- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sen fena şifayı kapmışsın bilmiyorumkismile
kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınnn bol bol muhabbeti özledim sizlerle
hadi byeee
durumm nane limon iç canım iyi gelir
napcam ben yaaaa dinlenemenki nerdeee
güle güle canım kolay gelsin tamam akşam yapayım
şimdi ayvalı ıhlamur çayı içiyom
umudunukaybetme sende hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
ooo sevda çok yoğunsun canım yeni yeriniz neresiii
hosbulduk kizlaropuyorumnanaktan
limon da sık içine ......ilaç içemiyosun değilmi
hosbulduk kizlaropuyorumnanaktan
limon da sık içine ......ilaç içemiyosun değilmi
sag ol canim,insallah yakinda ben de sizi kutlarimhoşbulduk bacımm opuyorumnanaktan taze hamişimizz evett gelemiyorumm :gitme: işlerim çok yoğun hem kız da alışma aşamasında bide patronlar var,bide yeni yer aldık işyeri olarak onun koşuşturması yılbaşına kadar taşınma işlemi olacak..bide kdv iade işlemlerine başladım bu ay bilirsin hazırlaması baya meşaketli öleee yanii bana bir sor bin ah işitt
sizler napıyonuzzz ben yokken bir durum oldumuu :bbo:
yıldızım hamiş onu kutladım,bulutumun cenazesi vardı,nurcanımın kiracı çıktı taşınmaya başladı sanırım
sag ol canim,ALLAH razi olsun,bu arada Ege grip kapmis,gecmis olsun,sen de kendine dikkat et.sağol canım getirimde ısır onun munnunuuukaydirigubbakcemile3
yıldız tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin canım:ecrin_bebek:
selam canımm aminnn
başınız sağolsun canım allah evinizi bebelerle doldursun gönlüne göre versin
hoşgeldin sevda
sag ol canim benim,insallah sizin de 9 ayinizi birlikte sayiriz insallahkızlar selammmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
ohhhhh ohhhhhh ohhhhhhhh maşallah iki hamşimiz sohbet ediyorlar..ne güzel hemen hemen haftalrınız aynı..bundan sonra beraber 9 ay geçirirsiniz...birbirinze sorarak...inşalah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder....
bizlerede o günleri yaşamayı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bu sıra o kadar yoğunumki..baş sağlığına gelenlerle..2 akşamdır evim dolup dolup boşalıyor..çok şükür sevenlerimiz varmış diyorum akşam eşime..sonuçta kapımızı açmaya bilrlerdi..sevmeselerdi...dün akşam sadece 30 kişiymişiz evim içinde..gece 1 geliyordu ev boşalınca....eşim gelmiş akşam allah senden razı olsun diyor bana...çok güzel ağırlıyorsun misafirleri...dedim...sendende razı olsun...tez vakitte yuvamızı şenlendirsin..bebğimizi göndersin...inallahhhhhhh...akşama yine misafirlerim var...ama inanın kızlar rabbim kolaylık veriyor...sıkılıp bunalıma girmiyorsun ..bilmiyorum ben öyle hissediyorum...
inşallahhhhhhhh bu misafirlerim bir günde hamile kalıp bebeğimi doğurunca hayırlı olsuna gelirler....akşam hep dua ediyorlardı...inşallah duaları kabul olur.....bende bebeğime kavuşurum....
Yıldız tarfil hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ohhh afiyet olsunn quuzum çok sevindim beğendiğinizeee bak bide onu farklı deneyebilirsin bölede harika oluyorr altına hindiztan cevizi yayy biraz ceviz kırrr sonra muhallebiyi dök sonra yine biraz ceviz kırr sonra rulo yapp harika oluyo bnen bölede yapıyorummyaptım canım çok güzel oldu arkadaşımda beğendi tarifi aldı geçen gün yine yaptım ben ve kocam 2 günde bitirdik bir tepsiyi
ee sen gidiyonmu buluşmaya peki?? eltindemi kayıtlı kk ya akannehir
ipek ne olur hamile kalmadan önceki haline dön olurmu
kırıcı olma dost tavsiyesi boshayallersmile
hoşgeldin tubiş
hee gıı güzeldii walla kadın deli olduu şunu ye bunu ye isim sormalar falann baya iyiydiiigeç kadııııın günün ik günaydınını ben taaa geceden göndermiştim:1hug:
e onarı söylememe gerek yokki sen varkenyok gıı o kadarda çatlak değililm beaa:1rolleyes:
kaynanasını görüpte güzel bi gündü diyen tek gelin sendindir heralde iddiaya girerimşaka tabi alah muhabbetinizi bozmasın da ne iş sabah sabah duş sempatiksalakcinnielli kere dedim bak bırakın uşak rahatça uyusun içerde ne bu ya habire dürtüp dürtüp duruyonuz bebeyi ama yaaasırnaşık şeysıhatler olsun bebim
ya ne kötüsün ya göz göre göre milletin içini eritiyooo aboooo inatmıdır nedir boshayallersmile
ohh kocişinle keyiff yapıyonuzz demiiiii yapın walla bizim bundan sonrası çok yoğun geçermiş eşimin mesailer artacakmışşselam mekanın güzelleri nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo umarım öyledir..ipem nasılsın dünki belirtiler devam ediyomu
durucuk egenin munnu kapanmış getir ben onu bi ısıram açılır belki munnuşu
boğazın ağrıyomuş amman dikkat geçmiş olsun dedim geçir gider inş..
tarfil naber şeker ya senin adını okuyun ca aklıma tarçıjn geliyo ne alaka çözemedim ama:1rolleyes:
hanım sultanlar dün yazmıştım b ugün eşim evde olduğu için pek kalamıcam
hem az işerim var evde halledeyim gelirim yine okiş çok öpüldünüz kolay gelsin hepimizeeeopuyorumnanaktan
geçmiş olsunn quzummmm nane limona dayan hemencikkbenimde boğazım acıyo egeden bana geçti fisfisfis
bennnn kaçarrrr kımsee benlee konusmuyoooo yarınn kaygananın amelıyatı varrrr bıraz temızlık yapayımm optummmm byyyyy.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?