar taşınma işlemi olacak..bide kdv iade işlemlerine başladım bu ay bilirsin hazırlaması baya meşaketli öleee yanii bana bir sor bin ah işitt
sizler napıyonuzzz ben yokken bir durum oldumuu :bbo:
yıldızım hamiş onu kutladım,bulutumun cenazesi vardı,nurcanımın kiracı çıktı taşınmaya başladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?