hadi git madem bacım bekletme adamı çok beklemeye gelmez sonra trip yapar :umursamaz: tatlım size rastgele kolay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelsin datlumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdeseeeen kederssiiiiz bende tugba bi çay demlede gelek içek gece gece kaydirigubbakcemile3
fesleğen bize slm yokmu aşk olsun buldun hemşehrini ona bağır bakalım uzaktan uzaktan
tamammı şimdi değişiklik olmuyosa çıktım ben de hade herif deli oacak yine uyuya kaacak ayın son günleri anlayın daaaa ya tutarsa yapacamsırnaşık şey
laa sen daha burdamısınnn ahandaaa sönmüştür şimdiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:akannehirakannehirakannehir nurcik sesto sessss burdamısın nurcik ben yanlış topiğemi girdim yohsa hu huuuuu yeni isimler vawww hoşgediniz hanımlar uyku tutmadımı yohsa
yok istemem az önce koca bi paket çitledim meyve desen içim manav gibi valla neyse yerleşte yeni evine hayırı olsuna gelilnce demlersin artıkçay yapamammm çaydanlıklarım yeni evime gitti..kaydirigubbakcemile3meyve yeriz çekirdek çıtlatırız olmamıı öylee ...
git gitt kızzz bekletmeee şeyiii ,sonra dedenin şeyi gibi sönemesinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım sizin topikteki kızlarada söyle sizde okuyun birbirnizemaşallah.Allah kabul etsin.ne güzel bi uygulama,yardımlaşma.tebrikler kızlar..
kız tubiş ne yediriyon sen bu günlerde adama kaydirigubbakcemile böyle olduçay yapamammm çaydanlıklarım yeni evime gitti..kaydirigubbakcemile3meyve yeriz çekirdek çıtlatırız olmamıı öylee ...
git gitt kızzz bekletmeee şeyiii ,sonra dedenin şeyi gibi sönemesinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tşk canım Rabbim inşşş kabul eder dualarımızı :Saruboceq: olumunekankayizsmilemaşallah.Allah kabul etsin.ne güzel bi uygulama,yardımlaşma.tebrikler kızlar..
BACIM SENDE KATIL BAKMA ÖYLE UZAKTANmaşallah.Allah kabul etsin.ne güzel bi uygulama,yardımlaşma.tebrikler kızlar..
eee sevilmeyecek gibi değilimm tabikineee olacak arkadaşlarımmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
kıskanma ne olurrrr çalış seninde olurrr
ayyy valla ne iyi olurrr yakın olsanızda gelsenizz.. fesleğen tohumu benim komşu o gelecek bana hepinizin yerine içeriz artık çayları ,kahvelerii :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:yok istemem az önce koca bi paket çitledim meyve desen içim manav gibi valla neyse yerleşte yeni evine hayırı olsuna gelilnce demlersin artık
bizim kuşun kanadı yamulmuştur şimdi kur'anımı okuyayım kanadı düzelltmek bana düştü yine yada sessizce sokuur uyurum canıma minnet bayanssulusmilesus gıı misafirlerin yanında ne edepsizmiş bu tubi demesinler
gerçi aie içi asında ee saatte uygun emme neyse kaçtım byeee
:kedi:laa sen daha burdamısınnn ahandaaa sönmüştür şimdiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
KENDİMİİİİİ daha ne yesinkız tubiş ne yediriyon sen bu günlerde adama kaydirigubbakcemile böyle oldu
güle güle yine görüşmek üzere yerimsenibenkızlar ben çıkayım.kociş oturacak.gelmeye çalışırım yine.Allah rahatlık versin hepinize.
kedersiiizz ipek arkadaşınızın gebeliğini sormuştum,yazarsın sen. iyi geceler herkese.
ipeğimi sormuştun senn görmedim ben o mesajınıı canım ..ipek maşallah çok iyiyi cumartesi keseyi görmeye gidecekleri inşallahkızlar ben çıkayım.kociş oturacak.gelmeye çalışırım yine.Allah rahatlık versin hepinize.
kedersiiizz ipek arkadaşınızın gebeliğini sormuştum,yazarsın sen. iyi geceler herkese.
canımmm bende çıkıyorum amaaa :a015:akadeş msn aç benim koceden bana bilgisayar kalmıyoki yazayımolumunekankayizsmile
ayyy valla ne iyi olurrr yakın olsanızda gelsenizz.. fesleğen tohumu benim komşu o gelecek bana hepinizin yerine içeriz artık çayları ,kahvelerii :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
süpersin bacım yaaaaaaa delikafaduldenKENDİMİİİİİ daha ne yesin
nereniii yiyioo nereniii sempatiksalakcinniKENDİMİİİİİ daha ne yesin
akannehirKENDİMİİİİİ daha ne yesin
ipeğimi sormuştun senn görmedim ben o mesajınıı canım ..ipek maşallah çok iyiyi cumartesi keseyi görmeye gidecekleri inşallah
sende kal sağlıcakla iyi geceler canım yine beklerizz opuyorumnanaktan
canımmm bende çıkıyorum amaaa :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?