Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah kolaylık versin gerçekten zor işler özelliklede kdv iadesi :sinifsinif:
durumlar bildiğin gibi canım saydıklarından farklı bi şey yok bir tek
durunun paşası biraz hastaydı dişler yüzünden o da bugün daha iyiymiş

dinlenn canım benim yerimede uyu

durucumm geçmiş olsun Egemiz mi hasta oldu nasıl şimcik

bulutum bence kalk biraz işlerini hallet birazcık sonrada yat dinlen akşama da misafirin varmış dinlenmeden olmaz canım

durucumm geçmiş olsun Egemiz mi hasta oldu nasıl şimcik

bulutum bence kalk biraz işlerini hallet birazcık sonrada yat dinlen akşama da misafirin varmış dinlenmeden olmaz canım

evet sevdam üst solunum yolu enfeksiyonu ve diş dedi doktor
2-3 gün anamız ağladı uyumadı uyutmadı biraz daha iyi ama burnu acaip tıkalı sabah boğazım acıyodu kuruyodu şimdi burnum tıkanmaya başladı galiba bende hastalanıyorum :gitme:

durucum aynı yerimizin 2- 3 sk üstüü ama çok güzell koskocaman bahçe içinde dublex müstakil bi yer allah bizede nasip etsin böle güzel bi yerrr bilmiyorumkismile patrona diyom bahçeye prefabrik koyucam delikafadulden

ahh ahh geçmiş olsun canım tekrarr..aman dikkat et tam atlatırken bu seferde senden bulaşmasın canım bilmiyorumkismile

ooo süpermişş hayırlı olsun böyle bir yer bizede nasip etsin ahhh ahhhhhhh

şimdi sırayla sizin evde herkes hasta olur canım egeden hepinize geçer
bol bol nar mandalina gibi şeyler ye

bu akşamdan itibaren evde maske takcam ne yapiimmmm tabiii ege bey maskeyi çekmezseeeeekaydirigubbakcemile3

ay ne güzelmiş inşallah oradan daha güzel evin olsun canım

onun yarısınada razıyımmm :jeyyar: ben oraya verilen parayla abartısız 10 daire alırım :roflol:

tabiki çeker onun için süper bir oyun olur :roflol:

bencedeee tam oyunlukk kaydirigubbakcemile3 sen takcan o çıkarcak sen takcan o çıkarcak

ben daha nurcanımın ayetellerini okumadım tostinin eksiği varmı ki :2: bu akşam nurcanımınkini bitirirsem ondanda alırım inş. eğer eksiği varsa

tabiki çeker onun için süper bir oyun olur :roflol:

babası takıyodu çok enteresan geldi sürekli çekiyodu kaydirigubbakcemile3 ama yinede hasta oldu daha çok dişten geliyo dişi iz olmuş
abuuuuuuuuuuu burnum iyice tıhgandııı yaffffff kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

sen fena şifayı kapmışsın bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…