evet yaaaa kolay değil ve kadın bayağı çökmüş yıpranmış kaç kez tüp bbek tedavisi diğer iğneler ilaçlar işte artık bırakmışlar kadın artık sık sık rahatsızlanıyormuş hastalık sahibi olmuş yani :gitme: çok zor çokkkkkk Rabbbimm bebek özlemini kimseye yaşatmasınnnn inşşşşş hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:neeeeeey 20 yılmı ay ne kadar zor bişey RABBİM o kadar aratmasın bizi yaa hasret bırakmasın annemin bi akrabasıda ondan önce evlenmiş ben 17 yaşındayken çocuğu oldu 17 yıl sonra nasip oldu
evet canım şükür kocişim bile bugün dediki artık kafan rahat olsun bebişimiz olsun boshayallersmile :Saruboceq: Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlığımızdan bedenen ruhen çökmeden nasipde varsa nasip etsin inşşşşş amin canım amin çok sağol cümlemizin gönlünce versin inşşşohh ne güzell bak herşey istediğin gibi oluyo yavaş yavaş ,birde bu bebiş fikrinide kafandan atmışsın çok geçmeden gelecek o da inşallahh.birde sınavını hayırlısıyla geçince tam olacak ..Allah güzel gönlüne göre versin canım...o arkadaşlarınızada üzüldümmm
şu listeyi bahsetsene bacım bana biraz tefriciye gibi 1 hafta süre varmı okumak için bilmiyorumkismileaman eksik olsun ..hatırlıyorum bu teşekkür butonu olduğu zaman çok tartışmalar olmuştu .ne gereği varki
tamam canım hepsini alıyorsun demek Allah razı olsun canım sevabını melekler kat kat yazsınlar sana emii olumunekankayizsmilehmmm mesele bu yani aman bizde kullanmayız our biter ne ocek sanki
kızlar biri bana tostinin kalanarı için bigi versin şimdi ben okurum başkası okur olmaz ben kalanları almaya gönüllüyüm tamammmı yoksa başkası nurcan sana zahmet listeyi düzet tostininde kalanı görünmesin şekercim
.................................tosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....30
sude....20
bulut83..50
s.tuğba....163
kedersiz...50
toplam 313
kalan yoooohhh bitti :Saruboceq:
canım cumadan cumaya kadar okuyoruz haftada 2 kişiye ...bu hafta bana ve tostiye okundu (bir kişiye 313 tane ayetel kürsi) eğer almak istersen al istersen tubiş burdayken haberi olsunevet yaaaa kolay değil ve kadın bayağı çökmüş yıpranmış kaç kez tüp bbek tedavisi diğer iğneler ilaçlar işte artık bırakmışlar kadın artık sık sık rahatsızlanıyormuş hastalık sahibi olmuş yani :gitme: çok zor çokkkkkk Rabbbimm bebek özlemini kimseye yaşatmasınnnn inşşşşş hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
evet canım şükür kocişim bile bugün dediki artık kafan rahat olsun bebişimiz olsun boshayallersmile :Saruboceq: Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlığımızdan bedenen ruhen çökmeden nasipde varsa nasip etsin inşşşşş amin canım amin çok sağol cümlemizin gönlünce versin inşşş
şu listeyi bahsetsene bacım bana biraz tefriciye gibi 1 hafta süre varmı okumak için bilmiyorumkismile
canım ben adım istersen paylaşabiliriz az sonra kuran okucam biter allahın izniyle birbirimize binlerce tefriciyeler çektik bumu bitmiceks.tuğba ... kızlar okuyan yoksa ben kalanı okuyayım yarın
kedersiz seninki bitti canım allah kabul etsin iki üç güne adet olurum olmadan tostininkini kalanlarıyla ben alayım cumadan önce bitsin olurmu
tubişim hoşgeldin inşallah regl olmassın canım bellimi olur bi umut bakarsın hiç bişeye gerek kalmaz :Saruboceq:
hazır hamişler sıralanmışken diyorun hani diyorummmm boshayallersmile
cümlesine inşallah canımm inşallah rabbim kabul etsin hepimizinkini...tamam canım hepsini alıyorsun demek Allah razı olsun canım sevabını melekler kat kat yazsınlar sana emii olumunekankayizsmile
alıyım tabi yaaaa Tubişim hş buldum canım çok sağol ev derdim bitti şükür taşındım yerleştim Rabbime şükürler olsun Tubişşşş çok aldın yaaaa bende alacaktımm detayı öğreniyim istediydm çok aldım canımcımm hani bana hani banacanım cumadan cumaya kadar okuyoruz haftada 2 kişiye ...bu hafta bana ve tostiye okundu (bir kişiye 313 tane ayetel kürsi) eğer almak istersen al istersen tubiş burdayken haberi olsun
iyi akşamlar hoş geldiniyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar karpuz güzeli opuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar
olur canım olur artık aranızdayım bol bol görüşürüz inşşşşekerler ben müsadenizi istesem olarmı??
şifacık şekercik seninle sohbet edemedik yazdım gerçide cevapları yarın alırım bol bol muhabbet ederik olarmı nurcanım işler hafifledimi iyice bi
hoşgeldin kevokcukkiyi akşamlar kızlar
şükür ben senin o ev sahibi yüzünden katil olmadan sne kurtuldun o dertten hamd olsun..e sen geldin artık topiğe renkler gelir hani ekliyodunya cicili bicili bişeyle geçen bend eçaldım geçmişten bir günaydın resimleri atttım topiğe kaydirigubbakcemile3alıyım tabi yaaaa Tubişim hş buldum canım çok sağol ev derdim bitti şükür taşındım yerleştim Rabbime şükürler olsun Tubişşşş çok aldın yaaaa bende alacaktımm detayı öğreniyim istediydm çok aldım canımcımm hani bana hani banalmaz:
burdayım burdaaa :lepi:nerdesin hemşehrim kaydirigubbakcemile3
hoş geldin ama sadece hemşona selam vermişsin :umursamaz:nerdesin hemşehrim kaydirigubbakcemile3
evet canım okurum farketmez 30 taneyi okudum ben istersen 30 tane daha alayım sendencanım ben adım istersen paylaşabiliriz az sonra kuran okucam biter allahın izniyle birbirimize binlerce tefriciyeler çektik bumu bitmicek
cümlesine inşallah canımm inşallah rabbim kabul etsin hepimizinkini...
hoşgeldin iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?