laa olumm görmüyonmu sen bizim yazdıklarımızı hoşgeldin dedik yaa kaydirigubbakcemile3zemuszemusalooooo kedersiz nerdesen ben fahriye iyi akşamlar
iyi akşamlar hoş geldin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemusalooooo kedersiz nerdesen ben fahriye iyi akşamlar
tamammı şimdi değişiklik olmuyosa çıktım ben de hade herif deli oacak yine uyuya kaacak ayın son günleri anlayın daaaa ya tutarsa yapacamsırnaşık şeytosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66
eline sağlık canım zahmet oldu ama iyi oldu kaydirigubbakcemile5 Rabbim kabul etsin inşşşşş dualarımızı :Saruboceq:tosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66
iyi akşamlar karpuz güzeli opuyorumnanaktan
hoşgeldin topiğime :asigim:
tamam canım ii oldu böle kusura bakma beklettik hadi koşş canım inşşşşşşşşş emeğiniizin karşılığını görürsünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdeseeeen kederssiiiiz bende tugba bi çay demlede gelek içek gece gece kaydirigubbakcemile3
fesleğen bize slm yokmu aşk olsun buldun hemşehrini ona bağır bakalım uzaktan uzaktan
tamammı şimdi değişiklik olmuyosa çıktım ben de hade herif deli oacak yine uyuya kaacak ayın son günleri anlayın daaaa ya tutarsa yapacamsırnaşık şey
hoşgeldin kevokcukk
şükür ben senin o ev sahibi yüzünden katil olmadan sne kurtuldun o dertten hamd olsun..e sen geldin artık topiğe renkler gelir hani ekliyodunya cicili bicili bişeyle geçen bend eçaldım geçmişten bir günaydın resimleri atttım topiğe kaydirigubbakcemile3
canım tostininkide cumaya yetişsin diye kimsede kalmayınca ben alayım yarım kalmasın dedim istediğin kadar al ama bana hemen bldirki ben çıkıp okucam hemen alahın izniyle
tamam datlum sağol RABBİM kabul etsin inşallah arkadaşımıza fayda olursa ne mutlu bize zemuszemusşifa ve tubiş paylaştırdım sizee
serapcım sanada 30 daha yazdım canım
sağol tatlımm yerimsenibenşifa ve tubiş paylaştırdım sizee
serapcım sanada 30 daha yazdım canım
laa olumm görmüyonmu sen bizim yazdıklarımızı hoşgeldin dedik yaa kaydirigubbakcemile3
çay yapamammm çaydanlıklarım yeni evime gitti..kaydirigubbakcemile3meyve yeriz çekirdek çıtlatırız olmamıı öylee ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdeseeeen kederssiiiiz bende tugba bi çay demlede gelek içek gece gece kaydirigubbakcemile3
fesleğen bize slm yokmu aşk olsun buldun hemşehrini ona bağır bakalım uzaktan uzaktan
tamammı şimdi değişiklik olmuyosa çıktım ben de hade herif deli oacak yine uyuya kaacak ayın son günleri anlayın daaaa ya tutarsa yapacamsırnaşık şey
hoşgeldin iyi akşamlar canım
akannehirakannehirakannehir nurcik sesto sessss burdamısın nurcik ben yanlış topiğemi girdim yohsa hu huuuuu yeni isimler vawww hoşgediniz hanımlar uyku tutmadımı yohsa
ne bilem bana dedigini kııı dünya kada agkadeşin varkaydirigubbakcemile3
tosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?