acaba nedir edir ????? tamam şimdi buldum delikafadulden eti eti eti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3acep senin ve tubişin bu takıntınızın ismi nee olaaki çok merak ettim
(insanların ne yaptığını merak etme takıntısı ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayrıdır kanki ne oldu özel değilse paylaş bizimle istersen
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:acaba nedir edir ????? tamam şimdi buldum delikafadulden eti eti eti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amann başka sorunlar olmasında iş sorunu herzaman oluyo her yerde oldu gibi ..sen sıkma canını moralini yüksek tutişyeri sorunları önemli değil
ama 2 saati aşkın kimsecikler yazı yazmamış
alah kabul etsin canım gönüne göre versingünaydın herkeslere
benim için ayetel kürsi okuyan herkesten allah razı olsun
tubiş sagol gardaşım agzına saglık seninde
sen deli ben deli yakarız gemileri nurcik-tatlicadiarzu-kızz allaseni ne etmeyeeebenimde aklıma başka bişey geliyi saçma olabilir ama yazayım yineden kaydirigubbakcemile3bende şey düşünüyorum acaba evlendiğimiz<den benri kaç defa fikfik yaptıkk.laa hakkat ikimizde çatlağız sempatiksalakcinni
geçmişe bi göz attımda şifa gelmiş hoşgelmişşş özledikk valla seni şifacımmm
ipeğimmm ne oldu senin niye canını sıktılar işyerinde
bana karşı yapılmış bi şey yok allahtan sıkıntılı sorunlu işler var
onlarla uğraşıyoruz
anladım canımm herşey halolur merak etme sen olumunekankayizsmile
mende okuytum şekerlerr vermek isteyen olursa alıyımtosti(azra ) için ayatel kürsi
srp.....60
sude....20
bulut83..50
kedersiz...50
s.tuğba...67
şifa........51
ipek...15
Allah gönlünüze göre versinn quzum bnimmipem yazmıştım mazeretimi ta dün geceden kusura bakmayı eşim 1+1 çalıştığı için o evdeyken onunla igilenmezsem sonra ufak bişeyde söz hakkı oluyo bu konuda onun için daha temkinli yaklaşıyorum
ne keyfi canımcım ya bugün çok erken uyanmıştı kuşların sesine kahvatıdan sonra ben buraya bi bakıp çıktım hadi azcık yatak keyfi yapalım dedi tam uyumak üzereyken şubeden aradılar zavallım gitti 3 saat sonra geldi o arada ben ev işine daldım çıktık aışveriş filan bişeycik anlamadım yani bugünden inşalah gece ekibe geçerde o zaman rahat olur onun içinde benim içinde bakalım
şifaaaaa ooooşgeldin beaaa nasılsın canım bittimi ev problemleri herşey düzene girdin inş nasılsın canım
hayırlı haberlerle gel canım endişe etme allahın izniyle herşey yolundadır inş
kızlar okuyan yoksa ben kalanı okuyayım yarın
kedersiz seninki bitti canım allah kabul etsin iki üç güne adet olurum olmadan tostininkini kalanlarıyla ben alayım cumadan önce bitsin olurmu
çok şğkür bebem afacann iyiymişşşş:)) çok saol datlımmşekerler yine ben nasılsınız ah kaçırdım yine dimi sizi kociş maç seyrediyo bursaspor şampiyonlar liginde bi heyecanlanıyoki sormayın çok komik izlerken
menikem inşallah canım iyidir bizim afacan merak etme güzel annesi tamammı :hulya:
RABBİM sağlık sıhhat versin ikinizede korusun kollasın inşallah datlular sizi :Saruboceq:
şifam canım benim yaaaaa cidden özlemişizzemuszemus neler yaptın umarım herşey yoluna girmiştir tayin işi olmuş gibi hissediyorummmm boshayallersmile
canım benim kusura bakma evet kısmetse sosyal hizmetler bölümü okuyacağımm derslere de bir an önce başlamam lazımm sırf kocişim nettende yararlanayım derslerimi ihmal etmeyeyim diye net bağlattı inşşşş başarırım yaaaaaaa opuyorumnanaktan
biraz yoğunluk olacak geçiciler bayram kdv ssk derken onada katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?