Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım benim yaaaa o güzel yüreğine sağlık sağol canım yaaaa dersler zor diyenler oluyor korkuyorumm eşim derslere başla çalış artık diyor inşşşş yüzünü kara çıkartmam sağolsun eşim büyük destekçim bana güveniyor ama ben kendime bazı bazı güvenemiyommmm yaaaa başaramazsam diye bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile

başarırsın datlum yaaa öyle düşünmek yok lmaz: o nedemek istedikten düzenli çalıştıktan sonra herşey olur yeterki içinden gelsin yeterki sen iste hem bak eşinde ne güzel sana destek yanında olumunekankayizsmile
kendine güven başarırsın inşallah ALLAHIN izniyle :Saruboceq: herşeyin üstesinden gelirsin

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20
bulut83..50
s.tuğba....50
kedersiz...50

kalan 113

amanınnnn bizim şifaa gelmişşş hoşgelmişşşş sefalar getirmişşş canımm benim inan hepimiz seni çok özlemiştik seni anıp duruyorduk hep ...nasılsın canım , yeni mekanından memnunmusun .hade inşalah uğur getirirde sıpan daha fazla üzmeden gelir biran önce

sağol canım benim doğru haklısınn inşallah üstesinden gelcem Rabbimin izniyle :Saruboceq: :lepi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

teşekkür butonumu gelmişş pöfff hiç sevmiyorum inşallah geçici olarak koymuşlardır

nurcanım hoşgeldin canım nasılsın listeyi göremedim geçmişte yazdınmı yazmadınmı bulamadım merak ediyodum bende

canım benim yaaaaaa hoşbuldummm sağol valla sorma burnumda tüttünüz varyaaaa yeni mekan güzel özellikle eşimin yeni iş ortamı süper bende oturduğumuz binaya alışmaya çalışıommm şükürr kavuştum sizlere yaaaa sorma kafamı boşalttım sayılır sıkıntı sitres epey yıprandık Rabbim beterinden korusun inşşş yeni ev yeni iş yeni ortamda bebişşşşşş inşşş Rabbim büyükkkk ama çok takmıcam kafaya bu bebiş işini çünkü eşimin yeni iş arkadaşı ve hanımı geçen akşam bize geldiler tanıştık işte aayyyy kızlar çok üzüldüm tam 20 yıllık evliler ve hiç çocukları olmamış :gitme: çok üzüldüm inanın ben fazla takıyordum ama herşey nasip işte inşşş gerilmeden bebişimi bekleme sabrını Rabbim nasip etsinnnn ayyy çenem düşmüşşş beeee uzun uzun amma dolmuşum meğer kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
nurcanım hoşgeldin canım nasılsın listeyi göremedim geçmişte yazdınmı yazmadınmı bulamadım merak ediyodum bende
hoşbulduk tatım nasılsın.hangi listeye diyorsun canım benim listeyi soracaksan benim listeye gerek yok çünkü sayı tamamlandı

sağol canım benim doğru haklısınn inşallah üstesinden gelcem Rabbimin izniyle :Saruboceq: :lepi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
tabikide datlum he şöyle sen iste yeterki zemuszemus

teşekkür butonumu gelmişş pöfff hiç sevmiyorum inşallah geçici olarak koymuşlardır
bende pek hoşlaşmadım canım yaa kim kime ne için teşekkür etsinki hem yorumlarda rekabet yapar tarzında fikirler düşünceler var

hoşbulduk tatım nasılsın.hangi listeye diyorsun canım benim listeyi soracaksan benim listeye gerek yok çünkü sayı tamamlandı
hee yaaaa bende deneyim dedim sana teşekkür ettiydimm peki görebiliyormusun kimin teşekkür ettiğini ? bilmiyorumkismile siteye ağır gelmezse devam etceklermiş ölee bişi yazıoduuu deneme sürecindeymiş şimdilik bilmiyorumkismile

neeeeeey 20 yılmı ay ne kadar zor bişey RABBİM o kadar aratmasın bizi yaa hasret bırakmasın annemin bi akrabasıda ondan önce evlenmiş ben 17 yaşındayken çocuğu oldu 17 yıl sonra nasip oldu

iyiyim canım azranınkini merak etmiştim göremeyince beni yazdınmı diye muallakta kaldım

