Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gardaşımm bebişini görmüşsün çok şükürki sorun çıkmamış yine .sende artık evham yapıp durma selvi boylu bir bebişin olacak inşallahh

gardaşımm bebişini görmüşsün çok şükürki sorun çıkmamış yine .sende artık evham yapıp durma selvi boylu bir bebişin olacak inşallahh

Allah razı olsujn gardaşımm çok şükür bi sorun olduğunu düşündüğümden değil bebem gıı ayrıntılıyla obstetrik ayrı şeyler galibaa

tubiş hamam gidipte terleme şimdi:) bizim veletlerin işi belli olmaz bir bakmışsınki bu ay sana süpriz yapmıştır

sağol canım.niye yanlış anliyim.acelem olduğu için detayını soramadım.ha ben ha siz ne farkeder ki.bundan güzel ne olabilir kizemuszemus

evet canım işlerimi toparlamaya çalışıyorum yarın yokum pazartesi salı çarşamba yıllık izindeyim perşembe cuma tatil 29 ekimden dolayısı ile

evet canım işlerimi toparlamaya çalışıyorum yarın yokum pazartesi salı çarşamba yıllık izindeyim perşembe cuma tatil 29 ekimden dolayısı ile
ohhh iyi valla ne güzell ..iyi oldu hem egecik ile daha çok ilgilenirsin bu günlerde ..ege babaanne'demi duruyo şuanda

ohhh iyi valla ne güzell ..iyi oldu hem egecik ile daha çok ilgilenirsin bu günlerde ..ege babaanne'demi duruyo şuanda

ne güzel bir hafta evde olucaksın bende daha yeni işbaşı yaptım sayılır
ama gözüm evde

egeyi biraz toparlamak iyi olacak babaanne ve dede sabah geliyo akşam gidiyolar
aslında evde daha çok yoruluyorum

egeyi biraz toparlamak iyi olacak babaanne ve dede sabah geliyo akşam gidiyolar
aslında evde daha çok yoruluyorum
ne güzel yaa bakıcı derdi yok Allah razı olsun onlardan .gerçi babaanneler ,ananeler varken dadıya düşmez bakmak

duru evde iş hiç bitmiyoki birde sende küçük çocuk var
mama saati uyku saati ara öğünü derken akşam olur

ne güzel yaa bakıcı derdi yok Allah razı olsun onlardan .gerçi babaanneler ,ananeler varken dadıya düşmez bakmak

walla şanslıyız diyorum babanne bayramdan sonra zor bir ameliyet olacak sonra hep annem bakacak bi de kaç yaşında insanlar sabahın körü demiyolar geliyolar allah razı olsun

duru evde iş hiç bitmiyoki birde sende küçük çocuk var
mama saati uyku saati ara öğünü derken akşam olur

aynen öyle ipek akşamı anlamıyosunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…