Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yoh yani ne kahvesi bu uyku kaçtı kahvesimi o kahveyi içerlerse sabaha kadar otururlarkaydirigubbakcemile3
fesleğen senin uykun gelmiş beli bacım nurcan sen ona gittiğinde bizim yerimize kahve içmekten bahsetti şuan için değidi o kahveler
sonkez öpüdünüz hatunlar hoşça ve dostça kalın opuyorumnanaktan

kız allasen çok yapmakta iyi değil adamın tohumları az olur kaydirigubbakcemile3
en ideali 3 günde 2 günde bir :dance:
bak gene lafa tuttuk boshayallersmile

süpersin bacım yaaaaaaa delikafadulden
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
nereniii yiyioo nereniii sempatiksalakcinni
söersem yüzün kızarmayacakmı lülülülülülü
akannehir
bitircek seni bu gidişle gııı
olsun olsun çalışmalar devam tam gaz hız kesme yok olana kadar :dance:
bizimki hımbıl garibim napsın çok yoruluyo
bens aaa bişey diyimmi hımbılığı üstündeyken sen kasayı gover kucağına o hımbıllıktan çıkar ya beni konuşturmayın şu topikte yaaa:kedi:

kaıyı açma delikten bak biz yoguz diye bagırkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fesleğen senin uykun gelmiş beli bacım nurcan sen ona gittiğinde bizim yerimize kahve içmekten bahsetti şuan için değidi o kahveler
iyi fikfiklerrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız allasen çok yapmakta iyi değil adamın tohumları az olur kaydirigubbakcemile3
en ideali 3 günde 2 günde bir :dance:
bak gene lafa tuttuk boshayallersmile
3 günmü anam herif sokakta görse üstüme atlar o zaman sen n e dedin öle yerimseniben
nurcanım sorun havada kalmasın söiyim bari tırnaklarımı yiyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey

yok bacım ne uykusu kaynanamda biraz kestirdim cin gibiyim çarpmaya insan sempatiksalakcinni arıyom

yoooo niyee kızarsınnnn sempatiksalakcinniama sen söleme en iyisi ben anladımmmm nereni yediğini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız valla beni güldürdün ağşam ağşam ALLAHTA seni güldürsün gerçi biraz sonra güzel gülcen neyse :kedi:
hadi iyi geceler canım kolay gelsin

yok bacım ne uykusu kaynanamda biraz kestirdim cin gibiyim çarpmaya insan sempatiksalakcinni arıyom
anaaaaam ben kaçtım çarpılmaya niyetim yohh
yoooo niyee kızarsınnnn sempatiksalakcinniama sen söleme en iyisi ben anladımmmm nereni yediğini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heee anlamış bak hele şuna neyse ya yarın kızlar bu kız ne etmiş demesin utanırım vala msn de ben saa derim nurcan yiyilesi yerlerisempatiksalakcinni

heee anlamış bak hele şuna neyse ya yarın kızlar bu kız ne etmiş demesin utanırım vala msn de ben saa derim nurcan yiyilesi yerlerisempatiksalakcinni
ne zamandır görüşemiyoruz msnde zati sevoda yokk ..dersleri aksattınız iyicene ..eskiye dönüyorum valla anladın sen onu :çok üzgünüm:

o zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinni
ben bazen fik fik sırasında düşünürüm acana şuan bizmle birlikte dünyada kaç miyon kişi fik fik yapıyo diye bi defada eşime o sırada sordum bana ne dese iyi sen sapıkmısın dedi
birde bugün alışverişe çıktık önümde bi aie yürüyo bizde eşyalar elimizde arabaya doğru gidiyoruz kadının plakası o kadar büyükki dar pantolonda giymiş igimi çekti baka kalmışım yürürken eşim bi dürttü ne bakıyon kadının k...çına diye eve gedik şüpeleniyorum sapıklık olabiirmi dedi niye anlattım sorun bakem

bend ebimiyrum aklıma geldi işte:roflol:

o zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinni
[ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aayyyy çatladım valla azz faceye göz atayım dedimm neler neler yazmışınızzzzzz opuyorumnanaktan benimde uykucuğum geldiiiiii hadi hadi 1 den 1 e kadar sayalımki vakit geçmesin :hulya:

bende çıkıyom şekerler benimki yorum seyrederken uyuya kaldı koltukta garibim kaldırayımda yatalım bari hepinizi çok seviyom iyi geceler öptüm tatlışlar ALLAHA emanet olun opuyorumnanaktan
kızlar çıkıyorum bendee uykum geldii valla mirmirmirmir
iyi geceler nurcanım görüşürüz zemuszemus

sen hala burdamısın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…