Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kedersizim canım Serap ta almak istioo bende Tubişe kalanı verdin yaaaa onu sana zahmet 3 e böl canım

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66

Son düzenleme:
zemuszemusalooooo kedersiz nerdesen ben fahriye iyi akşamlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdeseeeen kederssiiiiz bende tugba bi çay demlede gelek içek gece gece kaydirigubbakcemile3
fesleğen bize slm yokmu aşk olsun buldun hemşehrini ona bağır bakalım uzaktan uzaktan

srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66
tamammı şimdi değişiklik olmuyosa çıktım ben de hade herif deli oacak yine uyuya kaacak ayın son günleri anlayın daaaa ya tutarsa yapacamsırnaşık şey

srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66

eline sağlık canım zahmet oldu ama iyi oldu kaydirigubbakcemile5 Rabbim kabul etsin inşşşşş dualarımızı :Saruboceq:

tamam canım ii oldu böle kusura bakma beklettik hadi koşş canım inşşşşşşşşş emeğiniizin karşılığını görürsünüz öptümmmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım.

çay yapamammm çaydanlıklarım yeni evime gitti..kaydirigubbakcemile3meyve yeriz çekirdek çıtlatırız olmamıı öylee ...
git gitt kızzz bekletmeee şeyiii ,sonra dedenin şeyi gibi sönemesinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…