Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, bynkutluay+, iipekk34+, kevok1985, s.tugba+, tarfil
ohh ohh maşallahh bi anda doldu aşağısıı
hoşgeldinizzz
geçicilere başladınız mı yoksammm sempatiksalakcinni ben daha muhtasardayım kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk aplaa
hastaneden geldimmm çok şükür herşey yolundaymışş
kontrole mi gittinn bebişini gördünmüüü :CüvCüv: keyfi yerinde allaha şükürr maşallahhh
gözünaydın melike bebişin iyiymiş sevindim
selam tuba iyiyiz sen nasılsın
slm iyiyim şükür sırtıma kulunç girmiş galiba hareket edemiyorum hamamamı gitsem yoksa sıcak bi duşmu alsam diye düşünüyorum boshayallersmileselam tuğbiş hoşgeldin
mende okuytum şekerlerr vermek isteyen olursa alıyım
Allah gönlünüze göre versinn quzum bnimm
hadi gözün aydın canım alah sizlere bağışlasınhoşbulduk aplaa
hastaneden geldimmm çok şükür herşey yolundaymışş
gördüm quzumda kafam karıştıı yaaa 2 düzey usg diye gittim benn girdim ultrasona ama bu ultrasonun macı bebeğin organlarını falan görmekti bana adam akıllı bakılmadı herhall kilosu plasenta bunları söyledi kağıtta bişi yazmıyoo
bi söyliyim valla.canım sizin topikteki kızlarada söyle sizde okuyun birbirnize
amin canım.hayırlısıyla olsun herşey.tşk canım Rabbim inşşş kabul eder dualarımızı :Saruboceq: olumunekankayizsmile
seve seve ama ben ezbere okumayı bilmiyorum,ne yapabilirim sizler için.BACIM SENDE KATIL BAKMA ÖYLE UZAKTAN
yaw gidemedim sorma ya horuyo benim tosun :roflol:iş başa düştü yani tüh sevom olsaydı yardım isterdimneyse çıktım aaha emanet oun hatta melişim gibi gidiyorum 3----5----7----9-----1--- ÇIKTIM :bbo:
merhaba canım.bak geldim.güle güle yine görüşmek üzere yerimseniben
ipeğimi sormuştun senn görmedim ben o mesajınıı canım ..ipek maşallah çok iyiyi cumartesi keseyi görmeye gidecekleri inşallah
sende kal sağlıcakla iyi geceler canım yine beklerizz opuyorumnanaktan
canımmm bende çıkıyorum amaaa :a015:
hepicinizeee günaydınlarr olsunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gördüm quzumda kafam karıştıı yaaa 2 düzey usg diye gittim benn girdim ultrasona ama bu ultrasonun macı bebeğin organlarını falan görmekti bana adam akıllı bakılmadı herhall kilosu plasenta bunları söyledi kağıtta bişi yazmıyoo
yapma canım ya yinebayan evham olma olumsuz bişey olsa dr sölerdi zaten senin yüzünden çocuk sinir küpü olarak doğacak allah korusunçok şükür aplaa iyiymiş de affffff yaa
aşşağıda diye korkuyodum ayakları aşşağıdaymış yukarı çıkmışş ince uzun babaklı bi bebk dedi
canımcım yalnız bizer için değil kendin içinde aynı zamanda ..katımak istersen okuduğumuz sureyi snede kur'andan okursun olmadı bizer bigünde senin için başar okuruz okiş...seve seve ama ben ezbere okumayı bilmiyorum,ne yapabilirim sizler için.
merhaba arkidişlerzemuszemus
iyi gelirmi bimemki boynumun az atında yağ bezesi var yani ele geliyo üşütmüş olmaıyımki oda çok ağrıyo hakısın aslında gidip saunada beklesem sonra güze bi masaj çektirsem süpe rolurtuba gidebileceğin bi hamam varsa
hiç durma git canım masaj yaptırırsın
ne oldu canım ya geldiğin dakika gider oldun...neyse güle gülehoşçakalıııınnn...
canımcım yalnız bizer için değil kendin içinde aynı zamanda ..katımak istersen okuduğumuz sureyi snede kur'andan okursun olmadı bizer bigünde senin için başar okuruz okiş...
iyi gelirmi bimemki boynumun az atında yağ bezesi var yani ele geliyo üşütmüş olmaıyımki oda çok ağrıyo hakısın aslında gidip saunada beklesem sonra güze bi masaj çektirsem süpe rolur
amaaaaa adetim yakın bi sorun olurmu acepbilmiyorumkismile
ne oldu canım ya geldiğin dakika gider oldun...neyse güle güle
amin bebem Allah razı olsunnslm iyiyim şükür sırtıma kulunç girmiş galiba hareket edemiyorum hamamamı gitsem yoksa sıcak bi duşmu alsam diye düşünüyorum boshayallersmile
bitti şekercim ben akşam okudum aldıklarımı allah kabul etsin..
hadi gözün aydın canım alah sizlere bağışlasın
amann ya sinir oldummmm aplaa yaaa aradım dr tekrar 1.30 arıcammhımmm keşke sorsaydın bölemi oluyo diye canım hiç anlamamki bende bu testlerden canım ama bişey zaten yoktur allahın izniyle belkide baktı ama bi sorun olmayınca söylemedi sempatiksalakcinni
neyse ben kaçtımm öptümm sizleriii ve bebişlerinizzzi sırnaşık şey
ayy apla hiç sormaa yaa salaklar niye bekletiyonuz bu saate kadarr iyide hee bana yaramış aldığım kilolarryapma canım ya yinebayan evham olma olumsuz bişey olsa dr sölerdi zaten senin yüzünden çocuk sinir küpü olarak doğacak allah korusun
demek ince uzunmu he desene yediklerin bebeden çok sana yarıyo:1rolleyes:
melike bi bilgim yok ayrıntılı nasıl oluyo ama için rahat olsun canım 2 li 3 lü testlerde
sorun yoktu allah korusun bişey olsa onlarda da çıkardı ........tuba gidebileceğin bi hamam varsa
hiç durma git canım masaj yaptırırsın
sen bilirsin ama yanlış anama ben bizler için katıl demedim kendin için istiyosan yani neyse ya takıl istediğin gibiarapça mıı:1shok: ?
ben detayını kedersize sorayım inşallah elimden gelirde katılırım.byeee
heee kim kaybetmişki ben bulayım be ipmemboshayallersmileadetin yakınsa gitme istersen bebiş varsa fazla sıcak iyi değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?