Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

s.tuğba ... kızlar okuyan yoksa ben kalanı okuyayım yarın
kedersiz seninki bitti canım allah kabul etsin iki üç güne adet olurum olmadan tostininkini kalanlarıyla ben alayım cumadan önce bitsin olurmu

tubişim hoşgeldin inşallah regl olmassın canım bellimi olur bi umut bakarsın hiç bişeye gerek kalmaz :Saruboceq:
hazır hamişler sıralanmışken diyorun hani diyorummmm boshayallersmile

Son düzenleme:
neeeeeey 20 yılmı ay ne kadar zor bişey RABBİM o kadar aratmasın bizi yaa hasret bırakmasın annemin bi akrabasıda ondan önce evlenmiş ben 17 yaşındayken çocuğu oldu 17 yıl sonra nasip oldu
evet yaaaa kolay değil ve kadın bayağı çökmüş yıpranmış kaç kez tüp bbek tedavisi diğer iğneler ilaçlar işte artık bırakmışlar kadın artık sık sık rahatsızlanıyormuş hastalık sahibi olmuş yani :gitme: çok zor çokkkkkk Rabbbimm bebek özlemini kimseye yaşatmasınnnn inşşşşş hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
evet canım şükür kocişim bile bugün dediki artık kafan rahat olsun bebişimiz olsun boshayallersmile :Saruboceq: Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlığımızdan bedenen ruhen çökmeden nasipde varsa nasip etsin inşşşşş amin canım amin çok sağol cümlemizin gönlünce versin inşşş
aman eksik olsun ..hatırlıyorum bu teşekkür butonu olduğu zaman çok tartışmalar olmuştu .ne gereği varki
şu listeyi bahsetsene bacım bana biraz tefriciye gibi 1 hafta süre varmı okumak için bilmiyorumkismile

tamam canım hepsini alıyorsun demek Allah razı olsun canım sevabını melekler kat kat yazsınlar sana emii olumunekankayizsmile

canım cumadan cumaya kadar okuyoruz haftada 2 kişiye ...bu hafta bana ve tostiye okundu (bir kişiye 313 tane ayetel kürsi) eğer almak istersen al istersen tubiş burdayken haberi olsun

canım ben adım istersen paylaşabiliriz az sonra kuran okucam biter allahın izniyle birbirimize binlerce tefriciyeler çektik bumu bitmicek
tamam canım hepsini alıyorsun demek Allah razı olsun canım sevabını melekler kat kat yazsınlar sana emii olumunekankayizsmile
cümlesine inşallah canımm inşallah rabbim kabul etsin hepimizinkini...

canım cumadan cumaya kadar okuyoruz haftada 2 kişiye ...bu hafta bana ve tostiye okundu (bir kişiye 313 tane ayetel kürsi) eğer almak istersen al istersen tubiş burdayken haberi olsun
alıyım tabi yaaaa Tubişim hş buldum canım çok sağol ev derdim bitti şükür taşındım yerleştim Rabbime şükürler olsun Tubişşşş çok aldın yaaaa bende alacaktımm detayı öğreniyim istediydm çok aldım canımcımm hani bana hani bana lmaz:

şekerler ben müsadenizi istesem olarmı??
şifacık şekercik seninle sohbet edemedik yazdım gerçide cevapları yarın alırım bol bol muhabbet ederik olarmı nurcanım işler hafifledimi iyice bi

şekerler ben müsadenizi istesem olarmı??
şifacık şekercik seninle sohbet edemedik yazdım gerçide cevapları yarın alırım bol bol muhabbet ederik olarmı nurcanım işler hafifledimi iyice bi
olur canım olur artık aranızdayım bol bol görüşürüz inşşş

iyi akşamlar kızlar
hoşgeldin kevokcukk
şükür ben senin o ev sahibi yüzünden katil olmadan sne kurtuldun o dertten hamd olsun..e sen geldin artık topiğe renkler gelir hani ekliyodunya cicili bicili bişeyle geçen bend eçaldım geçmişten bir günaydın resimleri atttım topiğe kaydirigubbakcemile3
canım tostininkide cumaya yetişsin diye kimsede kalmayınca ben alayım yarım kalmasın dedim istediğin kadar al ama bana hemen bldirki ben çıkıp okucam hemen alahın izniyle

canım ben adım istersen paylaşabiliriz az sonra kuran okucam biter allahın izniyle birbirimize binlerce tefriciyeler çektik bumu bitmicek

cümlesine inşallah canımm inşallah rabbim kabul etsin hepimizinkini...
evet canım okurum farketmez 30 taneyi okudum ben istersen 30 tane daha alayım senden

siz yazadurun ben diğer tarafa gidip geeyuim bi koşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…