Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadin ben çıktım kızlar ALLAHA emanet olun tatlışlar iyi sohbetler sabah erken kalkçam öptüm epinisi opuyorumnanaktan 3 .2 .1.... kaçtımmmm.

......................................................
Mehaba dert ortaklarım, ben 11 yıldır bekliyorumm.Çok ümitlendiğim zamanlar oldu.Fakat yok olmuyor işte.Ama ümüdimi Allah'a olan inancımı hiç yitirmedim vee buradaki herkesle birlikte anne olacağımıza inanıyorum:Eğer olmıyacaksa da vardır Rabbimin bir bildiği diyorum.
Ben yaklaşık 10 aydır tam anlamıyla adet göremiyordum ve bu işin tamamen bittiğini düşünmüştüm,fakat yine Allah ol derse olur ümidim vardı birazcık.Ama geçen cuma adet oldum ve çok sevindim.3 ay önce bir tüpbebek merkezine başvurmuştum ve ilaçlara rağmen adet görmemiştim.Kendiliğinden oldum ve tekrar ümitlendim arkadaşlar...Eşimde çok ümitli inşalah olucak diyorum.Ve hepimiz için dua ediyorum...İnşalah...Ama tabiiki hakkımızda hayırlısı ...

merhaba aramıza hoş geldin inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre verir eğer hakkımızda hayırlıysa nasipte varsa Rabbim en kısa zamanda emeklerimizizn sabrımızın karşılığını boş çevirmesin inşallah görüşmek üzere opuyorumnanaktan

eline sağlık canım zahmet oldu ama iyi oldu kaydirigubbakcemile5 Rabbim kabul etsin inşşşşş dualarımızı :Saruboceq:
allah razı olsun canım
şifa ve tubiş paylaştırdım sizee
serapcım sanada 30 daha yazdım canım
kedersizim hakkını helal et rabbim bu melek gibi kalbi olan arkadasımın gönlüne göre versin
tamam datlum sağol RABBİM kabul etsin inşallah arkadaşımıza fayda olursa ne mutlu bize zemuszemus
inş. serabım hepimize şifa olur
nereniii yiyioo nereniii sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: sen cok yaşa kedersizim:roflol:

hoşgeldin kedersiz ananın topiğine arkadasım rabbim büyük inş. melegine kavuşucaksın :ecrin_bebek:

herkese günaydın
geçen gün tosti için liste oluşturulurken 15 tane ben alayım demiştim
gözden kaçmış... dün hem kedersizi için aldıklarımı hemde tosti için aldığımı
okuduğumu yazdım o da gözden kaçmış tosti listeni yeniden düzenle istersen
bir kişi 15 tane eksik okusun

günaydın herkeslere
benim için ayetel kürsi okuyan herkesten allah razı olsun
tubiş sagol gardaşım agzına saglık seninde

günaydın ipek sagol bacım agzına saglık vallahi kedersiz dün dagıtmış kalanları coguda okudu sanırım ne edelim 15 tane fazla olcek galiba

benim resim uçmuş yeni ekledim ve Kedersizim bu listeyi eksiltiozzzzz ipek ve yıldız ı bi ara silermisin bacımmmm benimde yeni bu resim yerimseniben

Son düzenleme:
:Saruboceq:
şifa uzun bir aradan sonra hoşgeldin canım nasılsın
hayırlı uğurlu olsun evine yerleşmişsin
hoş bulduk canım çok sağol tebrikler canım benim çokkkk sevindim inşallah sıkınıtısızca Rabbim sağlıklı-sıhhatli hayırlı evlat kucağınıza almayı nasip eder :Saruboceq: eeee kaç haftalık ? nasıl gidiyor ? olumunekankayizsmile

amin canım...allah buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah ......
daha sadece kanda belli oldu canım küçük yani daha

günaydın ipek sagol bacım agzına saglık vallahi kedersiz dün dagıtmış kalanları coguda okudu sanırım ne edelim 15 tane fazla olcek galiba
ben bugün okuyacağım akşam aldım zaten eğer eksik veya fazla okumak gerekmiorsa yani sayı çok önemliyse ben henüz okumadığım için benimki eksilebilir yerimseniben Kedersizim bugün liste lerle ilgilenme günü galiba kolay gelsin olumunekankayizsmile

amin canım...allah buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah ......
daha sadece kanda belli oldu canım küçük yani daha
amin canım aminn aaaaa öleeeemiiii ayyyy çok sevindim hem eviniz uğurlu geldi inşşşşşş :CüvCüv: hihoyyyt opuyorumnanaktan

kızz allaseni ne etmeyeee benimde aklıma başka bişey geliyi saçma olabilir ama yazayım yineden kaydirigubbakcemile3bende şey düşünüyorum acaba evlendiğimiz<den benri kaç defa fikfik yaptıkk.laa hakkat ikimizde çatlağız sempatiksalakcinni

canım benim hoşgeldin aramızaa ..bu zamana kadar ne kadar çok acı çektiğini burdaki hepimizi çok iyi biliyoruz.ama RABBİM okadar büyükki her kuluna çekebilecek derdi veriyo.ve en önamliside sevdiği kullarını sınıyo bizimde sınavımız bu şekilde ..sabır ve tevekül ederek bu sınavımızdan geçecez hepimizi Allahın izni ile sen canını sıkma ..ibrahim saraçoğlunu ara istersen adam mucize kürler yapıyo ..Allahım yar ve yardımcın olsun canım

sen geldin topik renklendi valla opuyorumnanaktangünaydınn canım

kanki ben kaçırmışım onu ..ozaman şöyle yapalımm şifa burdayken 15 eksik okusun o

benim resim uçmuş yeni ekledim ve Kedersizim bu listeyi eksiltiozzzzz ipek ve yıldız ı bi ara silermisin bacımmmm benimde yeni bu resim yerimseniben
canımmm ama ben değiştiremiyorumki edit butonu yok :sinifsinif:

tosti(azra ) için ayatel kürsi

srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........51

ipek...15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…