Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi git madem bacım bekletme adamı çok beklemeye gelmez sonra trip yapar :umursamaz: tatlım size rastgele kolay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelsin datlum

akannehirakannehirakannehir nurcik sesto sessss burdamısın nurcik ben yanlış topiğemi girdim yohsa hu huuuuu yeni isimler vawww hoşgediniz hanımlar uyku tutmadımı yohsa
laa sen daha burdamısınnn ahandaaa sönmüştür şimdiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok istemem az önce koca bi paket çitledim meyve desen içim manav gibi valla neyse yerleşte yeni evine hayırı olsuna gelilnce demlersin artık
bizim kuşun kanadı yamulmuştur şimdi kur'anımı okuyayım kanadı düzelltmek bana düştü yine yada sessizce sokuur uyurum canıma minnet bayanssulusmilesus gıı misafirlerin yanında ne edepsizmiş bu tubi demesinler
gerçi aie içi asında ee saatte uygun emme neyse kaçtım byeee

kız tubiş ne yediriyon sen bu günlerde adama kaydirigubbakcemile böyle oldu

kızlar ben çıkayım.kociş oturacak.gelmeye çalışırım yine.Allah rahatlık versin hepinize.
kedersiiizz ipek arkadaşınızın gebeliğini sormuştum,yazarsın sen. iyi geceler herkese.

maşallah.Allah kabul etsin.ne güzel bi uygulama,yardımlaşma.tebrikler kızlar..
BACIM SENDE KATIL BAKMA ÖYLE UZAKTAN
yaw gidemedim sorma ya horuyo benim tosun :roflol:iş başa düştü yani tüh sevom olsaydı yardım isterdim neyse çıktım aaha emanet oun hatta melişim gibi gidiyorum 3----5----7----9-----1--- ÇIKTIM :bbo:

Son düzenleme:
ayyy valla ne iyi olurrr yakın olsanızda gelsenizz.. fesleğen tohumu benim komşu o gelecek bana hepinizin yerine içeriz artık çayları ,kahvelerii :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

kızlar ben çıkayım.kociş oturacak.gelmeye çalışırım yine.Allah rahatlık versin hepinize.
kedersiiizz ipek arkadaşınızın gebeliğini sormuştum,yazarsın sen. iyi geceler herkese.
güle güle yine görüşmek üzere yerimseniben

ipeğimi sormuştun senn görmedim ben o mesajınıı canım ..ipek maşallah çok iyiyi cumartesi keseyi görmeye gidecekleri inşallah
sende kal sağlıcakla iyi geceler canım yine beklerizz opuyorumnanaktan

akadeş msn aç benim koceden bana bilgisayar kalmıyoki yazayımolumunekankayizsmile
canımmm bende çıkıyorum amaaa :a015:

yoh yani ne kahvesi bu uyku kaçtı kahvesimi o kahveyi içerlerse sabaha kadar otururlarkaydirigubbakcemile3

serabcım önceden yiyip içiyoduk macun vs ama tüp bebe tedavisinden sonra bıraktık sadece reglden sonra gün aşırı fik fik ödev gibi yani aslında buda yanış ama dedimya ya tutarsa neyse ya açtınız çenemi vala kafama gumbik yiyecem sonunda

kaıyı açma delikten bak biz yoguz diye bagırkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…