Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorummm kendinize iyi bakınnn bol bol muhabbeti özledim sizlerle
hadi byeee
durumm nane limon iç canım iyi gelir

sag ol canim,insallah yakinda ben de sizi kutlarim
sag ol canim,ALLAH razi olsun,bu arada Ege grip kapmis,gecmis olsun,sen de kendine dikkat et.
sag ol canim benim,insallah sizin de 9 ayinizi birlikte sayiriz insallah

basin sag olsun canim,mekani cennet olsun,dedigin gibi,seni sevenlerin insallah yakinda bebek icin gelirler

iyiyim kuşum senlede dogru düzgün konuşamadık bir kere konuşmuştuk agustos ayında kendinden bahseder mısın bırazcık

ohhh afiyet olsunn quuzum çok sevindim beğendiğinizeee bak bide onu farklı deneyebilirsin bölede harika oluyorr altına hindiztan cevizi yayy biraz ceviz kırrr sonra muhallebiyi dök sonra yine biraz ceviz kırr sonra rulo yapp harika oluyo bnen bölede yapıyorumm
hee gıı güzeldii walla kadın deli olduu şunu ye bunu ye isim sormalar falann baya iyiydiii
hee walla datlum uyur yapar yine bizimki durduramqadımm yaff o yorgunlukla düşün beaa
saol bebemm benimmmm
ohh kocişinle keyiff yapıyonuzz demiiiii yapın walla bizim bundan sonrası çok yoğun geçermiş eşimin mesailer artacakmışş
amann bee adiler yine gececi yapmaya çalışıyolar eşimi çok bunaltıylarmışş
benimde boğazım acıyo egeden bana geçti fisfisfis
geçmiş olsunn quzummmm nane limona dayan hemencikk
bennnn kaçarrrr kımsee benlee konusmuyoooo yarınn kaygananın amelıyatı varrrr bıraz temızlık yapayımm optummmm byyyyy.......

çikin şii kendini çok hırpalama yorulma bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…