fesleğen senin uykun gelmiş beli bacım nurcan sen ona gittiğinde bizim yerimize kahve içmekten bahsetti şuan için değidi o kahveleryoh yani ne kahvesi bu uyku kaçtı kahvesimi o kahveyi içerlerse sabaha kadar otururlarkaydirigubbakcemile3
oolsun canım içeriz aklıma bu söz geldi (bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var )kaydirigubbakcemile3yoh yani ne kahvesi bu uyku kaçtı kahvesimi o kahveyi içerlerse sabaha kadar otururlarkaydirigubbakcemile3
kız allasen çok yapmakta iyi değil adamın tohumları az olur kaydirigubbakcemile3serabcım önceden yiyip içiyoduk macun vs ama tüp bebe tedavisinden sonra bıraktık sadece reglden sonra gün aşırı fik fik ödev gibi yani aslında buda yanış ama dedimya ya tutarsa neyse ya açtınız çenemi vala kafama gumbik yiyecem sonunda
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilesüpersin bacım yaaaaaaa delikafadulden
söersem yüzün kızarmayacakmı lülülülülülünereniii yiyioo nereniii sempatiksalakcinni
bens aaa bişey diyimmi hımbılığı üstündeyken sen kasayı gover kucağına o hımbıllıktan çıkar ya beni konuşturmayın şu topikte yaaa:kedi:akannehir
bitircek seni bu gidişle gııı
olsun olsun çalışmalar devam tam gaz hız kesme yok olana kadar :dance:
bizimki hımbıl garibim napsın çok yoruluyo
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaıyı açma delikten bak biz yoguz diye bagırkaydirigubbakcemile3
iyi fikfiklerrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanfesleğen senin uykun gelmiş beli bacım nurcan sen ona gittiğinde bizim yerimize kahve içmekten bahsetti şuan için değidi o kahveler
sonkez öpüdünüz hatunlar hoşça ve dostça kalın opuyorumnanaktan
3 günmü anam herif sokakta görse üstüme atlar o zaman sen n e dedin öle yerimsenibenkız allasen çok yapmakta iyi değil adamın tohumları az olur kaydirigubbakcemile3
en ideali 3 günde 2 günde bir :dance:
bak gene lafa tuttuk boshayallersmile
fesleğen senin uykun gelmiş beli bacım nurcan sen ona gittiğinde bizim yerimize kahve içmekten bahsetti şuan için değidi o kahveler
sonkez öpüdünüz hatunlar hoşça ve dostça kalın opuyorumnanaktan
yoooo niyee kızarsınnnn sempatiksalakcinniama sen söleme en iyisi ben anladımmmm nereni yediğini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
söersem yüzün kızarmayacakmı lülülülülülü
bens aaa bişey diyimmi hımbılığı üstündeyken sen kasayı gover kucağına o hımbıllıktan çıkar ya beni konuşturmayın şu topikte yaaa:kedi:
tabiii canımmm3 günmü anam herif sokakta görse üstüme atlar o zaman sen n e dedin öle yerimseniben
nurcanım sorun havada kalmasın söiyim bari tırnaklarımı yiyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
söersem yüzün kızarmayacakmı lülülülülülü
bens aaa bişey diyimmi hımbılığı üstündeyken sen kasayı gover kucağına o hımbıllıktan çıkar ya beni konuşturmayın şu topikte yaaa:kedi:
anaaaaam ben kaçtım çarpılmaya niyetim yohhyok bacım ne uykusu kaynanamda biraz kestirdim cin gibiyim çarpmaya insan sempatiksalakcinni arıyom
heee anlamış bak hele şuna neyse ya yarın kızlar bu kız ne etmiş demesin utanırım vala msn de ben saa derim nurcan yiyilesi yerlerisempatiksalakcinniyoooo niyee kızarsınnnn sempatiksalakcinniama sen söleme en iyisi ben anladımmmm nereni yediğini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinniyok bacım ne uykusu kaynanamda biraz kestirdim cin gibiyim çarpmaya insan sempatiksalakcinni arıyom
yoooo niyee kızarsınnnn sempatiksalakcinniama sen söleme en iyisi ben anladımmmm nereni yediğini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne zamandır görüşemiyoruz msnde zati sevoda yokk ..dersleri aksattınız iyicene ..eskiye dönüyorum valla anladın sen onu :çok üzgünüm:anaaaaam ben kaçtım çarpılmaya niyetim yohh
heee anlamış bak hele şuna neyse ya yarın kızlar bu kız ne etmiş demesin utanırım vala msn de ben saa derim nurcan yiyilesi yerlerisempatiksalakcinni
o zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinni
ben bazen fik fik sırasında düşünürüm acana şuan bizmle birlikte dünyada kaç miyon kişi fik fik yapıyo diye bi defada eşime o sırada sordum bana ne dese iyi sen sapıkmısın dedio zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinni
hep böyle değilizz bu gece denk geldiii sanaakızlar bu emme NURİ ALÇO OLMUŞUNUZ bi gazozunuz eksik sapıklar size :kedi:
[ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aayyyy çatladım valla azz faceye göz atayım dedimm neler neler yazmışınızzzzzz opuyorumnanaktan benimde uykucuğum geldiiiiii hadi hadi 1 den 1 e kadar sayalımki vakit geçmesin :hulya:o zaman sizde de bu gece fikfik var desenee sempatiksalakcinni
iyi geceler nurcanım görüşürüz zemuszemuskızlar çıkıyorum bendee uykum geldii valla mirmirmirmir
sen hala burdamısın kızanaaaaam ben kaçtım çarpılmaya niyetim yohh
heee anlamış bak hele şuna neyse ya yarın kızlar bu kız ne etmiş demesin utanırım vala msn de ben saa derim nurcan yiyilesi yerlerisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?