Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kontrole mi gittinn bebişini gördünmüüü :CüvCüv: keyfi yerinde allaha şükürr maşallahhh

gördüm quzumda kafam karıştıı yaaa 2 düzey usg diye gittim benn girdim ultrasona ama bu ultrasonun macı bebeğin organlarını falan görmekti bana adam akıllı bakılmadı herhall kilosu plasenta bunları söyledi kağıtta bişi yazmıyoo

selam tuba iyiyiz sen nasılsın

selam tuğbiş hoşgeldin
slm iyiyim şükür sırtıma kulunç girmiş galiba hareket edemiyorum hamamamı gitsem yoksa sıcak bi duşmu alsam diye düşünüyorum boshayallersmile
mende okuytum şekerlerr vermek isteyen olursa alıyım

Allah gönlünüze göre versinn quzum bnimm

bitti şekercim ben akşam okudum aldıklarımı allah kabul etsin..

hoşbulduk aplaa
hastaneden geldimmm çok şükür herşey yolundaymışş
hadi gözün aydın canım alah sizlere bağışlasın

hımmm keşke sorsaydın bölemi oluyo diye canım hiç anlamamki bende bu testlerden canım ama bişey zaten yoktur allahın izniyle belkide baktı ama bi sorun olmayınca söylemedi sempatiksalakcinni

neyse ben kaçtımm öptümm sizleriii ve bebişlerinizzzi sırnaşık şey

canım sizin topikteki kızlarada söyle sizde okuyun birbirnize
bi söyliyim valla.
tşk canım Rabbim inşşş kabul eder dualarımızı :Saruboceq: olumunekankayizsmile
amin canım.hayırlısıyla olsun herşey.
seve seve ama ben ezbere okumayı bilmiyorum,ne yapabilirim sizler için.
güle güle yine görüşmek üzere yerimseniben
merhaba canım.bak geldim.

:mymeka: tamam sağol:1closedeyes: Allah daim etsin sağlık sıhhatle.

hepicinizeee günaydınlarr olsunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tünaydın tatlım.

merhaba arkidişlerzemuszemus

çok şükür aplaa iyiymiş de affffff yaa
aşşağıda diye korkuyodum ayakları aşşağıdaymış yukarı çıkmışş ince uzun babaklı bi bebk dedi
yapma canım ya yinebayan evham olma olumsuz bişey olsa dr sölerdi zaten senin yüzünden çocuk sinir küpü olarak doğacak allah korusun
demek ince uzunmu he desene yediklerin bebeden çok sana yarıyo:1rolleyes:

melike bi bilgim yok ayrıntılı nasıl oluyo ama için rahat olsun canım 2 li 3 lü testlerde
sorun yoktu allah korusun bişey olsa onlarda da çıkardı ........tuba gidebileceğin bi hamam varsa
hiç durma git canım masaj yaptırırsın

seve seve ama ben ezbere okumayı bilmiyorum,ne yapabilirim sizler için.
merhaba arkidişlerzemuszemus
canımcım yalnız bizer için değil kendin içinde aynı zamanda ..katımak istersen okuduğumuz sureyi snede kur'andan okursun olmadı bizer bigünde senin için başar okuruz okiş...

tuba gidebileceğin bi hamam varsa
hiç durma git canım masaj yaptırırsın
iyi gelirmi bimemki boynumun az atında yağ bezesi var yani ele geliyo üşütmüş olmaıyımki oda çok ağrıyo hakısın aslında gidip saunada beklesem sonra güze bi masaj çektirsem süpe rolur
amaaaaa adetim yakın bi sorun olurmu acepbilmiyorumkismile

canımcım yalnız bizer için değil kendin içinde aynı zamanda ..katımak istersen okuduğumuz sureyi snede kur'andan okursun olmadı bizer bigünde senin için başar okuruz okiş...

arapça mıı:1shok: ?
ben detayını kedersize sorayım inşallah elimden gelirde katılırım.byeee

adetin yakınsa gitme istersen bebiş varsa fazla sıcak iyi değil çünkü

amin bebem Allah razı olsunn
amann ya sinir oldummmm aplaa yaaa aradım dr tekrar 1.30 arıcamm
yapma canım ya yinebayan evham olma olumsuz bişey olsa dr sölerdi zaten senin yüzünden çocuk sinir küpü olarak doğacak allah korusun
demek ince uzunmu he desene yediklerin bebeden çok sana yarıyo:1rolleyes:
ayy apla hiç sormaa yaa salaklar niye bekletiyonuz bu saate kadarr iyide hee bana yaramış aldığım kilolarr

apla içim rahatta çok şükür inşalah temiz çıkacaktra sinir oldumm yaaaaaaaaaa

arapça mıı:1shok: ?
ben detayını kedersize sorayım inşallah elimden gelirde katılırım.byeee
sen bilirsin ama yanlış anama ben bizler için katıl demedim kendin için istiyosan yani neyse ya takıl istediğin gibi
adetin yakınsa gitme istersen bebiş varsa fazla sıcak iyi değil çünkü
heee kim kaybetmişki ben bulayım be ipmemboshayallersmile
neyse ben çıkayım gerilmek üzereyim anladın sen onu şekercim öpüyorum seni koay gelsin ipem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…