Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım aminn aaaaa öleeeemiiii ayyyy çok sevindim hem eviniz uğurlu geldi inşşşşşş :CüvCüv: hihoyyyt opuyorumnanaktan
ev uğurlu geldi gerçekten bu aralar topikte taşınma çok oldu inşallah sizlerede uğur getirsin :ecrin_bebek:
günaydıınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın hastalık durumları nasıl

şifa ben sana söylemeyi unutum hafta sonu bende taşınıyorum canım sositososito sositososito

hepicinizeee günaydınlarr olsunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canımmm az önce edit butonu varya olsun canım elbet gelir :hulya: Tubişin düşündüğünü bende düşünürüm arasıra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hem de derimki herkes neler yapıyor şu anda bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı lülülülülülü -tatlicadiarzu- şakkıdı

kankiii seninn hiç teşekkürün yokk gamyoncuiremsubenimm kocamannn 5 tane teşekkürüm var hıhhhhlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

şifa ben sana söylemeyi unutum hafta sonu bende taşınıyorum canım sositososito sositososito
kendi evinize mi inşallah canım uğurlu gelirrrr eviniz şenlenir kolay gelsin canım keşke yakın olsak yardıma koşardık hemen bilmiyorumkismile şimdiden güle güle otur hayatım yerimseniben

canım edit butonu artık her mesajında yarım saat duracakmış ne kadannn saçma değilmiii...dünkü mesajlarına bakarsan farkedeceksin sende..sadece liste olan başlıklarda ilk mesajda edit devamlı olacakmış bundan sonra

günaydıınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günyadın canım hoş geldin naber nasılsın yerimseniben oğlun nasıl büyüdü dimi kaç aylık oldu yaaaa ben yoktum epeydirr bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

kendi evinize mi inşallah canım uğurlu gelirrrr eviniz şenlenir kolay gelsin canım keşke yakın olsak yardıma koşardık hemen bilmiyorumkismile şimdiden güle güle otur hayatım yerimseniben

aminnn cnım benimm saoll..valla yaa yakın olsak ne iyi olurdu cümbür cemaat elbirliği ile birgünde yerleştirirdik evi ipekte bize çay sersivi yapardı kaydirigubbakcemile3

abooooowwww iyice kafam karıştı bu neeee yaaaaa dursun durduğu yerde hopluyo zıplıoooo :dilcikar:

aminnn cnım benimm saoll..valla yaa yakın olsak ne iyi olurdu cümbür cemaat elbirliği ile birgünde yerleştirirdik evi ipekte bize çay sersivi yapardı kaydirigubbakcemile3
aaaaaa ben türk kahvesi tercihimcimm şöööleee güzel bir yorgunluk kahvem kimden boshayallersmile bilmiyorumkismile

şimdilik benden olsunnn iki dakkada yaptım bol köpüklü olmasada idare ett
teşekkürler canım ellerine sağlık bende yaptım 2 tane ettimi 3 kaç kişiyiz bu arada ???? eksik varsa köpüklü köpüklü devam yapalımm :içelim:

katılıyorum olsa tıklıcamdaaaa bende sadece katılmıyorum varrrrrrrrrrrrrr aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…