Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

artık bana kimse teşekkür edemiyecekmii:sinifsinif:
sadece 5 teşekürüm mü olacak :sinifsinif:

aramızda casus mu var yaneeeee bilmiyorumkismile yok canım ipek yapmaz yanlış tahmin aklinialirimsmile
sabah ona nisbet yapar gibi senin hiç teşekürün yok benim kocaman 5 teşekkürüm var demiştim o yüzden ahımı tuttu dedim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sabah ona nisbet yapar gibi senin hiç teşekürün yok benim kocaman 5 teşekkürüm var demiştim o yüzden ahımı tuttu dedim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heeee tamam şimdi anladımmmm ama tutar mı tutar ahhhh bu başka bişeeeeeye benzemez eyvahedigeldismile

toru topu sağ alt köşemde bunlar varrrrr kötükedihüso
aaa sen kendin içinmi diyordunnn allasen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana söylüyorsun sandımmm
oh beeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz sana teşekkür ederiz merak etme
hatta teşekkür manyağı ederiz senii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heee yaaaa kendim için dediydimmmm katılacaktım ama katılamıyorum kaydirigubbakcemile3 teşekkür rekorlar kitabına mı adayımmm bayanssulusmile alkisalkisalkis

neyse arkidişler ben çıkayımm artık bu kadar boşboğazlık yeter
bugün yeni evin temizliğine gidecez kaynanamlarla .haden kalın sağlıcaklaa

neyse arkidişler ben çıkayımm artık bu kadar boşboğazlık yeter
bugün yeni evin temizliğine gidecez kaynanamlarla .haden kalın sağlıcaklaa
gülüüleeeee canım kolaylıklar görüşmek üzere bende eccik oyun oynıcammmm gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden naniknanik sırnaşık şey hihoyyyt :tomato: :dance: :teytey:
acep senin ve tubişin bu takıntınızın ismi nee olaaki çok merak ettim
(insanların ne yaptığını merak etme takıntısı ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…