Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbım en kısa zamndaa sızlerede bebek nasıp eder ınsallahhhh ALLAH herkezın kalbınee gore versınn dualarım sızlerleee

aman ALLAH IM maşallahh yaaaaaa çokkkkkkkkkkk sevindim İpek ve Yıldız cığımm ayrı ayrı tebrik ederim yaaaaa süperrrrr kalbim pır pır attı yaaaaa ne güzel ben yokken müjdelerrrrrrrr olmuşş süper yaaaa hey yüce Rabbim nelere kadirsin yaaaa şükürler olsun kızlarr artık aranızdayım uzuncaaaa aradan sonraaaaa opuyorumnanaktan başka ne var ne yokkkk ????? her şey yolundadır inşşşş çok özledim varya sizleri yerimseniben olumunekankayizsmile

oooooooooooooooooooy oyyyyyyy şifaacım hoşgeldin opuyorumnanaktannerelerdesin sen bakiiiim gel buraya kız Şeniz
özlettin kendini kızlar ben seni merak ettik bende tek başıma takılıyodum burda geçmişi biras okudum
valla süpriz yumurta gibi çıktın
biz iyiyiz bi yaramazlık yok çok şükür seni sormalı

Son düzenleme:
şifa naber canım kız bizim tayın cıktı tasındık yerleştik sen neler yaptın tasındın mı oldu mu tayın işi kuşum

hoşgeldin datlummm çok şükür geldinn ha çok sevindim hea ebet bebem arka arkayaa coştukk burdaa

iyi akşamlar şekerlerr ben yarın dr gitcem ayrıntılı için dualarınız esirgemeyin nolur çok öpüldünüzz şimcik yaprak dökümü zamanıı

hoş bulduk canım yaaaaa sorma yaaaa arayı açtım malesef bilmiyorumkismile ama telafi etcem söz çok şükür rayına oturdu belli başlı işler güçler :hulya: ayyy canım yaaaaa Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin canımm sevindim bende iyiyim çokkk şükür öpüyorum canım görüşmek üzere opuyorumnanaktan
şifa naber canım kız bizim tayın cıktı tasındık yerleştik sen neler yaptın tasındın mı oldu mu tayın işi kuşum
canım benim ne olsun işte artık kafam rahat valla şükürler olsun hemen hemen 6 aya yaklaşmıştı bizim tayin sitresi şükür canım çıktı tayin taşındım 20 gün geçioo hatta memnunuz yaaaaaa sen nerdesin? istediğiniz yer olmuştur inşş boshayallersmile
hoşgeldin datlummm çok şükür geldinn ha çok sevindim hea ebet bebem arka arkayaa coştukk burdaa
hoşbulduk janemmmm yerimseniben şükür canım şükürr olumunekankayizsmile evet yaaaaa yoktum ama hep aklımda ve dualarımdaydınız :Saruboceq: olumunekankayizsmile Rabbim kabul buyurmuştur inşş :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar şekerlerr ben yarın dr gitcem ayrıntılı için dualarınız esirgemeyin nolur çok öpüldünüzz şimcik yaprak dökümü zamanıı
iyi akşamlar canım dualarım seninle ayyy karnın büyümüştür yaaaaa maşallah boshayallersmile kaç hafta olduki? neyse detayları yarın alırım inşşş güzel haberlerin yarın verirsin inşş öptüm iii akşamlar bnde çıkıyomm kociş seslenioo opuyorumnanaktan

canım benim Allah razı olsunnn sende öyleydin canım dualarımızdasın

21in içindeyiz tatlımm inşalahh canım hayırlı haberler veririmm öptüm datlımm

canım benim Allah razı olsunnn sende öyleydin canım dualarımızdasın

21in içindeyiz tatlımm inşalahh canım hayırlı haberler veririmm öptüm datlımm
maşallah yaaa yarılamışsın aayyyy zaman çok çabuk geçioo beeee cinsiyet ne bu arada yerimseniben sağol canım benimmmm bende çok öptüm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

gardaşım Rabbim kabul etsin ayetel kürsiyi okudum datlumm

şifaam yaa ama ben çıkmak zorundayım kocişin gelme saati geldii çay falan koyuyum çok öptüm seni datlum yarın bol bol konuşuruz inşalah

maşallah yaaa yarılamışsın aayyyy zaman çok çabuk geçioo beeee cinsiyet ne bu arada yerimseniben sağol canım benimmmm bende çok öptüm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

evet canım yarıladık Rabbim sizde tattıracak inşalahh erkek canımmm

şekerler yine ben nasılsınız ah kaçırdım yine dimi sizi kociş maç seyrediyo bursaspor şampiyonlar liginde bi heyecanlanıyoki sormayın çok komik izlerken
menikem inşallah canım iyidir bizim afacan merak etme güzel annesi tamammı :hulya:
RABBİM sağlık sıhhat versin ikinizede korusun kollasın inşallah datlular sizi :Saruboceq:

şifam canım benim yaaaaa cidden özlemişizzemuszemus neler yaptın umarım herşey yoluna girmiştir tayin işi olmuş gibi hissediyorummmm boshayallersmile

neyse bebemm sen sosyal hizmelere bakıyon ben kaçıyımm çokk öptümm quzummmm özle beniiiiii
canım benim kusura bakma evet kısmetse sosyal hizmetler bölümü okuyacağımm derslere de bir an önce başlamam lazımm sırf kocişim nettende yararlanayım derslerimi ihmal etmeyeyim diye net bağlattı inşşşş başarırım yaaaaaaa opuyorumnanaktan

canım benim hoş geldinn evet ya şükürler olsun tayin oldu taşındım yerleştim hala taşınma yorgunluğu var tabi tempolu dönem atlattık inşş Rabbim başta sağlık versin olumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

amin canım çok sevindim adına zemuszemus geride kaldı artık o zor günler çok şükür sağlık olsunda dediğin gibi herşeyin üstesinden geliniyor ALLAHIN izniyle şimdiden sonra artık kendine adapte olmalısın sosyal hizmetler okuyacakmışsın canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…