gardaşımm bebişini görmüşsün çok şükürki sorun çıkmamış yine .sende artık evham yapıp durma selvi boylu bir bebişin olacak inşallahh
:uhm: :uhm: :uhm: fisfisfis fisfisfis fisfisfis :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:Allah razı olsujn gardaşımm çok şükür bi sorun olduğunu düşündüğümden değil bebem gıı ayrıntılıyla obstetrik ayrı şeyler galibaa
sen bilirsin ama yanlış anama ben bizler için katıl demedim kendin için istiyosan yani neyse ya takıl istediğin gibi
heee kim kaybetmişki ben bulayım be ipmemboshayallersmile
neyse ben çıkayım gerilmek üzereyim anladın sen onu şekercim öpüyorum seni koay gelsin ipem opuyorumnanaktan
hımmm..kaçırdım zilliyii ne zamandır msnde de görüşemiyoruz özledim onudasevda bankaya gidicekti kanki
ohhh iyi valla ne güzell ..iyi oldu hem egecik ile daha çok ilgilenirsin bu günlerde ..ege babaanne'demi duruyo şuandaevet canım işlerimi toparlamaya çalışıyorum yarın yokum pazartesi salı çarşamba yıllık izindeyim perşembe cuma tatil 29 ekimden dolayısı ile
ohhh iyi valla ne güzell ..iyi oldu hem egecik ile daha çok ilgilenirsin bu günlerde ..ege babaanne'demi duruyo şuanda
ne güzel bir hafta evde olucaksın bende daha yeni işbaşı yaptım sayılır
ama gözüm evde
ne güzel yaa bakıcı derdi yok Allah razı olsun onlardan .gerçi babaanneler ,ananeler varken dadıya düşmez bakmakegeyi biraz toparlamak iyi olacak babaanne ve dede sabah geliyo akşam gidiyolar
aslında evde daha çok yoruluyorum
ne güzel yaa bakıcı derdi yok Allah razı olsun onlardan .gerçi babaanneler ,ananeler varken dadıya düşmez bakmak
duru evde iş hiç bitmiyoki birde sende küçük çocuk var
mama saati uyku saati ara öğünü derken akşam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?