hoşbulduk bacımm opuyorumnanaktan taze hamişimizz evett gelemiyorumm :gitme: işlerim çok yoğun hem kız da alışma aşamasında bide patronlar var,bide yeni yer aldık işyeri olarak onun koşuşturması yılbaşına kadar taşınma işlemi olacak..bide kdv iade işlemlerine başladım bu ay bilirsin hazırlaması baya meşaketli öleee yanii bana bir sor bin ah işitt
sizler napıyonuzzz ben yokken bir durum oldumuu :bbo:
yıldızım hamiş onu kutladım,bulutumun cenazesi vardı,nurcanımın kiracı çıktı taşınmaya başladı sanırım
kızlar okadar işim varki temizlik yapmam gerek...ama benim okadar uykum varki gözlerim kapanıyor..uyusam geç kalırım ne yapacam şaşırdım..biraz buraya takılayım açılırım dedim...yok uykum dağılmadı..birazcık kestireyeyeyim bari...
durucumm geçmiş olsun Egemiz mi hasta oldu nasıl şimcik
bulutum bence kalk biraz işlerini hallet birazcık sonrada yat dinlen akşama da misafirin varmış dinlenmeden olmaz canım
durucumm geçmiş olsun Egemiz mi hasta oldu nasıl şimcik
bulutum bence kalk biraz işlerini hallet birazcık sonrada yat dinlen akşama da misafirin varmış dinlenmeden olmaz canım
evet sevdam üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş dedi doktor
2-3 gün anamız ağladı uyumadı uyutmadı biraz daha iyi ama burnu acaip tıkalı sabah boğazım acıyodu kuruyodu şimdi burnum tıkanmaya başladı galiba bende hastalanıyorum :gitme:
durucum aynı yerimizin 2- 3 sk üstüü ama çok güzell koskocaman bahçe içinde dublex müstakil bi yer allah bizede nasip etsin böle güzel bi yerrr bilmiyorumkismile patrona diyom bahçeye prefabrik koyucam delikafadulden
evet sevdam üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş dedi doktor
2-3 gün anamız ağladı uyumadı uyutmadı biraz daha iyi ama burnu acaip tıkalı sabah boğazım acıyodu kuruyodu şimdi burnum tıkanmaya başladı galiba bende hastalanıyorum :gitme:
ahh ahh geçmiş olsun canım tekrarr..aman dikkat et tam atlatırken bu seferde senden bulaşmasın canım bilmiyorumkismile
durucum aynı yerimizin 2- 3 sk üstüü ama çok güzell koskocaman bahçe içinde dublex müstakil bi yer allah bizede nasip etsin böle güzel bi yerrr bilmiyorumkismile patrona diyom bahçeye prefabrik koyucam delikafadulden
şimdi sırayla sizin evde herkes hasta olur canım egeden hepinize geçer
bol bol nar mandalina gibi şeyler ye
bu akşamdan itibaren evde maske takcam ne yapiimmmm tabiii ege bey maskeyi çekmezseeeeekaydirigubbakcemile3
bu akşamdan itibaren evde maske takcam ne yapiimmmm tabiii ege bey maskeyi çekmezseeeeekaydirigubbakcemile3
ay ne güzelmiş inşallah oradan daha güzel evin olsun canım
tabiki çeker onun için süper bir oyun olur :roflol:
tabiki çeker onun için süper bir oyun olur :roflol:
ben daha nurcanımın ayetellerini okumadım tostinin eksiği varmı ki :2: bu akşam nurcanımınkini bitirirsem ondanda alırım inş. eğer eksiği varsa
babası takıyodu çok enteresan geldi sürekli çekiyodukaydirigubbakcemile3 ama yinede hasta oldu daha çok dişten geliyo dişi iz olmuş
abuuuuuuuuuuu burnum iyice tıhgandııı yaffffff kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?