Son düzenleme:
ohh ne güzell bak herşey istediğin gibi oluyo yavaş yavaş ,birde bu bebiş fikrinide kafandan atmışsın çok geçmeden gelecek o da inşallahh.birde sınavını hayırlısıyla geçince tam olacak ..Allah güzel gönlüne göre versin canım...o arkadaşlarınızada üzüldümmm :çok üzgünüm:

aman eksik olsun ..hatırlıyorum bu teşekkür butonu olduğu zaman çok tartışmalar olmuştu .ne gereği varki boshayallersmile

Ben tubayı görüp yazana kadar o gitmeye karar vermiş bile
güle güle canım
ipem yazmıştım mazeretimi ta dün geceden kusura bakmayı eşim 1+1 çalıştığı için o evdeyken onunla igilenmezsem sonra ufak bişeyde söz hakkı oluyo bu konuda onun için daha temkinli yaklaşıyorum

ne keyfi canımcım ya bugün çok erken uyanmıştı kuşların sesine kahvatıdan sonra ben buraya bi bakıp çıktım hadi azcık yatak keyfi yapalım dedi tam uyumak üzereyken şubeden aradılar zavallım gitti 3 saat sonra geldi o arada ben ev işine daldım çıktık aışveriş filan bişeycik anlamadım yani bugünden inşalah gece ekibe geçerde o zaman rahat olur onun içinde benim içinde bakalım
şifaaaaa ooooşgeldin beaaa nasılsın canım bittimi ev problemleri herşey düzene girdin inş nasılsın canım
iyi akşamlar şekerlerr ben yarın dr gitcem ayrıntılı için dualarınız esirgemeyin nolur çok öpüldünüzz şimcik yaprak dökümü zamanıı
hayırlı haberlerle gel canım endişe etme allahın izniyle herşey yolundadır inş
tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....30
sude....20
bulut83..50
s.tuğba....50
kedersiz...50

kalan 113
kızlar okuyan yoksa ben kalanı okuyayım yarın
kedersiz seninki bitti canım allah kabul etsin iki üç güne adet olurum olmadan tostininkini kalanlarıyla ben alayım cumadan önce bitsin olurmu

aman eksik olsun ..hatırlıyorum bu teşekkür butonu olduğu zaman çok tartışmalar olmuştu .ne gereği varki boshayallersmile
nasıl bişeyki bu nurcanım bi teşekkür etsem başıma bi iş gelirmi denemek için yanii ne tartışması gıı söede ona göre sazanlık yapmıyım

benim teşekkürüm şu kadar :dilcikar: seninki bu kadar sempatiksalakcinni
bir teşekkürüm bile yok :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3

nurcanım bi teşekkür ettim ama geri alamıyorum ya neyse nasılsınız şekercikler anlatın çıkıcam tostinin duasını bitireyim daha kocişimle oynaşıcam bayanssulusmile

hmmm mesele bu yani aman bizde kullanmayız our biter ne ocek sanki
kızlar biri bana tostinin kalanarı için bigi versin şimdi ben okurum başkası okur olmaz ben kalanları almaya gönüllüyüm tamammmı yoksa başkası nurcan sana zahmet listeyi düzet tostininde kalanı görünmesin şekercim

nurcanım bi teşekkür ettim ama geri alamıyorum ya neyse nasılsınız şekercikler anlatın çıkıcam tostinin duasını bitireyim daha kocişimle oynaşıcam bayanssulusmile
yok canım korkacak bişey yok teşekkür kopleksi olanlarda olmuştu tartışmalarr ..bak serap çok güzel açıklamaış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…